reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witam wszystkie KObietki:-)
U mnie słoneczko, nareszczie bo od kilku dni lało ciągle.
Noc przespana spokojnie, jedno wstanie na siusiu i bez bóli.
Gratuluję wspaniałych wyników dziewczyny i życzę miłego dnia:-D
Uciekam do pracy

reklama
Dziendobry witam sie i ja dzis w domku:tak::tak::tak: tzn mam pare spraw do zalatwienia ale nie ide do pracy:-)

U mnie tez ok noc przespana bez boli tylko te wstawanie na siusiu:sorry:, dobrze, ze mam lazienke obok sypialni bo bym sie chyba wykonczyla tym lataniem:eek:

Fiolka ja mam wizyte dopiero za tydzien nie bylam jeszcze u gina, no i u nas wizyty co miesiac;-)

Misia, Sarka super wiesci:tak:

Witamy nowe mamusie:tak:

Ps co do pogody to ja przemilcze bo cztery tygodnie u mnie juz zimno i pada...weekend ma tez byc deszczowy i ok 16 stopni max:eek:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-) Wczoraj nie miałam kiedy do was zaglądnąć, ale już nadrobiłam :tak:
Misia, Nathani, Sarka, Ania i Kitty gratuluję wam wizyt. Cieszę się bardzo, że wszystko dobrze a ty Kitty kochana się nie zamartwiaj na zapas tylko odpoczywaj jak lekarz kazał wszystko będzie dobrze :tak:
Witam nowe mamusie i spokojnych 8 miesięcy życzę :-)
Fiolka ja też mam przyjść dopiero po miesięcznej przerwie, zostało tylko 3 tyg :-D
Madlen79 mnie też czasem lewy jajnik zapika ale ja miałam z niego owu to może dlatego. Nie martw się niepotrzebnie maluszek rośnie to i więcej miejsca potrzebuje :tak:
Jak o którejś zapomniałam to przepraszam ale dużo nadrabiania miałam ;-) Dziewczyny widać po was, że jesteście w ciąży? U mnie to sam początek a mam tylko 2 pary jeansów które jeszcze mogę nosić reszta za ciasna :confused2: A przedwczoraj dziewczyna z zakładu mi mówi, że coś mi się przytyło albo coś jest na rzeczy i drugie w drodze :-D Najpierw mnie zamurowało a później jej powiedziałam o mamie kucharce dobrze gotującej :-D Dziś logopeda i rehabilitacja z młodym. Muszę jeszcze do Krk dzwonić i umówić go do laryngologa. Może nie zapomnę :-D Idę poczytać co jeszcze naskrobałyście. Miłego dzionka :-)

U mnie ja widze :-) Bo wiem :-D Ale brzucho troche wywalony :-) Jakby nie patrzeć to 4 ciąża to nie ma co się dziwić:-p
Jak wczoraj rodzicom powiedziałam, że jestem w ciąży i na święta się rodzina powiększy, to mama powiedziała mi, że na twarzy się zmieniłam. I liczą na chłopaka :rofl2::rofl2:
Tzn wydaje mi się, że jakby ktoś ze znajomych mnie na ulicy spotkał to by się nie domyślał, bo z reguły nosze luźniejsze bluzki. Ale dżinsy to mam jedne dobre :no::no:

Nathani moja znajoma ma 3 dzieci, z każdym dzieciem miała brązowy śluz :-) Się nawet dziwiłam, bo ja miałam zawsze normalny, a Ona brązowy.

Ostatnia edycja:
mnie dziś podbrzusze boli:-(
dziewczyny mam brązowy śluz ...martwię

Jakby bylo cos nie tak to chyba by lekarz wczoraj widzial????

Ja mam brzuch jak pilka...zawsze plaski, a teraz wywalony, ze hej, szczegolnie wieczorem, spodnie tez sie nie dopinaja chyba trzeba bedzie szybko przejsc na te z paskiem ciazowym.....
Na twarzy ok narazie zadnej zmiany:)

reklama
Do góry