Joanna_Z
Fanka BB :)
U mnie tez nic juz prawie sie nie dopina wkurza mnie to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No więc zrobiłam test dziś i mam 1,5 kreski więc czekam jeszcze do poniedziałku ale coś się dzieje albo
nie ma takich. Mnie przy drugiej ciąży strasznie męczyła alergia, pediatra moich chłopców szukała mi jakichś leków, nawet do Wawy dzwoniła i konsultowała, jest absolutny zakaz tabletek. Tylko krople, chyba xylometazolin ale pewna nie jestem.Powiedzcie dziewczyny - na pewno wiecie. Poszukuje tabletek na alergię ( dokładnie katar )które można przyjmować w ciąży, może wiecie jakie mogę ?
nie wiem czy po mnie widać (tzn. czy ktoś postronny jest w stanie zauważyć) ale ja już swoją ciążowe jeansy wyciągnęłam, wygodniej mi w nich po prostu.Dziewczyny widać po was, że jesteście w ciąży?
Nathani a robiliście z mężem badania genetyczne??