reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Nathani wlasnie mialam ci pisac czy ciril w koncu urodzila sonie czy kasjana:sorry2:bo data ta same ale dzieci rozne:dry: Clodi kochanie serdeczne gratulacje i buziaki dla was,jak masz krwiaka to bedzie troszke bardziej bolalo ale 3 doba bedzie juz lepsza:tak: zdrowka

clodi Gratulacje!
Fiolka To się ciesz że po spałaś ;)

Mała tak się dziś wierci że szok... Poddaje mój pęcherz i spojenie niezłej próbie :p Co chwile latam do kibelka :p

Jesli o smoczki chodzi to ja polecam wam zabra smoczek do szpitala ja wzielam i coprawda mala do tej pory jakos specjalnie go doic nie umie ale w czasie kiedy traktowala moja piers jako smoczek (przysypiala mi przy piersi i traktowala ja jak smoczek) to wtedy jej smoka wpychalam i troszke go pociumkala i usypiala a z piersi w koncu widziala ze trzeba jesc:-)my zaniedlugo mamy miec gosci ale sie zaczely rozpakowania w grudniu teraz po kolei pojdziecie:tak: Aurelka sie nie odzywala dawno do nas mam nadzieje ze wszystko u niej wporzadku:sorry2: Lolcia tez do nas juz dawno nie zagladala :baffled:

Hej dziewczyny.

Zła wczoraj okropnie byłam, dzień miałam straszny, Mikołaja nie spotkałam :dry: mandat dostałam za to bo mi się bilet parkingowy skończył :angry: dostałam ochrzan od lekarza że sama jeszcze samochodem jeżdżę:confused: mówię że sama jestem to co mam z domu nie wychodzić, zakupy, wizyty itd ehhhh jak to człowiek człwoeika nie zrozumie i jeszcze przesunął mi wizytę z 18 na 20 więc jak nie urodzę do 20 to Święta najpewniej spędzimy w szpitalu :angry: ale nic trudno, co ma być to będzie.
Dziś umyłam wszystkie okna, posprzątałam łazienkę, zrobiłam porządki w szafkach zaraz jeszcze muszę firanki powiesić.

Bulkaasia gratulacje dla córki ;-) ja mam smoczek spakowany, na w razie czego

Adgama a Ty kochana co??? Dzień do terminu Ci został szykuj się :-)

Naty1990 gratulacje!!! Dużo siły i zdrówka życzę

Basia ja do golenia używam lusterka :-D

Mummy3 kochana gratuluję, życzę Wam dużo, dużo zdrówka!!! ;-)

Która następna??? :-D

reklama
Vivienne na mnie niestety nie podziałały okna a trochę ich umyłam ( w całym domu) do tego poskręcałam meble Agatki i też nic.... sprzątam, piorę, prasuję... cały czas w ruchu i nic.... tak to Agatce się śpieszyło a jak by mogła już wyjść to siedzi na upartego :baffled:

Do góry