reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Basia wszystkiego najlepszego !!! Maz polamal deske sedesowa sprzatajac ? energiczny chlopak z niego

Niestety nie sprzatajac:-D ona nam sie przesuwala od jakiegos czasu na boki, no i jak juz umyl Majcie to ona zawsze siedzi jeszcze w wannie i sie bawi a on usiadl na sedesie i poszla w pol :szok:

Gratulacje dla Eni, faktycznie szybko poszlo.

Ostatnia edycja:
reklama
Vivienne powodzenia na usg bioderek. A jak głowa? Dalej tak boli?
Basiu wszystkiego najlepszego :-)
Mummy3 to już tuż tuż! To może Twój maluszek będzie następnym grudniowym po Eni?
Neska witajcie z powrotem :-)

Moja teściowa jak mnie dzisiaj zobaczyła to od razu hasło, że to już niedługo, bo się strasznie zmieniłam po buzi od soboty. Jejku byle nie dzisiaj, bo jestem wykończona i nawet nie odebrałam morfologii do porodu. Jutro wizyta, zobaczymy czy coś się tam przygotowało. Ale mam stresa

Ankka wsystko będzie dobrze, kciuki za Was, rozpakuj się bezpiecznie :tak:
Mnie głowa boli z rana najbardziej, za dnia jest względny spokój a na wieczór znowu coś zaczyna :dry: ale w niedziele (dwie ostatnie) było najgorzej :baffled:

Odwalilam prace, oficjalnie zaczelam macierzynski:cool2::cool2::cool2:

Nie nadrobie dzis bo padam, ale juz mam wolne to sobie bede w wolnych chwilach zagladala:-)

Tylko niech maly teraz sie nie spieszy bo chce sobie jeszcze odpoczac:cool2:

Viv a moze do listy rozpakowanych mamusiek bedziemy dopisywac jaki porod sn czy cc, i ktory tydzien ciazy????

Ps znowu mi suwaczki sie zatrzymaly, dopiero co je naprawilam......

Dziewczyny ratunku!!

Zaczyna mnie rozkładać, a całą ciąże byłam zdrowa... Gardło mnie boli i katar coraz większy... Jak ja mogę sobie pomóc??? Zażywać za wiele się nie da... :( :( :(

Nirestety lekarstw za bardzo nie ma. Ja proponuje domowe sposoby: miód, syrop z maliny, gorące mleko, wygrzewać sie i odpoczywać. Dużo pij. Sama od kilku tygodni zmagam sie z okropnym kaszlem, piję prawoślaz i nic nie pomaga. Może ktoś też cos doradzi to skorzystam.

Nie mam siły nadrabiać :baffled: za to proszę o radę :sorry2:
Chcemy kupić narożnik, tylko jaki kolor?
HILTON 2 – narożniki – sklepy meblowe ABRA
do pokoju http://img705.imageshack.us/img705/1647/11722947.jpg
Z góry ogromne dzięki

Fiolka moim zdaniem ten liliowy, fioletowy bo jest jaśniejszy i łagodniejszy, ale sie nie znam :-D za to jeśli chodzi o materiał to do brązowego może się wszystko czepiać (synek ma łóżko w dokładnie w takim kolorze i materiale) a ten drugi materiał sprawdź czy się nie ślizga bo na zdjęciu nie widać, ale teściowie maja coś podobnego i poduszki spadają cały czas.

Ekspresowa Emi GRATULUJĘ!!

Fiolka to jest szary i braz tak??? Ja wzielabym ten szary, ale masz stolik brazowy to chyba jednak u Ciebie lepiej wypadlby ten braz, a w jakim masz kolorze meble????

reklama
No i jem frytki, humor jakiś podły mam, czytałam Wasze wspomnienia z porodówki i co...u jednej mąż był u drugiej przyjechał itd i boję się że zacznę rodzić a mojego Kamila nie będzie eeee do d**py Fasolko moja kochana poczekaj aż tatuś przyjedzie

Dobranoc kochane

Do góry