reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Nathani no ja mezowi zamowilam cala serie serialu " battlestar galactica" na bluray. On to uwielbia ogladac. Moj maz niestety nie uznaje portfela, dopiero niedawno kupilam jemu takie cos na same dokumenty, male zgrabne, mieszcza sie tam wszystkie jego plastiki wiec zadowolony.

Zastanawiam sie co ja bym chciala:confused:

reklama
kochane teraz na chwilke aby wam z calego serca podziekowac za wszystko, jestescie niezastapione. to bylo piekne przezycie i juz wiem gdzie chce rodzic kolejne dzieci- w domu nigdzie indziej. synus jest cudowny, wisi na cycu i spi. r nie odstapil mnie nawet na krok. kocham moich czterech mezczyzn nad zycie. samopoczucie bardzo dobre, nie peklam, troche boli, ale juz chodze. zmeczona jestem, ale przeszczesliwa, jak tylko zbiore sily i sie ogarne to zdjecie wkleje, opisze wszystko, na sama mysl porodu mam lzy szczescia patrze na syncia lzy szczescia. buziaki i trzymam kciuki za nastepne narazie was nie poczytam

Mummy super :-) wiedziałam że tak będzie :tak:

D. umył okno w pokoju można dalej przygotowywać resztę.
Ja chodzę strasznie rozdrażniona :/ nic mnie nie cieszy, tak się boję okropnie :-(
jadłabym ciągle ale mdli mnie też, plus ból gardła :zawstydzona/y:

goko Agatka siedzi bo wie, że jeszcze dla Niej za wcześnie, za dwa tygodnie może wychodzić ;-)

Mummy3 ja też czekam z niecierpliwością na opis Twoich przeżyć, dalszego szczęścia życzę :tak:

Kurcze dzieczyny czy Wy musicie tak dużo pisać:wściekła/y: Nie dam rady nadrobić :-p:no:

Dziewczynom które się rozpakowały bardzo gratuluję i niecierpliwie czekam na relację mummy3

Dzisiaj miałam dzień z mamą i babcią, Alan był zajęty moim bratem więc miałam spokój na jakieś 5 godzin :-p

Babcia oczywiście obdarowała mnie ciuszkami dla Oli jutro pstryknę fotki i pokażę :) Zapomniała odkleić ceny i cena pajacyka bawełnianego wręcz mnie przeraziła bo 9,99euro to 40zł masakra jak drogo. No ale za to jaki milutki w dotyku.

W sumie to już nie wiem co napisać hmmmmmmm brak weny hehehe.

Aaaaaaaaaa właśnie tak mnie dzisiaj spojenie boli że ledwo chodzę, mam wrażenie jak by się mała główką wpychała w pipke

liwus, bakusiowa mam nadzieję jutro urodzić ja już jestem gotowa (smoczek dopakowałam):-) ale moja córa coś uparta - no ale zobaczymy, może chce przyjść na świat w terminie (chce pokazać, że jest punktualna:-p) i jutro mnie miło zaskoczy :-D
mikaa fajnie wygląda suwaczek na którym poród tuż tuż,no nie? :-p ale to tylko suwaczek niestety
bakusiowa poprawy humorku życzę ;-), ja też biorę pod uwagę opcję spędzenia świąt w szpitalu - bo równe dwa tygodnie od przewidywanej daty (czyli wywołanie) mijają 22 grudnia

witajcie
przede wszystkim mummy3 gratuluję :-)
naty gratuluję i jednocześnie trzymam kciuki za ciebie :-) piękne imię - mój synuś też będzie miał na imię Wojtuś :-D
clodi gratuluję :-)
jak na razie biegam między kompem a Julką :-( znowu goraczkuje, tzn dalej gorączkuje:-( na szczęście w ciągu dnia jest chociaz spokojniej do tego przed chwilą próbowała coś zwymiotować ale nawet nie ma czym bo tylko pije wodę (sorki dla wrażliwych) - na razie zasnęła :sorry2: więc może pośpi do rana :sorry2:
życzę dobrej, a przede wszystkim przespanej nocy:-)

Hej!!!Dziekujemy za trzymanie ciukow i gratulacje..Oswajamy sie ze soba...Soniato aczei charakterne dziecko:)Dzisiaj mnie oddrenoewli i odcewnikowali wiec polazilam...Dal tyxh co beda miec cc - chodzic wyprostowwna to mniej boli niz zgieta...Sprobuje pospac bo to juz kolejna noc z 0 iloscia snu

reklama
Hej dziewczyny. Dziś nocka lepsza , ale tak strasznie się spociłam koło 3 obudziłam się mokra:szok:myślałam, że może mleko poleciało albo co....ale to nerwy
Basiu dla mnie najlepszym prezentem byłoby gdyby mała była już z nami:tak:m ma racje i to książka z relacjami na żywo:-D
mummy 3 całuski dla was
lil mnie też spojenie boli:-(
adgama trzymam żeby młoda szybciutko wychodziła :-)
kasia jak mała?
ciril buziaki
bulkasia dlaczego ta pielęgniarka się zabiła? głośno o tym u WAs?http://wiadomosci.wp.pl/gid,1516207...gniarka-ksieznej-Kate-zabila-sie,galeria.html

Ostatnia edycja:
Do góry