Hej dziewczynki :-)
Misia super, ze juz w domku, cieszcie sie soba, super czytac, ze jestescie szczesliwi, a my cieszymy sie razem z Wami. Malutka jest przesliczna
Betiks pieknie, ze juz w domku jestescie, buziaki
wiolka23 ja tez srednio lubie prasowanie, ale zazwyczaj mam pokazna sterte i do prasowania i do prania, staram sie byc z tym na biezaco
, najbardziej nie lubie prasowac meskich koszul, ale oczywiscie mezus zawsze ma koszule poprasowane w szafie
. Kochana powiedz a jak Nastka wobec siostrzyczki, szczesliwa? Ja tak samo jak reszta dziewczyn tez nie moge sie juz doczekac kiedy bede miala moj skarb po tej stronie brzuszka i oczywiscie bede tez tesknila za brzuszkiem, bo uwielbiam ten stan mimo wszelkich dolegliwosci
bulkaasia kciuki za badania
nathani kciuki za ktg
Nasi chlopcy malutcy jeszcze i uwielbiaja tulenie, siedzenie u nas na kolanach, to nasze male pieszczochy albo przy mnie albo przy tatusiu, do babci tez sie garna nasze smieszki kochane. Maja to po tatusiu, bo R tez taki pieszczoch, on lubi sobie polozyc glowe na moich kolanach, wtedy tuli sie do brzuszka, a ja go glaszcze po twarzy albo wlosy przeczesuje i jakby mogl to pewnie by mruczal jak kot
. U nas chlopcy tez tatusia uwielbiaja, a on uwielbia ich, R calkiem zwariowal na punkcie dzieci i to jego oczka w glowie, ojciec z niego wspanialy, a dzieci garna sie do niego, kiedy tylko jest w domu to poswieca i dzieciom i brzuszkowi i mi czas, widze, ze on to uwielbia- rodzinne zycie. Chlopcy to za nim sa bardzo, RJ go nasladuje
, czasem jak R sie goli to synus siedzi na blacie przy umywalce i go obserwuje. Uwielbiam patrzec na moich mezczyzn, na to jak R zajmuje sie dziecmi
Fiolka super, ze wozek juz jest
, karuzelka piekna
. Nasi tesciowie dali nam kase na kolyske, ktora stoi w naszej sypialni, oprocz tego chcieli jeszcze cos zasponsorowac, ale wolelismy, aby jakas kase przeleli na konto, bo zaczelismy juz odkladac pieniazki dla dzieci na przyszlosc, studia i te sprawy, tutaj jak sie nie ma stypendium to studia troche kosztuja, wiec wolimy miec jakies zabezpieczenie na przyszlosc dla naszych pociech. No i rodzina meza rozpieszcza nasze skarby, wiec zabawki od nich dostaja, tesciowa juz kupila dla dzieci prezenty na gwiazdke. Moj tata jak byl u nas w zeszlym roku na swieta to obdarowal wnuki zabawkami.
Ankka co do butelek i smoczkow to ja juz wysterylizowalam, wygotowalam, a co do gryzaczkow to na poczatku potrzebne nie beda, u nas przy chlopcach to poszly w ruch jak mieli jakies 3 miesiace i trzeba zawsze czytac na nich jak mozna je sterylizowac.
Bakusiowa kochana przytulam, wazne, ze spedziliscie pieknie czas i juz niedlugo bedziecie wszyscy razem i nie bedzie zadnych rozlak, tego Wam zycze
.
My dalej w dwupaku
. Wczoraj choinke ubralismy, spedzilismy popoludnie z chlopcami, mdlilo mnie wczoraj i mdlilo, ale pozniej juz bylo lepiej. Nocka taka sobie, strasznie niewygodnie plus spinanie i bole brzucha plus budzilam sie czesto, potem nie moglam zasnac ehhh. Teraz szykuje mezowi sniadanie, mlodszy synus juz nie spi, wiec i starszy niedlugo wstanie. R mi caly czas powtarza, ze jest pod telefonem non stop, ze jak cos tylko to mam meldowac, z reszta zastrzega, ze i tak bedzie dzwonil i mam odbierac, bo on zawalu dostanie jak bedzie dzwonil a ja nie odbiore
.