reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Joanna hormony szaleją?;p

My wpadłyśmy ze spaceru na obiad i zaraz zmykamy znów na dwór, ale najpier w po starszaka do szkoły ..w końcu lato przyszłoo:-)

Noukie a jaka masz psinę z się tak poczochrała?:-D

nathani przepisał Ci gin jakąś luteine czy duphaston? chyba powinien skoro jesteś po poronieniach i dwóch ciężkich ciążach..:sorry:
Mi nic nie dał żałuję ze zapomniałam się zapytać, tak mnie zbił z tropu ta dobrą wiadomością że wszystko inne mi uleciało. a czułabym się pewniej bo przy poprzednich ciążach miałam, nic sie nie działo ale było - zapobiegawczo

Ja w pierwszej ciąży przytyłam tylko 3,5 kg, tydzień po porodzie się wbiłam w stare jeansy, w sumie zaraz po porodzie ważyłam mniej niż przed ciążą. Ale miałam sporo stresu w ciąży, do tego cukrzycę ciążową, więc dietka chyba też swoje zrobiła. W sumie to Zuzia ważyła 2550 g + wody płodowe itd więc chyba można powiedzieć, że w ciąży schudłam :szok: Za to potem sobie tak pofolgowałam, że brzuch już mam jak w 4-5 miesiącu (zawsze mówię, że hoduję sobie pamiątkę po Zuzi)

Joanna hormony szaleją?;p

My wpadłyśmy ze spaceru na obiad i zaraz zmykamy znów na dwór, ale najpier w po starszaka do szkoły ..w końcu lato przyszłoo:-)

Noukie a jaka masz psinę z się tak poczochrała?:-D

nathani przepisał Ci gin jakąś luteine czy duphaston? chyba powinien skoro jesteś po poronieniach i dwóch ciężkich ciążach..:sorry:
Mi nic nie dał żałuję ze zapomniałam się zapytać, tak mnie zbił z tropu ta dobrą wiadomością że wszystko inne mi uleciało. a czułabym się pewniej bo przy poprzednich ciążach miałam, nic sie nie działo ale było - zapobiegawczo

nie dał. powiedział że na tym etapie to bezzasadne.więcej mi gadał ale byłam w takim stresie że mało pamiętam

Kiepski malzenski poranek, zreszta chwile temu tez sie klocilismy. Zastanawiam sie czy dziecko jest w stanie to wytrzymac.

postaraj się nie denerwować, wiem łatwo się mówi ale ja przyjęłam taka postawę. nie będę się przejmować i stresować ze 2względu na dzidzie. ty masz stres z m ja z tymi bólami. myslenie pozytywne naszą nadzieją:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Mamusie:-)
Wróciłam właśnie z pracy i od razu zjadłam całą paczke marchewek - maskara i teraz mi niedobrze!
Córka mnie ciągnie na basen więc ruszamy. Dzisiaj samopoczucie mam ok ale jakaś strasznie senna jestem.
Co do spodni to jak na razie sie dopinam bez problemu, zobaczymy później;-)
Co to ta lista grudniowa ???

Nathani ja bym na twoim miejscu zmienila gina. Ja poszlam pierwszy raz do goscia i dal bez zadnego ale po dwoch poronieniach (dokladnie to po ciazach obumarlych) a ty jestes po 3 wiec jak dla mnie sam powinien dac a nie, ze ty sie jeszcze prosisz...

Bulkaasia z ta lista chodzi o to zeby byl osobny temat (najlepiej bez komentarzy) zebysmy ladnie mialy opisane kto, kiedy, z kad itp :-D generalnie zebysmy sie latwiej rozpoznawaly? :-)

Haha... Dziewczyny czytalyscie tu na przyszlych mamach o tym tescie z sody? Hihi ciekawe to chyba trzeba sie ubrac i pojsc do sklepu albo poszukac dobrze w kuchni w szafce:-D

Ostatnia edycja:
Asiu sikasz do jakiegos pojemnika, do drugiego sypiesz lyzeczke lub dwie sody i zalewasz sode siuskami (chyba porannymi) jak sie spieni - chlopak, jesli sie nic nie dzieje dziewucha :-)

Noukie my ćwiczymy bobathem. Teraz już tylko 1 na 2 tyg :tak:
Joanna ja też z moim m dziś mało gadam tzn on chodzi nabuzowany a ja nie mam zamiaru się naginać :-p Chłopy już takie "inne" są i trzeba się z tym pogodzić. Tak więc kochana nic się nie martw i nie stresuj bo teraz najważniejsza jesteś ty i maleństwo :tak:
Ania o tym nie słyszałam ale sodę mam to jutro jak nie zapomne to sobie zrobię i sprawdzę kiedyś czy ta metoda działa :-D

reklama
Do góry