reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Witam wszystkie KObietki:-)
U mnie słoneczko, nareszczie bo od kilku dni lało ciągle.
Noc przespana spokojnie, jedno wstanie na siusiu i bez bóli.
Gratuluję wspaniałych wyników dziewczyny i życzę miłego dnia:-D
Uciekam do pracy

reklama
Dziendobry witam sie i ja dzis w domku:tak::tak::tak: tzn mam pare spraw do zalatwienia ale nie ide do pracy:-)

U mnie tez ok noc przespana bez boli tylko te wstawanie na siusiu:sorry:, dobrze, ze mam lazienke obok sypialni bo bym sie chyba wykonczyla tym lataniem:eek:

Fiolka ja mam wizyte dopiero za tydzien nie bylam jeszcze u gina, no i u nas wizyty co miesiac;-)

Misia, Sarka super wiesci:tak:

Witamy nowe mamusie:tak:

Ps co do pogody to ja przemilcze bo cztery tygodnie u mnie juz zimno i pada...weekend ma tez byc deszczowy i ok 16 stopni max:eek:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-) Wczoraj nie miałam kiedy do was zaglądnąć, ale już nadrobiłam :tak:
Misia, Nathani, Sarka, Ania i Kitty gratuluję wam wizyt. Cieszę się bardzo, że wszystko dobrze a ty Kitty kochana się nie zamartwiaj na zapas tylko odpoczywaj jak lekarz kazał wszystko będzie dobrze :tak:
Witam nowe mamusie i spokojnych 8 miesięcy życzę :-)
Fiolka ja też mam przyjść dopiero po miesięcznej przerwie, zostało tylko 3 tyg :-D
Madlen79 mnie też czasem lewy jajnik zapika ale ja miałam z niego owu to może dlatego. Nie martw się niepotrzebnie maluszek rośnie to i więcej miejsca potrzebuje :tak:
Jak o którejś zapomniałam to przepraszam ale dużo nadrabiania miałam ;-) Dziewczyny widać po was, że jesteście w ciąży? U mnie to sam początek a mam tylko 2 pary jeansów które jeszcze mogę nosić reszta za ciasna :confused2: A przedwczoraj dziewczyna z zakładu mi mówi, że coś mi się przytyło albo coś jest na rzeczy i drugie w drodze :-D Najpierw mnie zamurowało a później jej powiedziałam o mamie kucharce dobrze gotującej :-D Dziś logopeda i rehabilitacja z młodym. Muszę jeszcze do Krk dzwonić i umówić go do laryngologa. Może nie zapomnę :-D Idę poczytać co jeszcze naskrobałyście. Miłego dzionka :-)

U mnie ja widze :-) Bo wiem :-D Ale brzucho troche wywalony :-) Jakby nie patrzeć to 4 ciąża to nie ma co się dziwić:-p
Jak wczoraj rodzicom powiedziałam, że jestem w ciąży i na święta się rodzina powiększy, to mama powiedziała mi, że na twarzy się zmieniłam. I liczą na chłopaka :rofl2::rofl2:
Tzn wydaje mi się, że jakby ktoś ze znajomych mnie na ulicy spotkał to by się nie domyślał, bo z reguły nosze luźniejsze bluzki. Ale dżinsy to mam jedne dobre :no::no:

Nathani moja znajoma ma 3 dzieci, z każdym dzieciem miała brązowy śluz :-) Się nawet dziwiłam, bo ja miałam zawsze normalny, a Ona brązowy.

Ostatnia edycja:
mnie dziś podbrzusze boli:-(
dziewczyny mam brązowy śluz ...martwię

Jakby bylo cos nie tak to chyba by lekarz wczoraj widzial????

Ja mam brzuch jak pilka...zawsze plaski, a teraz wywalony, ze hej, szczegolnie wieczorem, spodnie tez sie nie dopinaja chyba trzeba bedzie szybko przejsc na te z paskiem ciazowym.....
Na twarzy ok narazie zadnej zmiany:)

reklama
Do góry