Joanna_Z
Fanka BB :)
U mnie tez nic juz prawie sie nie dopina wkurza mnie to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No więc zrobiłam test dziś i mam 1,5 kreskiwięc czekam jeszcze do poniedziałku ale coś się dzieje albo
![]()
nie ma takich. Mnie przy drugiej ciąży strasznie męczyła alergia, pediatra moich chłopców szukała mi jakichś leków, nawet do Wawy dzwoniła i konsultowała, jest absolutny zakaz tabletek. Tylko krople, chyba xylometazolin ale pewna nie jestem.Powiedzcie dziewczyny - na pewno wiecie. Poszukuje tabletek na alergię ( dokładnie katar )które można przyjmować w ciąży, może wiecie jakie mogę ?
nie wiem czy po mnie widać (tzn. czy ktoś postronny jest w stanie zauważyć) ale ja już swoją ciążowe jeansy wyciągnęłam, wygodniej mi w nich po prostu.Dziewczyny widać po was, że jesteście w ciąży?
Nathani a robiliście z mężem badania genetyczne??