wiolka23
Fanka BB :)
Mikaa-zdrówka dla ciebie u mnie starsza córcia coś zasmarkana biedna chodzi i jkaiś kaszel jej sie zaczyna mam nadzieje że nic jej nie rozloży RoziSzu-u mnie też światecznie wszystko wyglada przez śnieg teraz nie sypie ale jest -8 a w nocy było -11jeszcze troszke i choinke będziemy ubierać Bakusiowa powodzenia na ktg i życze spotkania tego mikolaja;-) Ania-coś sie chyba u ciebie powoli rozkręca czyżby cie na weekend córcia na porodówke miała zamiar zaprosić? Basia to zawsze jakaś pomoc jak teśców będziesz miała na miejscu przy małym dziecku które zaczyna chodzić cieżko odpocząć ale już niedługo i będzie ci lżej bez brzucha:-) Noukie już niedługo nie będziesz musiała śnić o dzidzi a masz już termin cc? Adgama-moze w aptece powinnaś spytać o jakieś dobre preparaty na tłustą cere myśle że powinni ci dobrze doradzić albo w dobrym sklepie kosmetycznym bo do każdej cery inny preparat i na każdego działa inaczejale słodkości wrzuciłaś a ja nie moge czekolady:-( Eta to czekamy do 11 jak maly będzie mial wysokie tętno to chyba wtedy ci cesarke powinni zrobić tak mi sie wydaje ide poleżeć troszke bo krupcia śpi zajrze później. Ciril kochana jak u was?:-)