reklama
mikaaa
Fanka BB :)
Witam i ja!
Wszystkiego naj z okazji Mikołajek i mnóstwa prezentów!
Ciril Mocne &&&& za Was!!!!
Ja tez mialam kiespka noc. Katar daje we znaki. Wydzieline (z pochwy)mam coraz rzadsza, w nocy zastanawialam sie czy nie sacza mi sie wody bo mialam mokrawa pizame, ale poki co nic sie nie dzieje wiec to pewnie nie wody...
Wszystkiego naj z okazji Mikołajek i mnóstwa prezentów!
Ciril Mocne &&&& za Was!!!!
Ja tez mialam kiespka noc. Katar daje we znaki. Wydzieline (z pochwy)mam coraz rzadsza, w nocy zastanawialam sie czy nie sacza mi sie wody bo mialam mokrawa pizame, ale poki co nic sie nie dzieje wiec to pewnie nie wody...
Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki,
Poczytywałam Was przez ostatnie pare dni, ale niestety coś mi się z klawiaturą stało i nie mogłam pisać :] na szczęście dziś już mogę, ale nie za bardzo pamiętam, co i która dokładnie pisała
Ciril ale o Tobie pamiętam, 3mam mocno kciuki, żeby wszystko poszło gładko i szybko i żebyś mogła tulić w ramionach swój prezent mikołajkowy
U nas sypie pięknie śnieg, więc od razu w jakiś humor świąteczny wpadłam. Śpiewam sobie jingle bells i sprzątam szafę z ubraniami Muszę sobie koniecznie kupić gwiazdę betlejemską, co by jakiś akcencik świąteczny mieć w domku
Poczytywałam Was przez ostatnie pare dni, ale niestety coś mi się z klawiaturą stało i nie mogłam pisać :] na szczęście dziś już mogę, ale nie za bardzo pamiętam, co i która dokładnie pisała
Ciril ale o Tobie pamiętam, 3mam mocno kciuki, żeby wszystko poszło gładko i szybko i żebyś mogła tulić w ramionach swój prezent mikołajkowy
U nas sypie pięknie śnieg, więc od razu w jakiś humor świąteczny wpadłam. Śpiewam sobie jingle bells i sprzątam szafę z ubraniami Muszę sobie koniecznie kupić gwiazdę betlejemską, co by jakiś akcencik świąteczny mieć w domku
Bakusiowa
Fanka BB :)
Ciril trzymam mocno kciuki POWODZENIA
Kasia_s dużo zdrówka dla Juleczki
Goko ja też jadę dziś na KTG :-)
U mnie Mikołaja nie było zbieram się i jadę może po drodze spotkam i coś dostanę :-)
MIłego dnia kochane
Kasia_s dużo zdrówka dla Juleczki
U mnie Mikołaja nie było zbieram się i jadę może po drodze spotkam i coś dostanę :-)
MIłego dnia kochane
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Wszystkiego Najlepszego Grudniówki i dla Was, dla Waszych rodzin i przede wszystkim dla Waszych (Naszych) Dzieciaczków ;-)
Bezbolesnych porodów, i dat jakich sobie wymarzycie !!!
Ciril trzymamy kciuki :-) Będzie dobrze :-)
Super, że dzieciaczki Wasze cieszą się z prezencików
Ja zaraz "męża" budze i trzeba ruszać :-)
Za oknem pięknie, śniegu dużo, jeszcze sypie, ale pewnie zimno jak nie wiem Wypieściła nas ta jesień z większością +-owych temperatur a tu zonk -7 mi pokazuje
Kasiu zdrówka dla Julci :-)
Goko trzymam kciuki za KTG :-)
U mnie noc do d** Poszłam znów spać koło 4. Skurcze były, były coraz mocniejsze ... Z bólu się zwijać zaczełam, kot całą noc obok nas spał. (Chyba chciał byc w gotowości, albo "dogadywał sie" z Malutką coby jeszcze poczekała ) później (jak leżałam na lewym boku) to położył mi się na mój bok (tak na wysokości piersi) i tak spaliśmy :-) Dobrze, że on mały jeszcze to nie waży jak słoń Ale i tak mi ciężko bylo, co chwile jak nie strącałam go, to A. go zabierał...
krzyż boli...ale jak już udało mnie się zasnąć to spałam chyba do 6 :-)
No nic uciekam :-)
Miłego dnia życze Wszystkim tym Dużym i Małym
Basia_one
Multimama ;)
Wszystkiego dobrego na Mikolajki GOOORY PREZENTOW !
Ja sie nawet wyspalam, jak leze to mnie nic nie boli, ale w ciagu dnia mam malo okazji do lezenia...
Tesciowa u nas bedzie w nastepna srode w nocy, no a ja licze ze na przyszly weekend wcisne sie wam w kolejke
Ja sie nawet wyspalam, jak leze to mnie nic nie boli, ale w ciagu dnia mam malo okazji do lezenia...
