reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Adgama ja czytalam erotyk dla kobiet, pierwsza wciaga druga nudzi trzecia trzeba przeczytac bo w koncu to trylogia zalezy co lubisz
Adagama ja przeczytalam 1 czesc i wlasnie czytam 2 i jakos nie moge skonczyc bo mnie wkurza. Ogolnie to taki harlequin z pikantnymi momentami, ktorych jest jak dla mnie az za duzo.
Mnie nie zachwycila ta ksiazka. Jak bedzie 3 czesc po polsku to nie wiem czy sie zdecyduje na jej przeczytanie.
Ale ile ludzi tyle opinii...
Ale na plus dodam ze szybko sie czyta.
Mnie nie zachwycila ta ksiazka. Jak bedzie 3 czesc po polsku to nie wiem czy sie zdecyduje na jej przeczytanie.
Ale ile ludzi tyle opinii...
Ale na plus dodam ze szybko sie czyta.
Basia_one
Multimama ;)
Witajcie, no u nas cieplo dzis, zaliczylismy spacerek.
teraz postaramy sie, zeby usnela.
Mummy3 gratulacje z okazji narodzin syneczka.
Nati rowniez gratulacje dla ciebie.
Zycze by dzieciaczki zdrowo sie chowaly.
Ja musze sobie zapodac jakies globulki na te moja swedzwke, w sumie to dzis sie niczym nie smarowalam i nic mnie nie swedzi, ale wole dmuchac na zimne, zebysie nie okazalo ze dziecko mi sie z infekcja urodzi
Na wynik wymazu w Irlandii bym musiala czekac ze 3 tygodnie, a ja za 3 tyg mam termin i jeszcze do tego chce urodzic wczesniej, co za pech.
teraz postaramy sie, zeby usnela.
Mummy3 gratulacje z okazji narodzin syneczka.
Nati rowniez gratulacje dla ciebie.
Zycze by dzieciaczki zdrowo sie chowaly.
Ja musze sobie zapodac jakies globulki na te moja swedzwke, w sumie to dzis sie niczym nie smarowalam i nic mnie nie swedzi, ale wole dmuchac na zimne, zebysie nie okazalo ze dziecko mi sie z infekcja urodzi
Na wynik wymazu w Irlandii bym musiala czekac ze 3 tygodnie, a ja za 3 tyg mam termin i jeszcze do tego chce urodzic wczesniej, co za pech.
Noukie
Majowa mama 2007
Piszecie i piszecie trudno nadgonic
Mummy3 Nati serdeczne gratulacje malenstw:-):-):-) im blizej Swiat tym te nasze maluchy maja coraz bardziej magiczna aure
A ja sobie pospalam do 12 jak chlopaki sobie poszli, wyprysznicowalam sie pojadlam i zaraz musze jechac po nasz samochod byl w naprawie, w wakacje jak jechalismy do PL ktos w nas wjechal na autostradzie, wgnieciony tylko blotnik no, ale trzeba bylo to wkoncu zrobic;-) no i potem po malego do przedszkola musze jechac, a w domu syf ale moze wieczorkiem z ''Y'' troche posprzatamy;-)
Mummy3 Nati serdeczne gratulacje malenstw:-):-):-) im blizej Swiat tym te nasze maluchy maja coraz bardziej magiczna aure
A ja sobie pospalam do 12 jak chlopaki sobie poszli, wyprysznicowalam sie pojadlam i zaraz musze jechac po nasz samochod byl w naprawie, w wakacje jak jechalismy do PL ktos w nas wjechal na autostradzie, wgnieciony tylko blotnik no, ale trzeba bylo to wkoncu zrobic;-) no i potem po malego do przedszkola musze jechac, a w domu syf ale moze wieczorkiem z ''Y'' troche posprzatamy;-)
nathani
Fanka BB :)
Jestem ale przybita. udało mi się zdrzemnąć 1 godzinęprzygotowałam obiad i czekam na rodzinkę.
ankka dokładnie zaufaj Bogu całym swoim sercem
liwuś dokładnie tak jak piszesz
adgama pogadaj z nią
goko mnie już czyści od kilku dni, zwalam na wiesiołekno właśnie dwa razy rodziłyśmy a strach nawet większy przynajmniej u mnie
mummy 3 serdeczne gratulacje:-):-)
kruszonka fajowo, ja też golę się na "pałę" nic nie widać
naty gratuluję i trzymam za zabieg!
ankka dokładnie zaufaj Bogu całym swoim sercem
liwuś dokładnie tak jak piszesz
adgama pogadaj z nią
goko mnie już czyści od kilku dni, zwalam na wiesiołekno właśnie dwa razy rodziłyśmy a strach nawet większy przynajmniej u mnie
mummy 3 serdeczne gratulacje:-):-)
kruszonka fajowo, ja też golę się na "pałę" nic nie widać
naty gratuluję i trzymam za zabieg!
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
witam wszystkich:* zniknęłam bo.... 20.11.2012 o 15.17 przyszedł na swiat nasz Wojtuś dlugo sie nie odzywalam bo tydzien bylismy w szpitalu a potem klimatyzowalismy sie w domku bylo troche klopotow z maluszkiem na poczatku no bo miesiac wczesniej sie urodzil ale juz jest ok za to teraz ze mna do d***... w poniedzialek jade do szpitala.. we wtorek mam zabieg usuniecia woreczka zolciowego, okazalo sie ze mam kamice zolciowa;/ ja nie wiem jak ja zostawie syneczka w domu na te kilka dni;/ wiem ze mąż i moi rodzice sie nic cudownie zajmą ale chyba peknie mi serce;/ grrrr.... zdjecie szkraba wstawie w odpowiednim watku ale troche pozniej bo wlasnie synus wola jeść
Naty przede wszystkim gratulujemy
Powiem tak, ciesz sie, że tak szybko działają, bo masz szanse na usunięcie samych kamieni metodą laparoskopową, więc woreczek może zostać Ja z kamicą walczyłam ponad 6 lat. Dopiero po porodzie się "doprosiliśmy" o cokolwiek.... Próbowali laparoskopowo, ale było juz tam tak źle, że musieli ciąć;/... Nie dość, że ile się nacierpiałam to moje, mam "dziurki" na brzuchu po laparoskopii, to jeszcze długaśną blizne na brzuchu... O tym, że po operacji straciłam pokarm to nie wspomne...
Tygodnia rozłąki z Dzieckiem też mi nikt nie zwróci
Za tem trzymam kciuki :-) Będzie dobrze :-)
Mummy3 GRATULUJEMY
G
goko
Gość
nathani u mnie i pierwszy i drugi poród zaczął się zupełnie inaczej.... ja nie boję się porodu samego w sobie tylko.... sama już nie wiem skąd te moje wszystkie obawy....
adgama co do książki to słyszałam, że kobiety wariuja jak czytają i mąż mi zamówił 2 części ale dopiero dostane pod chionkę, także o wrażeniach z czytnia zdam relację nie wiem kiedy;-)
Posprzatałlam w domu bo jakoś tak bezczynnie leżeć nie mogłam i juz mi lepiej
Torbę do szpitala jeszcze raz przepakowałam i mam pytanko: czy brałyście smoczek uspakajający???
Posprzatałlam w domu bo jakoś tak bezczynnie leżeć nie mogłam i juz mi lepiej
Torbę do szpitala jeszcze raz przepakowałam i mam pytanko: czy brałyście smoczek uspakajający???
reklama