reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
:sorry2: my dalej w domku :-p. Jak narazie wszystko ucichlo... Nawet brzuch nie boli... Nie spina sie. Nic.... Zaraz za jakis obiad sie zabieram, pranie wlasnie rozwiesilam, musze jeszcze odkurzyc, zetrzec kurze i podlogi by sie zdalo. Lusce wczoraj posciel zmienialam, nam by sie jeszcze zmienic zdalo. Mam nadzieje ze sil starczy :-p
Na rozpakowanie raczej bym nie liczyla, ale ktoz to wie. Ktoz to wie :-D

Majja jaki słodziak :-) śliczności i te cudne pulchne policzki :-) rewelacja :-)
Wszystkie nasze dzieci forumowe śliczne :-):-):-):-):-) ja już nie mogę się doczekać mojej gwiazdki :-) też pewnie będzie taka pulchna :-) BOSKO :-)

mam nadzieję, że P. dzisiaj w końcu skręci mebelki Agatki.... ja zaraz idę tam okno umyć i firankę powiesić... i pozostanie tylko czekać na lokatorkę :tak:

cinamona tego mi brakowało w bloku bo miałam dookoła bloki i widoki na życie codzienne sąsiadów :-p

a gdzie jest lil???jeszcze tuli mężusia?

Ostatnia edycja:
Cze kobietki,
ufff nadrobilam Was... i az sie zmeczylam hehe
Ciril- trzymam &&&& za jutro :-) super ze bedziesz jutro tulic swoje szczescie!

Ania- ja od paru dni mam takie napady skurczybykow wieczorem i w nocy, a pozniej cisza... :baffled: ale jak mowi gin, na noc spada poziom hormonow i to to powoduje.

majja- sliczny twoj synus! no wlasnie jak mu na imie? :-)

goko- ty firany sama wieszasz?! podziwiam, ze nie boisz sie wejsc na drabinke hehe

Ja dzis na 3 do poloznej na sprawdzenie przeplywow. Wczoraj mialam bardzo wysokie cisnienie, ale tylko 2h. Martwie sie, bo grozi mi pre-eclampsia :( Juz bym chciala miec malego po tej stronie. Tez macie takie zmienne nastroje? Dzis od rana mam dola, chodze i rycze bez powodu... ganiam meza z praniem, silikonowaniem lazienki i milionem innych rzeczy, jakbym sie bala, ze nie zdazymy przed malym.

muffy nie mam innego wyjścia :-) jakbym miała czekać na mojego P. to bym do teraz nie miała nic w domu zrobione :-)

kurczę ostatnio w "Ostrym Dyżurze" same jakieś ciężkie przypadki z dziećmi..... :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nathani widok piękny, uwielbiam tak:-) u mnie po porannym śniegu nie zostało nic oprócz zielonej trawki i słoneczka:tak: ale takie uroki angielskiej pogody.
Majja Emilek jest cudny, pyzolek do schrupania:-) Biegiej szybko po czopeczki bo to juz dawno czas minął na pierwsze wypróżnienie.
goko też chciałam okna i firanki ale moja mamunia przyjeżdża za tydzień i kategorycznie zrobiła zakaz bo ona chce. Kłócic sie nie będę i posłucham się jak grzeczna córeczka;-)
Fiolka, muffy życzę lepszych humorków i tulam wirtualnie...
A właśnie, co z Lilith ?
Wracam do prasowania bo troszkę się nazbierało a potem jakis oboad dla famili.

reklama
Do góry