reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

wiolu ja małym właśnie rumiankiem przemywałam nic się nie działo.
ciągle głodna jestem.
lampki na dworze powieszone ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, które już urodziły - mężowie brali na was opiekę? Wystawia szpital na 14 dni czy jak to teraz jest? Kiedyś szpital wystawiał od dnia porodu, a teraz coś się mojemu M. obiło o uszy, że po opiekę musi iść do lekarza rodzinnego

Jejku ja tez ciagle glodna:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a jak nie zjem to mnie zaraz mdli:sorry2:

Dzis na obiad u mnie zupka neapolitanska i zapiekana papryka miesem mielonym z ryzem i zoltym serem;-)

Fiolka u mnie nigdy kurier nie przyjedzie jak jestem w domu, najczesciej szukam paczek po sasiadach;-) czekam na fotki naroznika;-)

Hej. Przywitam się z wami narazie tylko, spróbuje was poczytać, choć widzę, że mały się zaczyna wiercić, więc moge nie zdążyć :sorry2: Ze mną kiepsko, nie mam siły, słabo mi i jakoś sporo krwi mi zaczęło znów lecieć :baffled: A wczoraj pod prysznicem wyleciał mi wielki skrzep :eek: Wczoraj i dziś się nastałam przy kuchni i może to dlatego. M. ma mi kupić jakieś żelazo, żeby się wzmocnić trochę.
eni ekspresowy ten poród miałaś :tak:

Vivienne Nathani-ja tez pamietam jak moja mama mi przemywała rumiankiem i nic sie nie działo ale połozna mi mówila ze czesto uczula i lepsza bedzie sól fizjologiczna,a na codzień małej przemywałam przegotowaną letnia woda z czajnika:happy: Widze ze jej przechodzi ropieje jej zwłaszcza jedno oczko prawe:sorry2: Betiks zazywaj zelazo albo kup sobie jakies witaminy,moze masz anemie ja mam. Głodne jestescie kobietki bo w ciazy jestescie dzidzie sie jedzenia domagaja:tak:

Uff ale jestem zmeczona.
Bylismy kupowac prezenty. Juz prawie wszystko mamy, brakuje tylko cos dla tesciowej - nie mamy pomyslu. Ale cos czuje ze kupie jej jakas ladna pizame lub koszule nocna, moze z szlafroczkiem i jesli jej sie nie spodoba albo rozmiar nie ten to sobie wymieni po swietach i tyle.
Jak lazilam po sklepach to troche brzuch mi sie spinal ale w domu juz spokoj.

reklama
Do góry