reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Chodze od rana zla jak osa :baffled: Wypilam herbatke z lisci malin z aronia do smaku i taz jest mi niedobrze, do tego zgaga mnie meczy. Juz tak mam dosc...

Moj maz tez ma liste prezentow dluga na kilometr, wystarczy tylko na nie zarobic i kupowac...

Ja wigilie przygotowuje od 5 lat, odkad jestesmy za granica, bo w tym czasie ani razu nie bylismy w Polsce na swieta. W tym roku bede miala pomocna dlon, bo bedzie tesciowa. W sumie nigdy nie robilam jakis wielkich ilosci, ale mezus zawsze zyczyl sobie bigos, galaretki z kurczaka, pierogi i uszka i barszcz tez sama robilam, no w zeszlym roku odpuscilam sobie bo malutka byla i tez nie mialam za bardzo jak samej zrobic wiec kupilam. W sumie swieta dla mnie to nie tylko jedzenie, ale i atmosfera, fajnie nam bylo we dwoje, Majeczka w koszyczku spala, a potem nam dala koncert o 19 i tak chyba do 23 na zmiane z nia urzedowalismy :sorry2:

Witaj Aisha, ja mam termin na 31.12 i pewnie nie uda mi sie wcisnac w kolejke wiec bede sie katulac do 2013 :-(

reklama
Fiolka nawet saczacych sie wod z czestotliwoscia np co 15-30minut nie przegapisz. Wkladka raczej tego nie pomiesci. Wiec gdyby to wody byly to stawiam ze bylaby by pod Toba kaluza :-p.

Ja sie raczej chyba nie dawno czopa zaczelam pozbywac... Na szczescie "czyste" to cos.

Basiu mi tez w pierwszej ciazy nie wylatywal... Nie jestem pewna dlatego napisalam chyba raczej... Bo bylo geste, przezroczyste hmm sorry za opisy :-p. Wczesniej czytalam jak to ma w miare wygladac. Byly porownania ze ma byc gestsze niz bialko surowego jajka... Ja bym to "podciagnela" do ciagnacych sie glutow z nosa np jak z zatok leci. Takie pierwsze moje skojarzenie bylo jak sie kompalam niedawno i wlasnie to cos zobaczylam...
Jeszcze raz sorry za opis a jak sie myle to mnie uswiadomcie :-D

ankka ten Wielkie Żarcie - Przepis - Ciasteczka świąteczne. Mi mąż perfumkę kupuje
wiola ale obiadek mniam:tak:
bulkasia aha . nie wiem 12 tylko nas zostało???
adgama mi mój gin. powiedział, że jak nie urodzę 26.12 to 02.01.13. zgłosić się muszę do szpitala na wywołania
ania ja dziś u siebie właśnie to cuś zauważyłam ale nie jest podbarwione krwią
basia poprawy humorku życzę:-)

Nie masz za co przepraszac skoro to tak wyglada hehe:-D
A ja pije kawke i mam nadzieje, ze mnie w koncu do kibelka pogoni :baffled:

Zaraz moze uda mi sie uspac corcie, bo dzis wstala sobie przed 7. Wczoraj spala do 9 to o drzemce w dzien moglam zapomniec...odpadla nam po 19 za to.

Nastka wrócila mega szczesliwa,a nie była sama bo jak mama ja zaprowadziła to wrócila domnie i wyjełam z szafy tunike co w ciazy w niej chodzilam do tego leginsy jej dałam i wygladała super wymodelowałam jej włosy i wrócila do Nastuli pieknie wierszyk powiedziała wszyscy jej gratulowali takze dumna jestem jak paw:-D:-) Julicie cos dzis oczko ropieje przemywam jej sola fizjologiczna:sorry2: obiadek koncze robic zaraz za sprzatanie sie biore a jak m wróci z pracy to sie dziewczynkami zajmie a ja zrobie karpatke:-p

Jasna cholera mnie trafi zaraz :angry:
D. pojechał zawieźć dywan babie bo sprzedał a kuriera się nie opłacało podobno.
No a ten narożnik mieli przywieźć od 13-18 i co dzwonią że będą o 13 :wściekła/y: Co za idioci, mówię że jestem sama czekam na męża to mi powiedzieli że mają paczke pierwszą muszą ją wypakować i ją zostawią na klatce.
Dobrze że jakieś 40 zł znalazłam w domu bo bym nawet nie miała im jak zapłacić.
Dodzwonić się do D. nie szło ale w końcu odebrał i mu mówię co jest grane.
Przyszli goście i mi mówią że dzwonił do nich D. i mają to wznieść jednak do góry, koszt oczywiście 20 zł.
Ja wściekła jak osa bo on mnie zawsze bez kasy zostawia :crazy: ale jakieś tam grube znalazłam i im zapłaciłam.
Jeszcze facet mówi aby usunąć wieszak z przedpokoju i polazł a ja ledwo to uniosłam bo jakieś takie mosiężne (z 10 kg ) myślałam że mi coś szczeli w brzuchu :no:
Mam dość

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Wczoraj wróciłyśmy ze szpitala, Lenka zdrowa i kochana, na pewno was tak szybko nie nadrobię, choć się postaram, hehe udało mi się wepchać w kolejkę

Pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Nathani mmmmm fajnie wyglądają te ciasteczka :-) Mówisz że czop Ci odchodzi? To może się jeszcze w ten weekend rozpakujesz? Jakby co to powodzenia :tak:
Bulkaasia dzięki za pomysł z paybackiem. Mamy tam masę punktów, trza na coś wykorzystać, a butelki mam w sumie 4-letnie nieużywane i jakoś się obawiam tych smoczków. Same butelki to pewnie nic im nie jest, ale ta guma na smoczkach to jakoś tak strach mam i chciałam nowych dokupić.
Fiolka przytulam wirtualnie. To jest jakaś taka złośliwość, zwykle się goście albo kurier zwalają w złym momencie

Do góry