reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Nathani-ja też tak uważam.Co to za lekarz który po poronieniach nie przepisze leku na podtrzymanie. Mój powiedział ,że ze względu na pozamaciczną i Patrykową co plamiłam muszę brać. A to jest hormon a czasami jest go za mało na początku ciąży więc on pomaga.

Co do tej wróżby chłopczyk czy dziewczynka to mi sie bęz sody pieni:-D więc co, chłopiec?
Miałam sen ,że moja mam bęzie mieć syna i dzwoniłam do niej żeby uważała a ona się śmiała.
Po 2 miesiącach zaszłam w ciążę więc może to chodziło o wnuka :D

trzymam się go bo prowadzi mnie b. dobrze. on to medycznie mi uzasadnił ale nie powtórzę Wam dobre z ta soda:-)

karmi za mną chodzi....a w ogole dziś za dużo zjadłam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja postep robie :-)
Bylam dzis z Luska na dlugim spacerze, wczesniej w miare ogarnelam chate.
Teraz chyba z pol godziny z garami walczylam (jacie ile ich bylo). Wykompalam Luske i podcielam jej grzywke (w koncu udalo mnie sie tak jak chcialam).

Nathani a to nie mozesz isc do innego tylko po tabletki?

moje już tez w pizamkach oglądamy film .
co do dr. z małego miasteczka jestem i obeszłam już wszystkich. teraz trafiłam do dr. nauk medycznych. ma bardzo dobre opinie, jest dostępny w każdej chwili. powiedział że ciałko żółte produkuje na tym etapie wszystko co maleństwu trzeba. 10 maja zrobi usg i zobaczy jakie leczenie dalej.

chciałam się teraz zwrócić przede wszystkim do tych Mamuś, które są od niedawna na naszym forum. Jest taka zasada aby nie pisać posta pod postem. Jeżeli chciałybyście coś dopisać to wystarczy, że klikniecie "Edytuj" (na dole przy waszym poście). I wtedy będziecie mogły go poprawić.

witam

pierwszy raz slysze o tescie z sody hehe :-D

ale mam zgage bleeee, wiecie co jestem czesto glodna ale jak mam cos jesc to mnie mdli przy tym i tak wciskam w siebie bo jak nie jem to mi tez niedobrze :baffled:

Ja, wstyd się przyznać:no:< zjadłam dzisiaj ogromne ilości jedzenia i jestem teraz taaaaaka wielka tzn mój brzuch.
Miałam dzisiaj straszny ból głowy (a'la migrena) i zażyłam ibuprom max. Starałam się go przetrwać ale nie wyrobiłam, ból był nieznośny. Czy tabletka mogła mi zaszkodzić? Czy w ciąży mozna brać przeciwbólowe tego typu?

reklama
Ja, wstyd się przyznać:no:< zjadłam dzisiaj ogromne ilości jedzenia i jestem teraz taaaaaka wielka tzn mój brzuch.
Miałam dzisiaj straszny ból głowy (a'la migrena) i zażyłam ibuprom max. Starałam się go przetrwać ale nie wyrobiłam, ból był nieznośny. Czy tabletka mogła mi zaszkodzić? Czy w ciąży mozna brać przeciwbólowe tego typu?

Ja bym wolala unikac takich lekow na poczatku, jak juz boli bardzo to wez cos z parcetamolem:sorry:

Sarka mam bearded collie;-) dlugie wlosiska i niestety trzeba czesac, ja go czesze, ale raz na jakis czas oddaje w dobre rece;-)

Lolcia
my tez malego ciwczymy bobathem, 2 razy w tyg.

Mam dzis tez corke siostry na noc takze musze isc wkoncu polozyc ich spac bo slysze jak dalej buszuja na gorze;-)

Ostatnia edycja:
Do góry