reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Witam się porannie

Adgama ja po przemyśleniu stwierdziłam ze to nie jest zły pomysł i pisze się na Święta w szpitalu :szok: i mąż mój napewno będzie z nami więc akurat :-pżyczę Ci żeby malutka się namyśliła i wyskoczyła dziś

Kasia oj biedna ta Twoja dziecinka, serce się ściska jak tylko pomyślę że dzieciaczek tak się męczy, Duzó zdrówka

Noc miałam taką sobie, brzuch trochę bolał ale tylko na dole więc nie panikowałam, teraz wogóle przestał, więc lecę pod prysznic i jadę po prezenty :-) Nie mam pojęcia co kupić mężowi, zresztą wczoraj kilka razy mi mówił żebym nawet nie próbowała mu nic kupować oj ten mój facet :rofl2: Ale mam widok za oknem, śnieg nasypał, drzewa białe mmm przypuszczam że nie będę taka zachwycona jak wyjdę z domu bo jest -8 ale co tam, jakbym miała zacząć rodzić to nie będę miała zmartwienia że dzieci nic nie dostaną od cioci i wujka :-) więc komu w drogę temu wiecie :-D Miłego dnia:-p

reklama
dzien dobry

Obudzial sie prawie o 8 wiec nie jest zle, chociaz pospalabym sobie chetnie do 10, poki jeszcze moge, jednak organizm sie buntuje i nie chce.
Wczoraj wieczorkiem pojechalismy sobie do centrum Malagi przekasic cos w barach i zobaczyc jak przyozdobili miaso na swieta. Glowna ulica jest poprostu przesliczna z tymi calymi swiatlami...
Jeszcze 16 dni i swieta !!! Mam zamiar jakos w tym tygodniu kupic zywa choinke, aby sie wprowadzac w nastroj swiateczny. No i prezenty trzeba kupic, co prawda nie mam zadnej weny na to ani ochoty w tym roku, ale jakis detal kazdy pod choinka musi znalezc. Ja oczywiscie mowie ze nic nie chce, bo prezent sama sobie urodze przed lub po swietach. Ach gdyby Maja zdecydowala sie pojawic po tej stronie brzuszka jeszcze przed swietami, co to beda za zwariowane i zarazem najpiekniejsze swieta dla nas.
Bulkaasia gratulacje dla corki !
Bakusiowa ja tez jeszcze jezdze sama autem, co prawda nie duzo ale zdarza sie
Mummy3 zadana z nas nie watpi ze bylo to niezapomniane przezycie, teraz czekamy z niecierpliwoscia na relacje
Adagama , 40 tydzien !!! prosze tutaj nie blokowac kolejki i sie rozpakowywac :-D

Dziendobry:-) moja noc tez lepsza, budzilam sie ciagle, ale jakos udawalo mi sie zasnac;-)

Dzis leniwy dzien z malym w domku;-) musze tylko jakis obiad pozniej skolowac, wczoraj M zagonilam do sprzatania i podlogi lsnia:-p moze siostra wpadnie po poludniu;-)

Kasiu zdrowka dla malej;-)

Co do jazdy samochodem ja dalej jezdze;-), niewygodnie jak nie wiem bo maly mi wtedy jakos pod zebra ucieka, no ale jak musze, M sie smieje, ze sobie sama do porodu jeszcze pojade:rofl2:

Dziń dobry :-)
Miałam dziś na zajęcia jechać :-p Ale w nocy takie skurcze mnie chwyciły... O ile wcześniej były nieregularne, tak tej nocy były co 15 minut po około 1 minucie :szok:.... Jeszcze właściwie nie chciało mnie się na zegarek patrzeć i myślałam, że są rzadziej... Ale w ciągu 1h troche ich było, więc później zaczełam sprawdzać... Po 3 dalej były co 15 minut, ale już coraz słabsze. Aż ustały...
Rano jak chcialam wstać, oczywiście krew z nosa zaczeła mi lecieć :crazy:... Już nie pamiętam kiedy mi leciała.... Ale ostatniecznie zdecydowałam, że jutro podskocze, prace oddam, posiedze troche. Damy rade :-p :-D...
Pozdrawiam gorąco :-)

Witajcie, no ja tez juz bym chciala miec syneczka na swieta, choc pamietam, ze nasze swieta z Majcia byly troszke burzliwe. Tzn w wigilie 24tego plakala nam bardzo z powodu brzuszka i w dzien i wieczorem. Za to Boze Narodzenie bylo cichutkie, bo to byl jej pierwszy dzien bez kolki :-D Potem bylo juz tylko lepiej.

