reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

nathani tylko dla ciebie pocieszeniem jest to, że tobie według tego co widzę na suwaczku zostały jeszcze 3 tygodnie, więc jeszcze ma czas by się obniżyć :-) a u mnie według terminu zostały 3 dni i jakoś nie widzę szansy by w tym czasie się obniżył...

chociaż ja się na tym nie znam, nie wiem czy to tak nagle z dnia na dzień brzuch tak nisko schodzi czy tak stopniowo? :zawstydzona/y:

reklama
no z tym obniżeniem nie ma reguły, zależy od organizmu. Ponoć u wieloródek późno obniża się tuż przed porodem i chyba jestem tego przykładem. obniżenie ułatwia oddychanie i zgaga mniej męczy więc czekam ....

Adgama u mnie się obniżył z dnia na dzień. Wieczorem był wysoko pod piersiami, a rano już mogłam spokojnie dłoń położyć pomiędzy. Mówią, że od obniżenia 2-6 tygodni się rodzi, to u mnie jutro będzie dokładnie te 6 tygodni...
Zbieram się i jadę, proszę jak zawsze o modlitwę :-)

No to bedzie Panna Mikołajka. Jutro o 8.30 mam rach ciach.Wlasnie lezepod ktg,i jestem w trakcie testu glukozowego....co nie zmienia faktu ze nadal nie jestem gotowa na porod...

ciril super:-D
basia ja wczoraj się nagadałam o frytkach i w końcu nie zjadłam bo mi się nie chciało obierac ziemniaków, może dziś

No wlasnie smaka narobilas, a maz i tak nie chcial jechac do sklepu...to ja i tak musze dzis skoczyc to kupie.

Ciril super data, ale masz fajnie. Juz jutro dzidzius bedzie z toba.

Nathani przesle Ci po porodzie zdjecie, bo przez tel. Mam dostep do natu ale nie umiem wkleic tu zrjec, bo jakas bb ramka mi sie pojawia

reklama
Ciril mimo wszystko czekamy na "krzykliwe" wieści od siostrzyczki :-D Pana W. :-p
A 6.12 bardzo piękna data :-) Braciszek oraz rodzice będą mieli najcudowniejszy prezent na Mikołaja :-p
Tak sobie myśle, że jak po południu nic u mnie się nie zmieni, to przejdziemy się na IP :-p W końcu nawet nie 5 minut drogi, a raz, że męczą strasznie mnie te bóle a jeszcze bardziej te twradnienia:baffled:...
Tylko pewnie Skarby me powiedzą, że panikuje :-p Ale jak na mój chłopski (?) rozumek :)-D) to raczej nie jest normalne, żeby brzuch tak twrdniał :crazy:

Do góry