reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

witajcie. Dziś zaspaliśmy :baffled:Najpierw od 3 do 4.30 nie spałam bo nie umiałam a potem po 7 mąż się ocknął i wszystko szybkooooooooo
noukie to teraz odpoczywaj :tak:
bakusiowa trzymam , żeby dzidzia poczekała na tatusia :tak:
mummy 3 dziękuje za wsparcie. co do końca świata zawsze się znajdzie jakiś nawiedzony i wyznacza daty ( zupełnie bez podstaw bo biblia jasno mówi, że nikt nie wie kiedy to będzie tylko sam Pan :-)) U nas reklamy nawiązują do końca świata ale bardziej ironicznie . Ale czytałam, że w jakiś rejzach Rosji ludzie robią zapasy itp itd. Co do przyspieszenia już kiedyś pisałam u nas nic nie zadziałało i obie się nie spieszyły:happy2:
cinamona dziękuje i życzę Tobie tego samego!:tak:
ciril trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&
ankka powodzenia na wizycie
kasia trzymam za usg
ania i jak skurcze? wyciszyło się czy rozkręca:-)już doczytałam:-p

reklama
Dziendobry u mnie tez ze spaniem ciezko:sorry2: no i pomimo, ze cala ciaze biore mg to dzis mialam taki skurcz w lydce, ze do tej pory mnie noga boli:sorry2:

Ciril &&&&&&&&&& za dzis:-)

Dziewczyny powodzenia na wizytach;-), ja mam jutro razem z ktg juz chyba ostatnia:-)

Fiolka chyba ten braz jednak;-)

Ciril powodzenia :-)
U mnie się chyba uspokoiło wsio:baffled:... Pisze chyba, bo brzuch boli momentami (zaczyna "nieśmiało", później coraz mocniej, mocniej wreszcie puszcza ale skurczy nie czuje żadnych...) Ale...od po 7, jak sie obudziłam, praktycznie cały czas jest strasznie twardy :no:...
Śmieszne dla mnie to :crazy:.... Bo z Luśką bylo jasno i czytelnie, od początku do końca, cały czas wiedzieliśmy oboje co robić... A teraz nie dość, że czuje się, to i pewnie nie jedna powie, że zachowuje się jak pierworódka :-D:dry: I chyba bardziej jestem spanikowana niż prawie 3 lata temu...:zawstydzona/y::szok:

Dzień dobry ja wyprawilam małą do przedszkola dawno jej nie podnosilam i dziś nie moglam jej unieść taka cieżka albo ja sie odzwyczaiłam :dry:zjadłam śniadanko leże teraz na lóżku ale Julita coś kęka w łóżeczku zaraz ją wstane przewinąć i nakarmić Ciril &&&&&&&&&&& i czekamy na info:tak: ankka-powodzenia;-) wspólczuje wam bezsennych nocy ja ze spaniem problemu nie mam mogłabym spać na okrągło :sorry2:mogłabym ale nie dam rady bo dziecko wzywa i tzreba wstac ale niedługo dolaczycie wszystkie do mnie i do reszty wstających mam więc będzie nam raźniej:-):-) wiecie co z mummy2?

Witam sie z rana z wielkim bólem głowy:-( Wczoraj strasznie przeżyłam tą zmianę daty i płakałam bite dwie godziny, potem leżałam i już nie miałam siły na nic. Miałam chyba jakąś deprechę, człowiek się nastawił, wszystko było ustalone i zaplanowane a tutaj taki numer. Ale nic, trzeba to przełknąć i uzbroić się w cierpliwość:tak:. Mam być 14 grudnia o 7:30 w szpitalu i podobno wezmą mnie pierwszą do cc ale ja już sie nie nastawiam. Co ma być to bedzie. Może tak miało być, że Mały ma dłużej posiedzieć w brzuszku:happy2:
A u nas od rana śnieg sypie i jest już biało:szok: Oby ruch nie stanął bo tutaj w uk to od razu paraliż jest komunikacji:szok:
Noukie no widzisz, nie bedziemy razem:no:
Ciril trzymam &&&&&&&&!!!!
Kasia powodzenia na usg:-)
Ania jak tam samopoczucie? Coś sie dzieje czy cisza nadal?
Fiolka ja też bym była za tym brążem:tak:
Idę na śniadanko, strasznie mnie ssie bo wczoraj byłam bez apetytu i nic nie jadłlam,ehh...

reklama
Bulkaasia no zobaczymy jutro czy moj gin potwierdzi moja date, niby ma byc cc za tydzien, ale tak jak piszesz z nimi nigdy nie wiadomo:sorry2: tym bardziej, ze u mnie to dopiero 37 tydz plus 2, wiec moge i ja sobie jeszcze poczekac:sorry2: doskonale Cie rozumiem, ze bylas rozczarowana bo czlowiek wszystko sobie planuje co i jak, a tu nagle im sie odwidzialo:sorry2:

Ja mam nadzieje, ze moj maly sie nie pospieszy bo szczerze to jestem bardzo zmeczona i naprawde potrzebuje tych kilku dni na odpoczynek:zawstydzona/y:

Do góry