Moj mezus nie chce zebym tak wczesnie wstawala, ale zeby prowiant do lozka przyniesc to nie pomysli :zawstydzona/y: a mnie juz ssie z glodu, ehhh rozepchalam sobie zoladek i tak mam.
Swedzawka jakby minela.

Adgama to ty juz tuz tuz, zaraz dzidzie bedziesz tulic.
Aniu_789 odpoczywaj ile mozesz, krew z nosa to chyba zwiastuje oslabienie organizmu..
Kasiu zdrowka dla corci

wiecej nie pamietam co mialam napisac i komu..
i dalej nie wymyslilam co bym chciala dostac pod choinke :sorry2:

Witam się mamuśki
Kasiu zdrówka dla córci. I jak? Spała już w nocy czy jeszcze się męczyła?
Nathani pochwal się jakie ciasteczka pieczesz?
Mąż mnie wczoraj zapytał, co bym chciała dostać jak się Martusia urodzi. Moja siostra dostała biżuterię, bratowa aparat foto. A ja nie mam pojęcia, bo biżuterii nie noszę, aparaty mamy... Macie jakieś pomysły? Wasi mężowie coś wam kupują?

Dzień dobry u mnie w nocy i nad ranem było -18 st:szok: zimno jak diabli:no:od rana dziś Nastke szykowałam bo na remizie jest dziś impreza 50 lecie przedszkola i ona tam wierszyk mówi moja mama przyjechałą ją zaprowadzić i przykro mi bo ta durna nauczycielka nie powiedziała mi ze rodzice też tam mogą być i ona biedna sama bo m w pracy a ja z małą nie mam jak wyjść na taką pogode pozatym nie mialabym tam warunków żeby młodszą nakarmić czy przewinąć:dry: jest tam ciotka moja która powiedziala ze Nastką sie będzie opiekować mam nadzieje że małej przykro nie będzie i ladnie wierszyk powie:sorry2:wczoraj mieliśmy gosci znajomy ze szkoly przyszedl córcie zobaczyć ze swoją dziewczyną byli nią zachwyceni:-D Widze ze cos was zaczyna powoli pobierać jakieś częstsze skurcze stawianie sie brzuszków mam nadzieje że coraz więcej rozpakowań z dnia na dzień będzie:tak: mummy3-czekamy na relacje ucałuj malutkiego przystojniaka odemnie i wracaj do formy:-)zaraz musze sie za obiad brać dziś gotuje żurek z kielbaską i suszonymi grzybkami i jajkiem:-p milego dnia:-)

Witam się sobotnio i słonecznie:-) W nocy obudziłam sie na siusiu a potem nie mogłam zasnąć, do tego nos zapchany był i nie mogłam znaleść odpowiedniej pozycji. Rano wstawiłam pranko, mąż do pracy, córka do szkoły a ja znowu sama. Dobrze, że moja mama przyjeżdża do nas we wtorek to bedzie mi raźniej:tak:
clodi moje gratulacje:-)
mummy3 czekam z niecierpliwością na opis Twojego porodu.
nathani zabiła sie podobno bo zdradziła stan zdrowia Kate ale jaka jest prawdza? zobaczymy co sie rozwinie dalej.
kasia jak tam samopoczucie Julki dzisiaj?
Co do jazdy autem to mąż mi juz nie pozwala no i sama też juz mam cykorka, bo jak nieraz ból chwyci to pedał wciskam nie taki:tak:
Mężowi kupiłam maszynkę do włosów Philipsa, bo miał już taką 3-letnią i przymierzał się do kupna nowej. Ja sobie zażyczyłam 2 książki :"50 twarzy Greya" i "Ciemniejsza strona Greya":-)

Tak się zastanawiam - ile nas zostało nierozpakowanych, 12?

reklama
cześć mamuśki :-)

ja nadal w dwupaku...
dziewczyny nie chcę wam blokować kolejki :-D ale córeczka chyba chce :-p

co do prezentów to ja też nie mam pomysłów co komu kupić, zresztą nawet nie wiemy czy będziemy jakiekolwiek prezenty robić - może takie symboliczne.

ankka od mojego męża raczej nic nie dostanę za urodzenie dziecka, ale kto wie - może miło mnie zaskoczy ;-)

Do góry