reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

wiolu ja małym właśnie rumiankiem przemywałam nic się nie działo.
ciągle głodna jestem.
lampki na dworze powieszone ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, które już urodziły - mężowie brali na was opiekę? Wystawia szpital na 14 dni czy jak to teraz jest? Kiedyś szpital wystawiał od dnia porodu, a teraz coś się mojemu M. obiło o uszy, że po opiekę musi iść do lekarza rodzinnego

Jejku ja tez ciagle glodna:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a jak nie zjem to mnie zaraz mdli:sorry2:

Dzis na obiad u mnie zupka neapolitanska i zapiekana papryka miesem mielonym z ryzem i zoltym serem;-)

Fiolka u mnie nigdy kurier nie przyjedzie jak jestem w domu, najczesciej szukam paczek po sasiadach;-) czekam na fotki naroznika;-)

Hej. Przywitam się z wami narazie tylko, spróbuje was poczytać, choć widzę, że mały się zaczyna wiercić, więc moge nie zdążyć :sorry2: Ze mną kiepsko, nie mam siły, słabo mi i jakoś sporo krwi mi zaczęło znów lecieć :baffled: A wczoraj pod prysznicem wyleciał mi wielki skrzep :eek: Wczoraj i dziś się nastałam przy kuchni i może to dlatego. M. ma mi kupić jakieś żelazo, żeby się wzmocnić trochę.
eni ekspresowy ten poród miałaś :tak:

Vivienne Nathani-ja tez pamietam jak moja mama mi przemywała rumiankiem i nic sie nie działo ale połozna mi mówila ze czesto uczula i lepsza bedzie sól fizjologiczna,a na codzień małej przemywałam przegotowaną letnia woda z czajnika:happy: Widze ze jej przechodzi ropieje jej zwłaszcza jedno oczko prawe:sorry2: Betiks zazywaj zelazo albo kup sobie jakies witaminy,moze masz anemie ja mam. Głodne jestescie kobietki bo w ciazy jestescie dzidzie sie jedzenia domagaja:tak:

Uff ale jestem zmeczona.
Bylismy kupowac prezenty. Juz prawie wszystko mamy, brakuje tylko cos dla tesciowej - nie mamy pomyslu. Ale cos czuje ze kupie jej jakas ladna pizame lub koszule nocna, moze z szlafroczkiem i jesli jej sie nie spodoba albo rozmiar nie ten to sobie wymieni po swietach i tyle.
Jak lazilam po sklepach to troche brzuch mi sie spinal ale w domu juz spokoj.

reklama
Do góry