reklama
Dziewczyny, które już urodziły - mężowie brali na was opiekę? Wystawia szpital na 14 dni czy jak to teraz jest? Kiedyś szpital wystawiał od dnia porodu, a teraz coś się mojemu M. obiło o uszy, że po opiekę musi iść do lekarza rodzinnego
Noukie
Majowa mama 2007
Jejku ja tez ciagle glodna, a jak nie zjem to mnie zaraz mdli
Dzis na obiad u mnie zupka neapolitanska i zapiekana papryka miesem mielonym z ryzem i zoltym serem;-)
Fiolka u mnie nigdy kurier nie przyjedzie jak jestem w domu, najczesciej szukam paczek po sasiadach;-) czekam na fotki naroznika;-)
Dzis na obiad u mnie zupka neapolitanska i zapiekana papryka miesem mielonym z ryzem i zoltym serem;-)
Fiolka u mnie nigdy kurier nie przyjedzie jak jestem w domu, najczesciej szukam paczek po sasiadach;-) czekam na fotki naroznika;-)
betiks
full time mummy :)
Hej. Przywitam się z wami narazie tylko, spróbuje was poczytać, choć widzę, że mały się zaczyna wiercić, więc moge nie zdążyć Ze mną kiepsko, nie mam siły, słabo mi i jakoś sporo krwi mi zaczęło znów lecieć A wczoraj pod prysznicem wyleciał mi wielki skrzep Wczoraj i dziś się nastałam przy kuchni i może to dlatego. M. ma mi kupić jakieś żelazo, żeby się wzmocnić trochę.
eni ekspresowy ten poród miałaś
eni ekspresowy ten poród miałaś
wiolka23
Fanka BB :)
Vivienne Nathani-ja tez pamietam jak moja mama mi przemywała rumiankiem i nic sie nie działo ale połozna mi mówila ze czesto uczula i lepsza bedzie sól fizjologiczna,a na codzień małej przemywałam przegotowaną letnia woda z czajnika Widze ze jej przechodzi ropieje jej zwłaszcza jedno oczko prawe Betiks zazywaj zelazo albo kup sobie jakies witaminy,moze masz anemie ja mam. Głodne jestescie kobietki bo w ciazy jestescie dzidzie sie jedzenia domagaja
Uff ale jestem zmeczona.
Bylismy kupowac prezenty. Juz prawie wszystko mamy, brakuje tylko cos dla tesciowej - nie mamy pomyslu. Ale cos czuje ze kupie jej jakas ladna pizame lub koszule nocna, moze z szlafroczkiem i jesli jej sie nie spodoba albo rozmiar nie ten to sobie wymieni po swietach i tyle.
Jak lazilam po sklepach to troche brzuch mi sie spinal ale w domu juz spokoj.
Bylismy kupowac prezenty. Juz prawie wszystko mamy, brakuje tylko cos dla tesciowej - nie mamy pomyslu. Ale cos czuje ze kupie jej jakas ladna pizame lub koszule nocna, moze z szlafroczkiem i jesli jej sie nie spodoba albo rozmiar nie ten to sobie wymieni po swietach i tyle.
Jak lazilam po sklepach to troche brzuch mi sie spinal ale w domu juz spokoj.
reklama