reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Hej.
sorki za nieobecnosc. Ale dopiero wczraj wyszlismy do domu bo maly mial zoltaczke. Ogolnie iest malym zarlokem i wisi non stop na cycku i nie chce spac w lozeczku. Mozece cos poradzic jak sobie ztym poradzic? Je naprawde non stop. Jak pusci brodawke to usnie ale ze mna jak go odkladamy to placz :/. No i to jedzenie - kam pooarm ssie ladnie. Ale jak mu unormpwac to jedzenie b ja nie moge nc zrobic :/
przepraszam ale nadrbic sila rzeczy nie dam rady.
Zycze spokojnych porodow a rozpakowanym skladamy gratulacje.
co do sn to ne dla mnie. Skpkczyl sie cesarka. Wody odplynely. Podali oksytocyne i od razu skurcze byly mega wielkie co 3 minuty. Skojczylo sie cesarka bo nie bylo rozwarcia - raptem 2 palce. I uwaga na szpitalu calym nie bylo antybiotyku ja paciorka :/ grr dlatego mysle ze tp prawdziwy powod cc. Ja czulam sie pp cc swietnie. Smiali sie ze od razu prosto chodze. Szew ieden ciagly zdjepi wczoraj.
Lil dzieki za info dla foremek :)

reklama
Dziewczyny ratunku!!

Zaczyna mnie rozkładać, a całą ciąże byłam zdrowa... Gardło mnie boli i katar coraz większy... Jak ja mogę sobie pomóc??? Zażywać za wiele się nie da... :( :( :(

Goko nie róbcie smaka na frytki:-ptezbym zjadła:sorry2: Ruda Iza-4kg to faktycznie kawał dziecka wiec moze lepiej cc niz sie meczyc:happy2: Ania-wiem jak to jest jak ci posta wrabie:wściekła/y: wazne ze napisałas miejmy nadzieje ze dziewuszka sie ładnie do wyjscia ustawi tak jak ma byc:tak: Neska mi tak mała robila ja poprostu jak widziałam ze nie je tylko trzyma piers w buzi zeby sobie potrzymac to zaczełam jej dawac smoczka zeby go sobie podoila na poczatku bylo ciezko ale dałysmy rade teraz sie budzi na karmienie co 2,5 lub co 3 godziny Mikaaa-ja ci proponuje gorace mleko z masłem i czosnek do srodka wrzucuc zagotowac i pic mi pomoglo,albo herbata z cytryna i miodem tylko prawdziwym

Ostatnia edycja:
Basia_one Wszystkiego Najlepszego!!!

Eni ale jaja :-D Gratulacje!!! To pierwszy grudniowy maluszek??? A Majja nie była pierwsza czy ona jeszce w listopadzie urodziła???

No i co narobiłyście??? Chyba nie mam wyjścia i będę smażyć frytki :-p

ENI gratuluję:-)
No i mam zmianę daty cc z 12 na 14/12/2012 niestety. Okazałlao się , że wszystkie planowe na ten dzień cesarki są przesuniętę z powodu braku personelu i tylko będą przyjmowane porody emergency.

wiola no jakoś leci ale boje się staram nie nakręcać:tak:
bulkasia ale to już na 100% 14????
mika jak nie przejdzie to idź do lekarza , u nas na położniczym ochrzaniają z nieleczonych infekcji . zdrówka.
Ale Eni poszło ekspresowo tez tak chcę:tak::tak:

przyznać się która zjadła frytki :happy2:

Nathani ubiegłaś mnie z wieściami od eni:-) kochana nie nakręcaj sie będzie dobrze wróże ci taki ekspresowy poród jak mialaeni tobie pozostaje w to uwierzyć i sie dostosować:tak: Bulkasia no trudno że data nie taka jaką chcialaś ale już coraz bliżej zostalo ci 10 dni:szok::happy2: Eni skarbie gratulacje buziaki dla was super że poród ekspres wracajcie do nas A wy dalej o frytkach teżbym zjadla ale za tluste chyba jak sie piersią karmi:sorry2::confused:

reklama
Do góry