reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
wiolka oby nastki nic nie rozłożyło
roziszu byłabym wdzięczna gdybyś sprawdziła to dla mnie:-)
co do kremów to już nie wiem - te apteczne vichy, pharmaceris to nie poprawiają stanu mojej cery :confused: ale już po tylu latach się przyzwyczaiłam :-p moja mama mówiła, że przejdzie po 3 porodzie - ha ha :-D

rosołek wstawiony, a teraz chyba wezmę się za sprzątanie - chociaż z chęciami coś nie bardzo, no ale żeby czas szybciej leciał to trza coś robić

Hej, hej. Mój synuś dziś dał mi więcej pospać, bo budził się tylko 2x w nocy :tak: Ale do pełnego wyspania się jeszcze daleko.
bulkaasia, fiolka jak tam brzuszki?
Ania mam wrażenie, że po cichu się wbijasz na listę rozpakowanych mamusiek ;-):-D
ciril gratki kochana :-):-):-)

Przepakowałam torbę do szpitala, cos mnie tak tknęło;-). Brzuch znowu twardy jak skała i znowu boli jak na @, wody nie ciekną, czop nie odchodzi więc pewnie macica się ćwiczy:tak: No i jest mi niedobrze... Leżeć mi sie nie chce bo nie mogę dobrać pozycji,ehhh...uroki końcówki ciąży...:baffled:
O 16-tej jestem umówiona z córką bo ma dzisiaj egzamin z pianina, oby jakieś skurczybyki ani nic nie zmieniło planów. ieczorem może cos sie dziać ale nie teraz;-)
Listonosz przyniósł mi przesyłkę z Aventu - butelka ze smoczkiem 125ml:happy2:

Cirili serdeczne gratulacje :-) buziaki dla córci :-)
bulkaasia trzymam kciuki za Wiktorię:tak:

a my po lekarzu, Julka nie poszła do przedszkola ale przez to że miała temperaturę to nawet wcale nie było jej przykro:sorry2: o mikołaju nawet rano zapomniała - przechodziła obok butów i nawet nie zauważała aż w końcu jej zapytałam czy był Mikołaj to poleciała do butów :-D i wróciła szczęśliwa bo bardzo chciała bajkę na dvd o Roszpunce - a w Biedronce włąśnie promocja na płyty m.in. Zaplątani - i kupilismy za 20zł oryginalną bajkę Disneya :-) mała rzecz a cieszy - ważne że wymarzona :-)
właśnie oglądamy tą bajkę i tak pewnie będzie przez najbliższe tygodnie :-D
my z K.nie byliśmy grzeczni więc nic nie dostaliśmy ;-) ale myslę że na dniach nasz prezent będzie już z znami :tak::-)

najlepsze życzenia MIKOŁAJKOWE dla Was i waszych rodzin!!!:-)

Ostatnia edycja:
Hej,
ja tak na szybko bo teściowie jeszcze są, mąż w pracy więc muszę się nimi zająć i Marysią oczywiście.

Byłyśmy na usg bioderek, na oba stawy mamy 1b, czyli jest dobrze, odwodzenie w porządku, pieluchować szeroko nie musimy, musi się tylko wykształcić do końca panewka. Kontrola 31.01.

Maria sama z siebie nie obudziła mi się w nocy ani razu :szok: kwękała coś przez sen koło 1 to ją obudziłam na karmienie, potem koło 4 a wstała dopiero po 6. Oby tak dalej ;)

Postaram się Was nadrobić później.
Ciril serdeczne gratulacje! :tak:

reklama
Witam i ja.

Basia ja też bóle mam dziwne, raz skurcz jakby, raz takie fale gorąca tam,napinanie, kujące, w brzuchu na dole, właśnie w środku na dole :dry: same dziwaczne

Kasia zdrówka dla córy :*

goko szaleństwo no ale jak masz się prosić ;-)
Asiu pewnie się szykuje brzuszek do porodu :tak:
a jaką kąpiel ? Słyszałam ananasy surowe :-p

mikaaa ja mam przeokropną wydzielinę bardzo dużo, wkładkę zmieniam co kilka godzin bo mokra

Widzę że wszystkie nas skurcze dopadły :-D może grupowy poród :-p

adgama też mam tłustą skórę i niestety pryszcze są, przed @ najgorzej
kosmetyczka mnie pocieszyła że za to taka cera się pomalej starzeje :-p
Liwus słodki synuś :tak:
Ciril gratulacje :-D
Viv super że córa zdrowa ;-)

Jeszcze tylko dziś i jutro i D. kończy prace, ależ się cieszę
Wtedy weźmiemy się jeszcze za sprzątanie, okna umyć koniecznie trzeba pościel też czeka na prasowanie :sorry2:

Ja dziś wyszłam bardzo zadowolona z wc:zawstydzona/y: dawno tak pięknie się nie oczyściłam a miałam kilka dni kłopoty
wydaje mi się że to ta herbatka tak działa bo pisze że jest oczyszczająca.

W sobotę o 9 mają odebrać ten nasz zestaw a potem mają przywieźć narożnik strasznie się cieszę, chciałam się pozbyć tych foteli jeszcze przed urodzeniem, strasznie mi gracą pokój a nam niepotrzeba tyle mebli. :tak:

Przydało by się coś porobić ale mi się tak nie chce :/
na wieczór muszę jeszcze D. obciąć :tak:

Do góry