reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
:sorry2: my dalej w domku :-p. Jak narazie wszystko ucichlo... Nawet brzuch nie boli... Nie spina sie. Nic.... Zaraz za jakis obiad sie zabieram, pranie wlasnie rozwiesilam, musze jeszcze odkurzyc, zetrzec kurze i podlogi by sie zdalo. Lusce wczoraj posciel zmienialam, nam by sie jeszcze zmienic zdalo. Mam nadzieje ze sil starczy :-p
Na rozpakowanie raczej bym nie liczyla, ale ktoz to wie. Ktoz to wie :-D

Majja jaki słodziak :-) śliczności i te cudne pulchne policzki :-) rewelacja :-)
Wszystkie nasze dzieci forumowe śliczne :-):-):-):-):-) ja już nie mogę się doczekać mojej gwiazdki :-) też pewnie będzie taka pulchna :-) BOSKO :-)

mam nadzieję, że P. dzisiaj w końcu skręci mebelki Agatki.... ja zaraz idę tam okno umyć i firankę powiesić... i pozostanie tylko czekać na lokatorkę :tak:

cinamona tego mi brakowało w bloku bo miałam dookoła bloki i widoki na życie codzienne sąsiadów :-p

a gdzie jest lil???jeszcze tuli mężusia?

Ostatnia edycja:
Cze kobietki,
ufff nadrobilam Was... i az sie zmeczylam hehe
Ciril- trzymam &&&& za jutro :-) super ze bedziesz jutro tulic swoje szczescie!

Ania- ja od paru dni mam takie napady skurczybykow wieczorem i w nocy, a pozniej cisza... :baffled: ale jak mowi gin, na noc spada poziom hormonow i to to powoduje.

majja- sliczny twoj synus! no wlasnie jak mu na imie? :-)

goko- ty firany sama wieszasz?! podziwiam, ze nie boisz sie wejsc na drabinke hehe

Ja dzis na 3 do poloznej na sprawdzenie przeplywow. Wczoraj mialam bardzo wysokie cisnienie, ale tylko 2h. Martwie sie, bo grozi mi pre-eclampsia :( Juz bym chciala miec malego po tej stronie. Tez macie takie zmienne nastroje? Dzis od rana mam dola, chodze i rycze bez powodu... ganiam meza z praniem, silikonowaniem lazienki i milionem innych rzeczy, jakbym sie bala, ze nie zdazymy przed malym.

muffy nie mam innego wyjścia :-) jakbym miała czekać na mojego P. to bym do teraz nie miała nic w domu zrobione :-)

kurczę ostatnio w "Ostrym Dyżurze" same jakieś ciężkie przypadki z dziećmi..... :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nathani widok piękny, uwielbiam tak:-) u mnie po porannym śniegu nie zostało nic oprócz zielonej trawki i słoneczka:tak: ale takie uroki angielskiej pogody.
Majja Emilek jest cudny, pyzolek do schrupania:-) Biegiej szybko po czopeczki bo to juz dawno czas minął na pierwsze wypróżnienie.
goko też chciałam okna i firanki ale moja mamunia przyjeżdża za tydzień i kategorycznie zrobiła zakaz bo ona chce. Kłócic sie nie będę i posłucham się jak grzeczna córeczka;-)
Fiolka, muffy życzę lepszych humorków i tulam wirtualnie...
A właśnie, co z Lilith ?
Wracam do prasowania bo troszkę się nazbierało a potem jakis oboad dla famili.

reklama
Do góry