reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witajcie kobietki :tak: od rana miałam milion spraw do załatwienia.... jutro wyjeżdżamy na ślub brata do Warszawy... nie wiem jak to wytrwam bo czuję się fatalnie.... okropnie boli mnie brzuch.....

jeśli chodzi o wygląd to mnie też strasznie wydęło.... nie należę do wklęśniętych ale teraz to mam brzuch jak balon :szok: z pierwszym synem do 7 miesiąca chodziłam w swoich ciuchach a przy drugim już w 2 miesiącu musiałam nosić o rozmiar większe... gdzie po pierwszym porodzie po dwóch tygodniach miałam figurę jak z przed ciąży.... po drugim już zostało 7 na plusie :szok:

Witam wszystkie grudniowki :-)
gratuluje wszystkim mamusiom i zycze nudnych 8 miesiecy
nathani a nie mialas moze krwiaczka takiego po nie udanym zagniezdzeniu dzidziusia nic gin nie wykryl na usg
pytam bo ja tez na tym etapie mialam takie brazowe brudzenia i wyladowalam w szpitalu bo moj gin chuchal na zimne z kuli pierwszej straty (ciaza ta juz byla pod pelna kontrola od samego poczatku) i bylo to brudzenie bo macica sie goila po nie prawidlowym zagniezdzeniu zarodka (czyli przyczepil sie do scianki po czym odkleil sie i przykleil sie w innym miejscu a w tym nie udanym zostal slad tzw ranka) i z tond mialam takie brudzenie
przepraszam ze sie wtacilam mam nadzieje ze nie gniewacie sie buzaki dla was i dzidziolkow

Witam wszystkie grudniowki :-)
gratuluje wszystkim mamusiom i zycze nudnych 8 miesiecy
nathani a nie mialas moze krwiaczka takiego po nie udanym zagniezdzeniu dzidziusia nic gin nie wykryl na usg
pytam bo ja tez na tym etapie mialam takie brazowe brudzenia i wyladowalam w szpitalu bo moj gin chuchal na zimne z kuli pierwszej straty (ciaza ta juz byla pod pelna kontrola od samego poczatku) i bylo to brudzenie bo macica sie goila po nie prawidlowym zagniezdzeniu zarodka (czyli przyczepil sie do scianki po czym odkleil sie i przykleil sie w innym miejscu a w tym nie udanym zostal slad tzw ranka) i z tond mialam takie brudzenie
przepraszam ze sie wtacilam mam nadzieje ze nie gniewacie sie buzaki dla was i dzidziolkow

nie, nie miałam

Witam mamuśki.
Coś mi się wydaję,że chyba ja miałam zrobić listę grudniówek :-D
(Postaram się do końca tygodnia).

Dziś piękna pogoda i z młodym już zaliczyliśmy plac zabaw , rower i wypad na miasto ;-)

Rano żeby nie mieć mdłości muszę zjeść coś słodkiego (cukierek, landrynek ) i jest lepiej.Oczywiście szybko zjeść śniadanie i można funkcjonować normalnie.:tak:

A tak, prócz opuchniętych piersi jest bez zmian.:-p
No i +1kg (a obiecałam sobie nie przytyć więcej niż 6kg przez ten czas:zawstydzona/y:)

a ja właśnie musiałąm ratować psa. leze oglądam tv...słysze pies wyje ale myślę wydaje mi się minęła godzina...wychodzę na taras tak pięknie dzisiaj, patrze na nasze oczko mój pies ledwo zipie i pływa od brzegu do brzegu. jak wyrwałam z domu i płakać mi się chciało myslę no utopi się , podeszłam dał dwie łapy na brzeg złapałam go za kark i mocno ciągnełam...udało się :-)nie dość ze jest stary to jeszcze waży jak Pani hihih

Ulżyło mi, że nie tylko ja mam problem ze spodniami :-D Ja się zaczynam martwić co to będzie :-D Jak byłam z Mikim w ciąży to dopiero w połowie kupiłam spodnie ciążowe bo w swoich się mieściłam a teraz się cieszę na nadchodzące lato bo sukienki luźniejsze powinny na chwilkę wystarczyć :-D
Nathani to ładną niespodziankę ci psina zafundowała. Powiedz mu, że tak więcej nie wolno bo Pani nie może się denerwować i przemęczać :tak:
My dziś jednak nie mieliśmy logopedy bo kobitka chora więc tylko reh i szybkie spotkanie z panią psycholog. Za to nie udało mi się młodego do laryngologa wcisnąć bo 1 czerwca mam dzwonić żeby się na lipiec - sierpień dostać. Tragedia normalnie z tymi terminami... Młody odsypia reh a ja głodna jestem muszę jednak poczekać aż wstanie to coś za jednym zamachem oboje skubniemy :tak:

Nathani to psina sie poszla kapac no:-D:-D:-D

Lolcia a jaka metoda cwiczycie????

A ja juz zupke zjadlam teraz sie uszykuje i spadam do siostry, potem zrobic pazurki i na koniec z psem do fryzjera, dzisiaj powtorka bo tydzien temu pani fryzjerka po dwoch godzinach cala spocona odeslala nas do domu, nie dala rady w rozczesywaniu koltunow:eek:

Milego dnia i do wieczorka:tak:

reklama
Do góry