reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

hej dziewczyny, ciężka noc. nie spałam od 3 do 4.30 uciążliwe to bardzo. Brzuch boli jak na miesiąćzkę. Pozatym nic się nie dzieje. :no:
mummy 3 rozkręca się, mocno trzymam za Was, kto wie może już tulicie
ania ja tak mam , że mi się wydaje że coś się sączy patrzę na wkładkę i nic
basia nie wiedziałam, a chciałam doradzić
ankka twój czarny pies wraca biały, a nasza biała na tle białego śniegu wygląda na szarą i brudną :-D:-D
lil miłego dnia z babcią :tak:
noukie witaj w klubie nie umiejących spać:baffled:
mąż mnie wczoraj wziął na kawę mrożoną i rurkę z kremem ( jak młode były w sali zabaw) i stwierdził, że wyglądam na zmęczona i żebym jeszcze trochę wytrzymała.
Rzeczywiście tak wyglądam i tak się czuje . :sorry2:
W ogóle mnie muli, słaba jestem. Byłam ze śnieżką na dworze napadało dużooooo śniegu :szok:

idę się jeszcze położyć

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Mummy3-&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać jak tylko czas ci pozwoli:tak: Noukie,Nathani ja dziś do was dolącze bo od 4 też nie śpie tylko moja córcia dziś dawała czadu od 4 postękiwala popłakiwała w końcu jak ją sobie na brzuchu położyłam to usnęła po 7 a ja musiałam wstać:dry:padnięta jestem zaraz nastke do przedszkola wyprawie mlodą nakarmie i przewine i mam nadzieje sie poożyć jeszcze Niunia17-powodzenia w razie rozkręcenia sie porodu chyba dzieciątko wcześniej wyjdzie:happy2: miłego dnia:-)

Dzień dobry Kobitki!

Niunia17 witam, mojej Szwagierce czop odszedł ok.2 tyg. przed porodem, więc możliwe, że jeszcze będziesz musiała trochę poczekać

Mummy3 pewnie już poród masz za sobą i cieszysz się swoją Dziecinką, wszystkiego dobrego! :)

Nathani doskonale Cię rozumiem, czuję się tak samo i też się nie wysypiam. Ostatnio o 4 piekłam ciacho :D

Jeszcze kilka dni do środy, obym nie musiała mieć wywoływanego porodu...

Cześć dziewczyny
Niunia powodzenia, chociaż tak jak dziewczyny piszą czop czasem odchodzi na długo przed porodem, a czasami zaraz się akcja rozkręca. W razie czego dawaj znać
Nathani moja psina wraca biała, za to podłogi zostawia za sobą czarne wrrrr. Niby łapy jej się wyciera, a i tak zawsze wilgotne trochę zostaną, jeszcze ma sierść taką długą, że zawsze coś naniesie. Musimy zadzwonić do weta, rok temu była sterylizowana, bo miała ropomacicze, a teraz znowu jej coś cieknie. Nie wiem czy w okresie jakby miała cieczkę to tak może być, czy o co chodzi :confused: Mówią, że jak suczka miała młode to jej ta choroba nie dotknie, ona miała 6 młodych i w wieku 11 lat sterylizacja.
Mummy3 mam nadzieję, że gładko poszło i już tulisz synka :tak:

Spowiedź pierwszopiątkowa zaliczona, cieszę się niezmiernie, na dodatek jakoś tak miałam potrzebę się wyspowiadać przed porodem :-) Zamieniłam też parę zdań z księdzem, bo akurat odśnieżał, jak wracałam po mszy do auta. Będzie dobrze, on się już dwa miesiące za nas modli, zaufać Bogu i nic więcej. A drogi jakie paskudne, zwłaszcza moja boczna, jak nie trzeba to się więcej z domu dzisiaj nie ruszam. Gładko jak nie wiem, aż mi się abs włączył, a nie hamowałam ostro, tylko już z daleka i pulsacyjnie :baffled:
Miłego dnia dla wszystkich

Dzień dobry w ten zimowy poranek

Pora na śniadanie!!

Ja też o 4 już nie spałam. To jakaś norma chyba w końcowym stadium naszego stanu. Wtedy schodzę na dół i pije ciepłe mleko. Potem mogę zazwyczaj spać. O pieczeniu gotowaniu etc. raczej bym nie pomyślała :-) haha
Ale czemu nie. Dzień dłuższy bynajmniej

Miłego dnia.

