reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

A ja zaspokoilam swoja zachcianke i wypilam dzis pol szklanki zimnego gorzkawego piwka i maz sie ze mnie smial bo pozniej mi sie strasznie odbijalo :szok: Oczywiscie byl ucieszony bo reszte dokonczyl on :-D

Betiks i Misia fajnie, ze jestescie juz w domku. Odpoczywajcie ile sie da. Misia corunia sliczna i ta opaska z kokarda przeslodka :-)

reklama
Dzień dobry;-) Dziś dobrze spałam szok w ostatnim czasie :-Dpiję kawke, jem śniadanko, dziś w planie prasowanie :eek:
po 15.00 szpital - KTG.
misia alez mała śliczna :tak:witaj
betiks witaj fajnie, że już dzidzie z Wami.

Dzień dobry witajcie Misia i Betiks ciesze sie że z dzieciaczkami w domku i szczęśliwe:tak:zaglądajcie do nas w miare mozliwości;-) Ja po śniadanku czekam aż po małą przyjada żeby do przedszkola ją zabrać spać mi sie chce jak piernik:confused2: a śniegu u mnie przez noc nasypało:szok:bialutko poprostu:eek: mała spi w łóżeczku nakarmiona jak wstanie to pójdziemy na zakupy i krótki spacer Nathani-ja też dziś musze prasować a srednio to lubie:crazy:

Witam :)
Ja dzis też o dziwo dobrze spałam - nawet hehe, ze 3 czy 4 razy tylko wstawałam do wc.

nathani powiedz mi jak to jest u Ciebie z tym KTG? masz tam swojego lekarza? No bo u mnie jest tak że w szpitalu zrobią KTG jak przyjedziesz ale jak juz jest sie po terminie, wcześniej nie no chyba że przyjadę io powiewiem że np nie czuje dzidziusia. A tak to chyba trzeba zaplacić ale tez nie wiem czy zrobią.

misia betiks witajcie :-) malutka przeslodka:-p

Nasza moderatorko Aniu - brakuje nam wątków!! nie ma listy rozpakowanych mam i opisów porodów!!!

Ja też bym się na alkohol nie porwała, jakoś bym nie umiała, choc czasem ochota jest na winko bo lubie bardzo ale cóż, jeszcze zdążę się napić więc poczekam sobie, no chyba że jakies Karmi ale to przy karmieniu pewnie sobie czasem pozwolę:tak:
(dwa trzy łyki to jeszcze nie szaleństwo ale całe piwo:no:)

Sarka , mój lekarz w każdy poniedziałek ma dyżur i kazał mi przychodzić właśnie w poniedziałki, napisał karteczkę i powiedział, że mam przyjechać po 15 . W poprzednich ciążach tez jeździłam ale później od 38 tygodnia, skierowanie miałam od innego ówczesnego prowadzącego ciąże, który na oddziale nie pracował, położne nie robiły problemu i nic nie płaciłam. Opisy porodu to był chyba taki wątek?
wiola łącze się w bólu prasowania
Chciałabym już mała przy sobie jak tak czytam Wasze wpisy , że mała w łóżeczku, że tulicie na brzuszku to aż mi smutno, że ja jeszcze nie mogę:-(

Nathani kochana ty sie nie smuć ja wspominam czas jak mówilam do brzuszka i spalam kiedy chciałam odpoczywałam kirdy chcialam a teraz moja malizna kopie mnie po brzuchu jak na nim leży krzyczy jak ma ochote i spać już nie mam kiedy ale i tak ją kocham:-) doczekasz sie upajaj sie ciszą póki masz jeszcze czas a twoje dzieciątko niedługo będzie z tobą i wtedy będzie mnie czasu na wszystko a przytulaniem z bobasem sie zdążysz nacieszyć zostanie nam tak dopóki nasze pociechy nie zaczną mówić "mamo daj spokój nie chce sie przytulać":-D

Witam sie i ja. Nocka fajnie minęła, spokojnie i bez koszmarków;-)
Dzisiaj mam o 14 w szpitalu ful wypas zestaw badań przed cc i pewnie powiedza mi o której mam sie stawić. Zostało mi 9 dni a stresa mam ogromnego,ehh...
misia witaj, Oliwka jest śliczniutka:-)
betiks super, że juz jesteście razem:-D
Co do alkoholu to mi się zdarzyło kilka razy w ciąży wypić po pół szklaneczki piwaka sokiem a gazowane to non stoper (woda) bo nic innego nie gasi mojegopragnienia.
Idę jakieś śniadanko wciągnąć:tak:

reklama
Do góry