reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Wiolu kochana jestem:-), po poludniu pojechalam jeszcze troche zakupow spozywczych dokupic, pozniej po malego obiad i szybko do gina tam sie nasiedzialam bo mimo, ze umawia na godziny to jakos opoznilo mu sie i dlugo musialam czekac:sorry2: pozniej ktg tez dlugo bo maly ciagle uciekal i dopiero jestem, zaraz poczytam co u Was i opisze wizyte na odpowiedni watku;-)

Witam, a mnie jak na zlosc chyba cos dopadlo swedzacego tam na dole :dry: Kurde mac na sam koniec....jutro do lekarki bede dzwonic a dzis posmarowalam sie Canestenem bo nic nie mam a swedzi jak cholera.....:confused:

ide was ponadrabiac

Spróbuje Was nadrobić choć nie wiem czy mi się uda:no:
bulkasia jak był prezent znaczy byłaś grzeczna :-D mnie też muli :baffled:super masz córcie:tak:
basia wciskaj się wciskaj:-)posmaruj się clotrimazolum
eta powodzenia jutro na ktg i usg
kasia s moje dziewczyny uwielbiają roszpunkę dialogi znają na pamięć:tak:
viev dobre wieści :tak:
mummy 3 myśmy właśnie naszym dziewczynkom zrobili taki prezent mikołajkowy sala zabaw a potem mcdonald. zakupy w biedronce i w deichmanie kozaki . Ledwo żyję . A Ty pomału się szykuje bo bóle moga coś zwiastować ;-)
goko no ja już też zaczynam schizowac przeterminowanie ale spoko jeszcze mamy czas

miałam dziś b. intensywny dzień , mała się wwierca w pęcherz , zobaczymy co przyniesie noc...

normalnie czop mi odchodzi, sluz z krwia :szok:, narazie brak regularnosci, wiec staram sie byc spokojna, ale chyba dzwonie do meza, potem do poloznej i lekarza zeby byli w gotowosci

Nathani super ze dzien udany :-)
Kasia a dlaczego macie nie dac rady? Stesknia sie po calym dniu za soba to w nocy maz Ci "nie da podejsc" do lozeczka :-p. Taa, noc za ciekawa nie byla, zaraz ide plam plam i spac... Mam nadzieje, ze troche pospie dzis... W dzien nawet nawet. Chociaz sa momenty, ze czuje sie jakby ze mnie lecialo a jak ide sprawdzic to wszystko suche... Krzyz mnie napierdziela, brzuch twardnieje momentami. Spakowalam ciuszki dla Malutkiej na wyjscie dzis :-D...
Ide sie wykompac, trzymajcie sie Mamuski

Mummy3 trzymamy kciuki. Powodzenia zyczymy.

Ostatnia edycja:
reklama
Bułaksia-gratulacje dla zdolnej córci uspokoiło sie mówisz ciekawe czy dotrzymasz do terminu?:sorry2: Mummy3-lepiej sie oszczędzaj bo już na finishu różnie może być a widzisz czop odszedł &&&&&&&&&&&&& mocne za ciebie kochana dasz rade jesteśmy z tobą:tak: Vivienne-u mnie tak samo mała je ile widzi na głód raczej też dziecko nie narzeka:-Da szczerze mówiąc nie zauwazyłam żeby coś przytyła:sorry2:mam nadzieje że przytyła prze świętami idziemy do szczepienia więc ją zważymy:happy2: Noukie to dobrze bałam sie że cie zawinęło i znac nie dałaś:sorry2: Basia polecam clotrimazolum albo czopku nystatyna:tak: Nathani zobaczymy jak ci minie noc z każdym dniem jesteś bliżej terminu:happy2: Ania znam ten ból mnie przy końcu ciąży też bolał okropnie kręgosłup a teraz rzadko kiedy jak Nastke podniose to raz za czas coś strzyknie już niedłgo nie będzie nic bolało;-) Ciril-córcie masz śliczną:-)

Do góry