Czekamy na drugiego grudniowego malca

Dzień dobry :-)
wstałam z potwornym bólem;/... A raczej chyba ten ból mnie obudził... Już nie mam siły... Noc spokojna, obudziłam się koło 3 na siusiu tylko :-) Za to teraz to ten brzuch chyba nadrabia :confused:...
Mummy3 czekamy na wieści jak będziecie mieli czas i się nacieszycie synkiem :-)
Ankka tak jak piszesz :-p Nigdy nie inaczej :-D

No to widzę że Mummy3 dostała piękny prezent mikołajkowy:happy2: Pewnie już tuli maleństwo :happy2:
Nathani mój mąż też stwierdził ostatnio że już zmęczona jestem , nawet dzisiaj już nie miałam siły wstać rano i zaprowadzić Małego do przedszkola więc został. Później pójdę z nim może na jakiś spacerek , poczekam aż trochę mróz popuści bo przy -8 jakoś nie chce mi się wychylać nosa na dwór.

Już naprawdę bym chciała urodzić ale wiem że dla Małej ten ponad tydzień dobrze zrobi - jakoś wytrzymam ale już nie mogę się doczekać większej swobody ruchów i brak bólu wszędzie :-D

Witam się i ja po bardzo spokojnej nocy. Wyspałam się, bóli brak, jakby ręka odjął. To chyba stres wczoraj mi puścił i sie przełozyło na te wszystkie bóle.:tak: Pogoda brzydka, mroźna ale bez śniegu. Wypiłam sobie herbatkę samą bo jakoś brak apetytu. Rodzina wydelegowana do swoich obowiązków a ja nie mam pojęcia co tu dzisiaj robić, brak weny totalnie.:-D
mummy3 jak tam U Was? Tulisz już synka?
Lilith miłego dzionka z babcią...Jak ja tęsknię za swoją, która zmarła kilka m-cy temu, ehh...
Niunia powodzenia:tak:
Nathani mąż ma rację, odpoczywaj póki jeszcze możesz bo potem nie bedzie jak i kiedy:-D

Mnie dziś znów oczyściło
:sorry2:
Zaniosłam siuśki oby były dobre ale swędzi mnie tam i nie wiem:dry:
Brakuje jeszcze żeby się coś przyplątało.
Zima pełną parą u nas.

Pisałam z siostrą. Pytała co chcemy pod choinkę i powiedziała że prezenty będą na nas czekać.
Ja myślałam że damy sobie spokój i nawet o tym nie pomyślałam ale z drugiej strony.
No i muszę coś wymyślić:baffled: a nie mam zielonego pojęcia na jakieś drobiazgi
Pytała co nam brakuje dla małego, to jej napisałam prosto z mostu ze leżaczek i że mogą się poskładać a jak nie i tak kupimy prędzej czy później to odpisała że i tak to miała kupić ;-)
Jeszcze mi jakie komplementy prawi, że jak ma tak wyglądać w ciąży to może rodzić dzieci:-p

mummy3 coś czułam że się rozkręci :tak:

niunia jak czop odszedł to może w każdej chwili się rozkręcić :-p

Noukie u mnie też kiepska nocka

Nathani miło ze strony męża :-)

RoziSzu kurcze u Ciebie już prawie ternim, współczuję beznadziejnie tak czekać

Anka to nieprawda z młodymi u suczki, mity :tak: moja miała sterylkę jakoś w wieku 2 lat
ale aby jej coś ciekło nie zauważyłam.
A to jakaś wydzielina, krew ?

reklama
Fiolka jak psina do nas do góry przychodzi to nigdy nic nie zauważyłam, ale na dole mama mówi, że to taka wydzielina jak przy cieczce. Właśnie poczytałam parę forum i faktycznie piszą, że rzadko, ale jednak cieczka może jeszcze występować. Niektórzy weci specjalnie zostawiają kawałek jajnika (stara szkoła), a czasami przy zabiegu nie dało się go znaleźć, więc jest zachowany. No nic, poczekamy parę dni czy jej to przejdzie, a tak to nic jej nie jest, apetyt ma, nie jest osowiała, więc to pewnie po prostu cieczka

Do góry