reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Nathani wlasnie mialam ci pisac czy ciril w koncu urodzila sonie czy kasjana:sorry2:bo data ta same ale dzieci rozne:dry: Clodi kochanie serdeczne gratulacje i buziaki dla was,jak masz krwiaka to bedzie troszke bardziej bolalo ale 3 doba bedzie juz lepsza:tak: zdrowka

clodi Gratulacje!
Fiolka To się ciesz że po spałaś ;)

Mała tak się dziś wierci że szok... Poddaje mój pęcherz i spojenie niezłej próbie :p Co chwile latam do kibelka :p

Jesli o smoczki chodzi to ja polecam wam zabra smoczek do szpitala ja wzielam i coprawda mala do tej pory jakos specjalnie go doic nie umie ale w czasie kiedy traktowala moja piers jako smoczek (przysypiala mi przy piersi i traktowala ja jak smoczek) to wtedy jej smoka wpychalam i troszke go pociumkala i usypiala a z piersi w koncu widziala ze trzeba jesc:-)my zaniedlugo mamy miec gosci ale sie zaczely rozpakowania w grudniu teraz po kolei pojdziecie:tak: Aurelka sie nie odzywala dawno do nas mam nadzieje ze wszystko u niej wporzadku:sorry2: Lolcia tez do nas juz dawno nie zagladala :baffled:

Hej dziewczyny.

Zła wczoraj okropnie byłam, dzień miałam straszny, Mikołaja nie spotkałam :dry: mandat dostałam za to bo mi się bilet parkingowy skończył :angry: dostałam ochrzan od lekarza że sama jeszcze samochodem jeżdżę:confused: mówię że sama jestem to co mam z domu nie wychodzić, zakupy, wizyty itd ehhhh jak to człowiek człwoeika nie zrozumie i jeszcze przesunął mi wizytę z 18 na 20 więc jak nie urodzę do 20 to Święta najpewniej spędzimy w szpitalu :angry: ale nic trudno, co ma być to będzie.
Dziś umyłam wszystkie okna, posprzątałam łazienkę, zrobiłam porządki w szafkach zaraz jeszcze muszę firanki powiesić.

Bulkaasia gratulacje dla córki ;-) ja mam smoczek spakowany, na w razie czego

Adgama a Ty kochana co??? Dzień do terminu Ci został szykuj się :-)

Naty1990 gratulacje!!! Dużo siły i zdrówka życzę

Basia ja do golenia używam lusterka :-D

Mummy3 kochana gratuluję, życzę Wam dużo, dużo zdrówka!!! ;-)

Która następna??? :-D

reklama
Vivienne na mnie niestety nie podziałały okna a trochę ich umyłam ( w całym domu) do tego poskręcałam meble Agatki i też nic.... sprzątam, piorę, prasuję... cały czas w ruchu i nic.... tak to Agatce się śpieszyło a jak by mogła już wyjść to siedzi na upartego :baffled:

Do góry