reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Joanna ja ma na początku czerwca usg:-)
Powieki mi opadają więc spadam do łóżeczka. Życzę Wam spokojnej nocki i bez żadnych dolegliwości:tak:
Dobranoc

Zakaz picia kawy? Weź nie strasz!! Przecież bez kawy 9 m-cy to tragedia.

Ja dzisiaj się miewam bardzo dobrze. Przeszłam chyba z 10 km , pobiegałam za dzieckiem jeżdżącym na rowerze także wszystko ok.
Mdłości dzisiaj brak , zmęczenie lekkie , cera -masakra.

Powiedzcie dziewczyny - na pewno wiecie. Poszukuje tabletek na alergię ( dokładnie katar )które można przyjmować w ciąży, może wiecie jakie mogę ?
A waga nic nie mówcie..też mam o jakieś 2kg za dużo , a w poprzedniej ciąży to przytyłam masakratycznie dużo bo prawie 22kg i najwięcej przytyłam w 8 miesiącu ciąży.

myślę Liwuś że chodzi o skurcze, tak kofeina... sama nie wiem. Zależy mi b. na dziecku więc wytrzymam choć od kawy jestem uzależniona, ale co się nie robi dla maluszka:-)

Hej;)
Ja po wizycie - dziś dzidzius pokazał się mamusi pięknie, napędził mi strachu nie ma co ale najważniejsze że JEST i ma się dobrze:)
Za 2 tyg. jestem umówiona znów na wizytę - tym razem na posłuchanie serduszka, wtedy założy mi dopiero kartę ciąży:)
Najwyrażniej przesuneła mi sie owulacja, stąd te niemiłe "przygody", więc ciąża jest o kilka dni młodsza niz myslałam, jednak póki nie znam orientacyjnej daty porodu bede sie posługiwać wiekiem wg OM:tak:

Gratuluję pozostałym udanych wizyt!!!;-)

Ja przy pierwszej ciąży przytyłam 20kg a przy drugiej 18:zawstydzona/y: ale mam niestety tendencję do tego...teraz przy wzroście 165 mam 64kg więc też kawał baby ze mnie więc zdiwił mnie dziś gin stwierdzając że chuda! jestem i zroibił mi usg przez brzuch, myslałam że bedzie mi szukała tego dzidzia tydzień tym sposobem:-D ale o dziwo tylko przyłożył i był orzeszek:szok::-)

sarka
cieszę się że wszystko dobrze;-)

Gratuluje ja tez zrobilam i to nawet dwa testy ciaze i mam sliczne dwie kreseczki:-) pozdrawiam

gratulujemy:-)

no ciekawe czy dobrze wkleiłam sygnaturkę....
dziewczyny co ja robię źle?????kopiuje adres url wkleja ale jak wida nie widać:-( pomóżcie
jeszcze inaczej zakombinowałam ale nie wiem czy się ua ostatnia próba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nathani nie wiem o co chodzi, nie wiem czemu tak się dzieje.

Dziś do mnie moja Siostra przychodzi. Przynajmniej mam motywacje, żeby posprzątać w domu :-D Bo wstyd się przyznać ale tu jest gorzej niz na jakimś pobojowisku:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chęci brak totalnie;/... I to już chyba któryś tydzień z kolei :-D:-D

potrzebuje instrukcji krok po kroku. tez mam pobojowisko, zaczyna sie piekny wekend a ja w lozku. martwie praca eh dzis gorszy dzien:crazy:

Witam w piękny słoneczny dzień :-)
Wczoraj nie dałam rady nic napisać bo późno wróciliśmy i byłam już padnięta. Mój maluszek pięknie się zademonstrował, serduszko pięknie biło, aż się popłakałam ze szczęścia :-) Mam całe 35mm szczęścia:-) Lekarz stwierdził, że to 7 tydzień, założył mi kartę ciążową, dał listę badań do zrobienia i wypisał L4. Nadżerką nie kazał się martwić. Następna wizyta 17 maja.

Kitty nie martw się kochana na pewno wszystko jest dobrze, zobaczysz, że na następnej wizycie już wszystko będzie jak należy, uważaj tylko na siebie i słuchaj lekarza.

nathani cieszę się, że wszystko jest dobrze, a wagą się nie przejmuj później wszystko zrzucisz.

Dziewczyny, które nie mogą żyć bez kawy niech spróbują przestawić się na Kawę Inkę z mlekiem. Ja osobiście nie wyobrażałam sobie dnia bez dwóch kaw, ale odkąd podejrzewałam, że jestem w ciąży aż mnie od niej odrzucało, teraz piję jedną dziennie z jednej płaskiej łyżeczki i z dużą ilością mleka. Pycha jest.

Chodzą za mną naleśniki z serem i brzoskwiniami już 3 dzień,a i zupka mleczna z kluseczkami lanymi :laugh2:

Nathani i udało Ci się :-D teraz widze, że mamy takie same suwaczki:-p

Misia super. Piękne wieści :-D

Ale pięknie słonce świeci:-)
W wekend u nas ma być około 27 stopni. Zastanawiamy sie z A. czy na działke nie wyskoczyć do teściowej :-D

reklama
Do góry