Joanna_Z
Fanka BB :)
U mnie dzis zupa fasolkowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkie grudniowki :-)
gratuluje wszystkim mamusiom i zycze nudnych 8 miesiecy
nathani a nie mialas moze krwiaczka takiego po nie udanym zagniezdzeniu dzidziusia nic gin nie wykryl na usg
pytam bo ja tez na tym etapie mialam takie brazowe brudzenia i wyladowalam w szpitalu bo moj gin chuchal na zimne z kuli pierwszej straty (ciaza ta juz byla pod pelna kontrola od samego poczatku) i bylo to brudzenie bo macica sie goila po nie prawidlowym zagniezdzeniu zarodka (czyli przyczepil sie do scianki po czym odkleil sie i przykleil sie w innym miejscu a w tym nie udanym zostal slad tzw ranka) i z tond mialam takie brudzenie
przepraszam ze sie wtacilam mam nadzieje ze nie gniewacie sie buzaki dla was i dzidziolkow
Lolcia ja myslalam tez ze to tylko moj problem
Znow podbrzusze mnie boli, troche sie dzis zestresowlam moze dlatego ehh