reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
No i opedzlowalam talerz barszczyku i chyba jeszczesobie wleje a potem spac. Gdzie ja to mieszcze to nie wiem :szok:

Mnie tez dzis mecza dziwne skurcze, ale to sa skurcze jakby w pochwie :baffled: Tam w srodku, troche tez mnie bolalo w plecach ale przeszlo. Narobilam sie dzis, a jeszcze mnie czeka pranie wszystkich zaslon. Ale na szczescie mam narazie tylko 2 firanki :-D Maz bedzie wieszal, chce wszystko porobic zanim tesciowa przyjedzie.

czytam was od ponad godzina bo chciałam być chociaz na bieżąco:tak:
ale wybaczcie nie poodpisuję bo co chwilę przerywam i biegam do Julki :-( 3 dni w przedszkolu - MEGA zadowolona a teraz temperatura :szok: tzn już od popołudnia prawie 40st., teraz zaczyna spadać więc może wreszcie pośpi dłużej :-( ale i tak jest dzielna bo nie płacze mimo że wszystko ją boli :-( a ja cierpię razem z nią, powiedziała tylko że nawet spać nie może przez to że się źle czuje:-( nie wiem co z jutrem bo przychodzi w przedszkolu Mikołaj a ona tak się cieszyła:baffled::-( no ale zobaczymy co będzie rano

majja Emilek jest śliczny :-)
vivienne, mummy3 widoki olśniewające :-)
betiks to chyba o mnie chodziło ztymi opryszczkami :sorry2: tylko że ja dostałam je już przed porodem i teraz też mam juz kilka zdobyczy:-D dlatego czuję że godzina 0 już cora bliżej:-D
Cirili trzymam kciukasy :tak:

Jestem juz po lewatywie...jeszcze cewnikowanie, ale to juz przed samyk zjazdem na sale operacyjna...jeszcze nie wiedza jakie dostane znieczulenie-podpajeczynowkowe czy ogolne...zalezy od mojego wyniku krwi i jej krzepliwosci..Troche mam stresik ale na razie staram sie byc dzielna...Polozne mnie troche uspokoily ze nawet jak bede miala ogolne tobzaraz po wybudzeniu hede bardziej na chodzie i nie bede musiala lezec... Mala dzisiaj spokojniejsza chyba czuje ze cos sie szykuje...

Dobrego mikołajkowego dnia boze-narodzenie-swiety-mikolaj.jpg

ciril Ty będziesz miała cudowny prezent.trzymam
w nocy miałam skurcze ale nic się nie rozkręciło ...

Ciril &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na wieści jak już będziesz na siłach... piękny Mikołajkowy prezent :-)

ja chyba byłam niegrzeczna bo nic w buciku nie znalazłam :-)

Ja wczoraj zaszalałam i zaczęłam składać meble do pokoju Agatki (jak się mam prosić to łatwiej samej to zrobić - taka już jestem). Złożyłam łóżeczko i szafę, pozostaje jeszcze przewijak ale wczoraj już nie miałam sił... i tak całą noc nie spałam bo takie bóle brzucha miałam... ale bardziej takie napięcia jak skurcze... od 4 walczyłam z Kubusiem, który już chciał prezent Mikołajkowy oglądać ale na szczęście wzięłam go do siebie i jeszcze do 6.30 pospał ;-) teraz oglądają bajkę a zaraz do szkoły....

dzisiaj jadę na KTG (tylko) ;-)

miłego Mikołajkowego dnia :-)

images
Byłyście grzeczne? :-) Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek Brzuchatki:happy2:

Noc ciężka bo nie mogłam długo spać na boku bo biodra bolało a na plecach się dusiłam. Do tego strasznie boli mnie podbrzusze a brzuch twardy okropnie. Mam wrażenie jakbym była w pierwszym dniu @.:baffled:
Znałazłam prezent po dpoduszką i już humorek lepszy;-)
Ciril powodzenia!!!

Dzień dobry Fiolka pewnie przepowiadające skurcze ale widać że już coraz blizej terminu:tak: Basia ja też mam barszczyk w domku mieści sie bo dzidzi potrzebuje zjeść;-) Kasia_s współczuje chorej córci zdrówka dla niej:tak:do naszej dziś już też przyszedł mikołaj i do m i do mnie Nastka sie cieszyla:-) Ciril kochana mocne &&&&&&&&&&&&& za was i czekamy na informacje jak będziesz po tzrymaj sie :happy2: Nathani cudny mikołaj:happy2: Goko-dałaś czadu z facetami czasem tak jest że mówisz coś a tu jak grochem o ściane uważaj na siebie przy tym skręcaniu;-) przyjemnych mikolajków dla wszystkich:-)

reklama
Dziendobry,

A ja sobie jeszcze w lozeczku a jak:cool2:

Ciril &&&&&&& daj znac jak juz bedziesz mogla:-)

No i oczywiscie z okazji Mikolaja duzo radosci dzis i slicznych prezencikow dla Wszystkich naszych forumowych dzieciaczkow:-)

Do góry