reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Bulkaasia gratulacje dla zdolnej córy i dumnych rodziców :-)
Mummy3 powodzenia, jesteśmy kciukami, myślami i modlitwą. Mało bólu i szybkiej akcji :tak:
Noukie pocieszyłaś mnie, że nie tylko moja ucieka na ktg, bo położna coś narzekała, mimo iż ładny zapis szedł
Za oknem prawdziwa zima. Gładko podobno jak nie wiem, a mój czarny pies wrócił z dworu biały...

jestem. dwa dni mnie nie było, niestety nie nadrobię, za dużo tego.

U mnie cisza nic się nie dzieje, nie mogę doczekać się już wizyty u lekarza, bo w końcu dowiem się kiedy zobaczę córeczkę.
Jutro jadę do mamy do szczecina, przyjechała babcia z berlina i koniecznie muszę ja zobaczyć, widujemy się tylko na skype, a tak po 4 latach w końcu na żywo. Już nie mogę się doczekać.Pewnie będzie mnóstwo łakoci, raz sobie zgrzesze.

Mummy Mummy trzymam kciuki aby nic nie bolało i mąż się spisał na medal . Ty jesteś twarda kobietka dasz radę , jestem pewna :))))

Lil kurcze ja byłam pewna,że ty urodzisz jeszcze przede mną a ciebie dalej trzyma :)

Asiu masz mądrą córę :tak:
Goko ale chyba jeszcze masz czas? bez paniki ;-)
didor ja dziś wyszłam i mi się nogi rozjechały :baffled: trzeba uważać
kurtkę kupiłam ale to jest taki jakby polar więc super ciepło też nie ma, ale nie muszę wychodzić jedynie z psem do lekarza...
Mój tez czasem taki spokojny że się stresuje czy jest ok i go szturcham :sorry2:
Vivienne dzięki, mam nadzieje że mały wda się ze spaniem w tatusia :-p
Trzymam kciuki za jutro ale pewnie będzie ok :tak:

Dziewczyny a w taką pogodę jak teraz wychodzicie codziennie na spacer? :sorry2:
Basia mi się grzybek przyplątał, miałam globulki 3 dni ale zaczęło swędzieć :dry:
mummy3 no to trzymamy kciuki :-D

Mój M. chyba od jutra już wolne jednak, weźmie bo jest pogrzeb jego dawnego przyjaciela :-(
masakra jeszcze mam jego komentarz na fb przy naszych zdjęciach :-(

brzuch ciągle spięty i wszytsko boli:sorry2: mam juz dość:baffled:

mummy3 czyżby to już:happy2: trzymam kciukasy :tak:
nathani to tak jak Julka zna księżniczkę i żabę :-D ostatnio jechałyśmy po K. do pracy i po drodze "bawiłyśmy się" w księżniczkę i żabę (jakaś odmiana od przedszkola:-D) no i Młoda mówiła mi co po kolei mam mówić (oczywiście teksty z bajki) a jak się pomyliłam lub powiedziałam jej tekst to o mały włos a byłaby awantura że nie znam bajki :-D

dziekuje dziewczyny za kciuki i wsparcie, trzymajcie, skurcze teraz sa co 10 min, narazie wszystko na spokojnie, maz juz jest ze mna, moj kochany, od razu czuje sie spokojniejsza i bezpieczna, polozna ma byc za niecala godzine to mnie zbada, lekarz moze byc dopiero ok 17 bo ma jeszcze dyzur w szpitalu, tesciowa pakuje rzeczy chlopcow i jak polozna powie jak wyglada sytuacja to wtedy tesciowka zabierze ich do naszych znajomych, buziaki

Witajcie dziewczyny :) Dawno tutaj nie zaglądałam;)
Może napiszę troszkę o sobie. Mam termin na 24 grudzień będzie to chłopiec Dzieciątko na dzieciątko :)) nie mogę się doczekać już!!:-)
Własnie przed chwilą wyleciał mi "czop śluzowy"...;/ obrzydlistwoo.. pozostaje mi czekać na dalszy rozwój akcji :)))
Pozdrawiam :)))

reklama
Dziendobry, a ja sobie nie spie od 4;30 ale chlopaki sobie pojda to moze sie jeszcze przytule do podusi;-)

Ciekawe jak tam Mummy3, podawla jakis kontakt w razie czego:confused::confused::confused:

Wiola jakby cos sie zaczelo dziac to napewno dam znac;-)

Ankka no i wczoraj mi tez wlasnie maly ciagle uciekal, w pewniej chwili tez mialam stracha, pt" no gdzie te serduszko" ale gin zapewnial, ze to normalne i zapis 10/10:)

Ostatnia edycja:
Do góry