reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
clodi urodziła wpis w odpowiednim wątku
Właśnie to Clodi bo z wieście ze szpitala napisałaś że Ciril i już zgupiałam :-)
wiolka23
Fanka BB :)
Nathani wlasnie mialam ci pisac czy ciril w koncu urodzila sonie czy kasjanabo data ta same ale dzieci rozne Clodi kochanie serdeczne gratulacje i buziaki dla was,jak masz krwiaka to bedzie troszke bardziej bolalo ale 3 doba bedzie juz lepsza zdrowka
mikaaa
clodi Gratulacje!
Fiolka To się ciesz że po spałaś
Mała tak się dziś wierci że szok... Poddaje mój pęcherz i spojenie niezłej próbie Co chwile latam do kibelka
Fiolka To się ciesz że po spałaś
Mała tak się dziś wierci że szok... Poddaje mój pęcherz i spojenie niezłej próbie Co chwile latam do kibelka
wiolka23
Jesli o smoczki chodzi to ja polecam wam zabra smoczek do szpitala ja wzielam i coprawda mala do tej pory jakos specjalnie go doic nie umie ale w czasie kiedy traktowala moja piers jako smoczek (przysypiala mi przy piersi i traktowala ja jak smoczek) to wtedy jej smoka wpychalam i troszke go pociumkala i usypiala a z piersi w koncu widziala ze trzeba jesc:-)my zaniedlugo mamy miec gosci ale sie zaczely rozpakowania w grudniu teraz po kolei pojdziecie Aurelka sie nie odzywala dawno do nas mam nadzieje ze wszystko u niej wporzadku Lolcia tez do nas juz dawno nie zagladala
Bakusiowa
Hej dziewczyny.
Zła wczoraj okropnie byłam, dzień miałam straszny, Mikołaja nie spotkałam mandat dostałam za to bo mi się bilet parkingowy skończył dostałam ochrzan od lekarza że sama jeszcze samochodem jeżdżę mówię że sama jestem to co mam z domu nie wychodzić, zakupy, wizyty itd ehhhh jak to człowiek człwoeika nie zrozumie i jeszcze przesunął mi wizytę z 18 na 20 więc jak nie urodzę do 20 to Święta najpewniej spędzimy w szpitalu ale nic trudno, co ma być to będzie.
Dziś umyłam wszystkie okna, posprzątałam łazienkę, zrobiłam porządki w szafkach zaraz jeszcze muszę firanki powiesić.
Bulkaasia gratulacje dla córki ;-) ja mam smoczek spakowany, na w razie czego
Adgama a Ty kochana co??? Dzień do terminu Ci został szykuj się :-)
Naty1990 gratulacje!!! Dużo siły i zdrówka życzę
Basia ja do golenia używam lusterka
Mummy3 kochana gratuluję, życzę Wam dużo, dużo zdrówka!!! ;-)
Która następna???
Zła wczoraj okropnie byłam, dzień miałam straszny, Mikołaja nie spotkałam mandat dostałam za to bo mi się bilet parkingowy skończył dostałam ochrzan od lekarza że sama jeszcze samochodem jeżdżę mówię że sama jestem to co mam z domu nie wychodzić, zakupy, wizyty itd ehhhh jak to człowiek człwoeika nie zrozumie i jeszcze przesunął mi wizytę z 18 na 20 więc jak nie urodzę do 20 to Święta najpewniej spędzimy w szpitalu ale nic trudno, co ma być to będzie.
Dziś umyłam wszystkie okna, posprzątałam łazienkę, zrobiłam porządki w szafkach zaraz jeszcze muszę firanki powiesić.
Bulkaasia gratulacje dla córki ;-) ja mam smoczek spakowany, na w razie czego
Adgama a Ty kochana co??? Dzień do terminu Ci został szykuj się :-)
Naty1990 gratulacje!!! Dużo siły i zdrówka życzę
Basia ja do golenia używam lusterka
Mummy3 kochana gratuluję, życzę Wam dużo, dużo zdrówka!!! ;-)
Która następna???
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Bakusiowa jak będziesz skakać po oknach to następna będziesz Ty
Bakusiowa
Vivienne może tak być
reklama
G
goko
Gość
Vivienne na mnie niestety nie podziałały okna a trochę ich umyłam ( w całym domu) do tego poskręcałam meble Agatki i też nic.... sprzątam, piorę, prasuję... cały czas w ruchu i nic.... tak to Agatce się śpieszyło a jak by mogła już wyjść to siedzi na upartego