Tesciowa u nas bedzie w nastepna srode w nocy, no a ja licze ze na przyszly weekend wcisne sie wam w kolejke
Noukie
Majowa mama 2007
;-)Noukie ale ci fajnie odpoczywaj póki masz okazjesynuś w przedszkolu?ja starszą do przedszkola posłalam a młodsza na rękach sie u mnie wierci pojedzona i sie tulimy:-)
Tak maly w przedszkolu, M go zawiozl, ja tylko musze go odebrac po 15.00;-), maja dzisiaj Mikolaja w przedszkolu, troche sniegiem w nocy sypnelo, wiec frajda na calego:-) zazdroszcze tego tulenia mi sie dzis w nocy moj maluszek snil cudny sen:-)
I ja dzis mam wizyte u gina wieczorkiem, a pozniej ktg;-)
witam mamuśki :-)
z okazji mikołajek wszystkiego najlepszego, a tu na osłodę dnia - proszę się częstować
ciril kciuki zaciśnięte
majja śliczny jest twój emil
nathani, mummy3 ale macie świetne widoki z okna
misia tylko się cieszyć, że twoja córeczka taka grzeczna ;-)
kasia zdrówka dla julki
fiolka, bulkaasia i jak wasze brzuchy?
goko, bakusiowa miłego ktg :-) oczywiście kciuki zaciśnięte
noukie kciuki za wizytę
co do pryszczy to mi już od czasów dorastania non stop coś wyskakuje, cerę mam tłustą - a propos to może znacie jakieś sposoby na tłustą cerę - jakiś dobry krem, podkład?
z okazji mikołajek wszystkiego najlepszego, a tu na osłodę dnia - proszę się częstować
ciril kciuki zaciśnięte
majja śliczny jest twój emil
nathani, mummy3 ale macie świetne widoki z okna
misia tylko się cieszyć, że twoja córeczka taka grzeczna ;-)
kasia zdrówka dla julki
fiolka, bulkaasia i jak wasze brzuchy?
goko, bakusiowa miłego ktg :-) oczywiście kciuki zaciśnięte
noukie kciuki za wizytę
co do pryszczy to mi już od czasów dorastania non stop coś wyskakuje, cerę mam tłustą - a propos to może znacie jakieś sposoby na tłustą cerę - jakiś dobry krem, podkład?
czesc mamusie... ale wy skrobiecie tych postów...
byłam na KTG we wtorek iiii.... mały ma strasznie wysokie tętno a ja meeega twardy brzuszek.... wiec nie mam skurczy ani nic...
tak wiec jutro na 11 jadę jeszcze raz na badania ktg i usg... jak sie to utrzyma wszystko zostaje w szpitalu...
eh... a jak zostanę może mi sie uda ich przekonać byśmy go wyciągali nawet cesarka jest mi obojętne....
życzę wam udanych porodów dziś mikołajki która chce rodzic hehe...
byłam na KTG we wtorek iiii.... mały ma strasznie wysokie tętno a ja meeega twardy brzuszek.... wiec nie mam skurczy ani nic...
tak wiec jutro na 11 jadę jeszcze raz na badania ktg i usg... jak sie to utrzyma wszystko zostaje w szpitalu...
eh... a jak zostanę może mi sie uda ich przekonać byśmy go wyciągali nawet cesarka jest mi obojętne....
życzę wam udanych porodów dziś mikołajki która chce rodzic hehe...
reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Cirill powodzenia
Maly dzisiaj caly w podskokach radosci no bo byl Mikolaj i jak to stwierdzil" widzisz Mamo bylem grzeczny bo przyszedl do mnie Mikolaj :-) " . Taka radosc dziecka z niewielkich rzeczy jest bezcenna. Potem poszlismy do przedszkola, tez sie cieszyl bo snieg i przeciez mozna balwana juz robic
Potem zaszlam do sklepu,zjadlam sniadanko i leze odpoczywajac
Obiad w sumie gotowy wiec moge mikolajkowo leniuchowac
Wszystkiego dobrego Kochane Grudnioweczki z okazji Mikolajek dla Was, Waszych Starszych i Mlodszych jak i w brzuszku Dzieciaczkow oraz Waszych Mezow
Maly dzisiaj caly w podskokach radosci no bo byl Mikolaj i jak to stwierdzil" widzisz Mamo bylem grzeczny bo przyszedl do mnie Mikolaj :-) " . Taka radosc dziecka z niewielkich rzeczy jest bezcenna. Potem poszlismy do przedszkola, tez sie cieszyl bo snieg i przeciez mozna balwana juz robic
Potem zaszlam do sklepu,zjadlam sniadanko i leze odpoczywajac
Obiad w sumie gotowy wiec moge mikolajkowo leniuchowac
Wszystkiego dobrego Kochane Grudnioweczki z okazji Mikolajek dla Was, Waszych Starszych i Mlodszych jak i w brzuszku Dzieciaczkow oraz Waszych Mezow