Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Fiolka ja tez mam za miesiac.
pisalam 3 razy posta i znikaja. ehhh... "kocham" smartfony
pisalam 3 razy posta i znikaja. ehhh... "kocham" smartfony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zakaz picia kawy? Weź nie strasz!! Przecież bez kawy 9 m-cy to tragedia.
Ja dzisiaj się miewam bardzo dobrze. Przeszłam chyba z 10 km , pobiegałam za dzieckiem jeżdżącym na rowerze także wszystko ok.
Mdłości dzisiaj brak , zmęczenie lekkie , cera -masakra.
Powiedzcie dziewczyny - na pewno wiecie. Poszukuje tabletek na alergię ( dokładnie katar )które można przyjmować w ciąży, może wiecie jakie mogę ?
A waga nic nie mówcie..też mam o jakieś 2kg za dużo , a w poprzedniej ciąży to przytyłam masakratycznie dużo bo prawie 22kg i najwięcej przytyłam w 8 miesiącu ciąży.
Hej
Ja po wizycie - dziś dzidzius pokazał się mamusi pięknie, napędził mi strachu nie ma co ale najważniejsze że JEST i ma się dobrze
Za 2 tyg. jestem umówiona znów na wizytę - tym razem na posłuchanie serduszka, wtedy założy mi dopiero kartę ciąży
Najwyrażniej przesuneła mi sie owulacja, stąd te niemiłe "przygody", więc ciąża jest o kilka dni młodsza niz myslałam, jednak póki nie znam orientacyjnej daty porodu bede sie posługiwać wiekiem wg OM
Gratuluję pozostałym udanych wizyt!!!;-)
Ja przy pierwszej ciąży przytyłam 20kg a przy drugiej 18 ale mam niestety tendencję do tego...teraz przy wzroście 165 mam 64kg więc też kawał baby ze mnie więc zdiwił mnie dziś gin stwierdzając że chuda! jestem i zroibił mi usg przez brzuch, myslałam że bedzie mi szukała tego dzidzia tydzień tym sposobem ale o dziwo tylko przyłożył i był orzeszek:-)
Gratuluje ja tez zrobilam i to nawet dwa testy ciaze i mam sliczne dwie kreseczki:-) pozdrawiam