Joanna_Z
Fanka BB :)
Kiepski malzenski poranek, zreszta chwile temu tez sie klocilismy. Zastanawiam sie czy dziecko jest w stanie to wytrzymac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joanna hormony szaleją?;p
My wpadłyśmy ze spaceru na obiad i zaraz zmykamy znów na dwór, ale najpier w po starszaka do szkoły ..w końcu lato przyszłoo:-)
Noukie a jaka masz psinę z się tak poczochrała?
nathani przepisał Ci gin jakąś luteine czy duphaston? chyba powinien skoro jesteś po poronieniach i dwóch ciężkich ciążach..
Mi nic nie dał żałuję ze zapomniałam się zapytać, tak mnie zbił z tropu ta dobrą wiadomością że wszystko inne mi uleciało. a czułabym się pewniej bo przy poprzednich ciążach miałam, nic sie nie działo ale było - zapobiegawczo
Kiepski malzenski poranek, zreszta chwile temu tez sie klocilismy. Zastanawiam sie czy dziecko jest w stanie to wytrzymac.