reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
A co sie moglo stac z tym watkiem? Moze ktos zechce go uporzadkowac wedlug dat narodzin naszych dzidziow? Ja kompletnie sie nie znam na tym...

A co do swiat w domku, to ciesze sie, ze maly bedzie z nami, bo moi rodzice przylatuja specjalnie na swieta zobaczyc wnuka :-) a co by bylo jakbym byla jeszcze w 2-paku hehe :-D

U mnie fatalnie, dopadło mnie zmęczenie, po prostu uroki końcówki
Kręgosłup zaczyna odczuwać te kg i do tego nogi zaczęły puchnąc :baffled:
Wczoraj po południu położyliśmy się bo nie było ani tv ani internetu oczywiśćie i D. i mój pies spali ale ja nie mogłam za nic :crazy:
Już straciłam nadzieję na ciszę tak u góry zawsze ktoś jest i jak nie tłuką się to biegają a i w ogóle masakra nawet bym powiedziała że wolałam tamtego kretyna bo jego częśco nie było a jak już to szalał w nocy i mżna było zadziałać jakoś. Siebie też mam dość bo jestem strasznie przewrażliwiona na tym punkcie :zawstydzona/y:

Wczoraj jechałam do ortodontki i się nieźle wkurzyłam też
Tata jechał autem i chyba już nie wsiądę z nim nie w takim stanie.
Na liczniku 140 i prawie ocierał się o inne auta a wyprzedzał wszystko, tak mną wytrzepało że w domu mnie brzuch rozbolał przy tym oczywiśćie wiązanka słowna :baffled:
Mama się na mnie patrzyła jak głupia jak obca osoba która pierwszy raz brzuch widzi jeszcze jej głupie docinki że płaszcz mam opięty i jeszcze troche i się nie zapnę powiedziała osoba z bardzo dużą nadwagą:no:
Do tego u orto nic nowego i cięzko to widzę w grudniu minie 2 lata noszenia i co ach szkoda gadać.
Niby ok że nie zrobiła mi nic noego bo by mnie mogło boleć a teraz nie chciałam tak ale jechać tyle i płacić 60 zł aby mi tylko kolor gumek zmieniła Przyjechałam wściekła jak osa i chyba mi zostało dziś też.

Nie nadrobię mam kompletnie dość, chce małego już po drugiej stronie :-(

pokazuje sie na chwilke i uciekam z moim krzykaczem na dwor
wczoraj nie mialam czasu zajrzec..te dni tak szybko uciekaja,przy trojce dzieci rece pelne roboty,a dzisiaj spalam do poludnia...juz nie dalam rady...nocki nadal ciezkie,Pyska nocny marek i spi jak krolik po 15min...tydzien wytrzymalam,ale dzisiaj to juz nawet mocna kawa nie pomogla..
mam jeszcze M.w domu,to jest mi lzej,ale od poniedzialku sama..jakos trzeba bedzie dac rade..chociaz pewnie lekko nie bedzie...ciesze sie,ze po tym porodzie tak dobrze sie czuje,bo nie wyobrazam sobie,jakby mialo byc inaczej...:no:
chcialbym byc z wami na bierzaco,ale ale na razie ciezko...musze sie chyba lepiej zorganizowac,no i nadrobic sen...tylko jak ???:rofl2:
ale mysle o was...i zycze wam kochane,abysmy juz wszystkie mogly cieszyc sie swoimi sloneczkami po drugiej stronie brzuszka :tak:
milego dnia wszystkim ;-)

madlen79 miłego spaceru
fiolka chyba coś z ciśnieniem, u mnie raz słońce raz deszcz :crazy: idę zrobić kawę muszę prostować włosy jakoś się ogarnąć rzucić podkład i tusz na rzęsy. wizyta na 17.30

reklama
Fiolka wspolczuje ci tych boli, ale juz niedlugo. Trzymaj sie kochana, latwo mowic, wiem, ale to dla dobra dzidzi.

Ja tez juz mam dosc, mala eksploatuje mnie na maksa, dzis bylysmy troche na spacerze chodzonym :-D Krotko bo sie szybciutko zmeczyla, ale za to szybko zasnela. Maly buszuje, ze chyba zaraz mi wyskoczy z brzucha. I dzis zauwazylam, ze chyba nogi zaczynaja troche puchnac :crazy: A juz myslalam ze w tej ciazy uda mi sie bez opuchlizny z Majcia bylam spuchnieta juz od 6 mca a na sam koniec to nogi jak balony. Moj mezus zrobil mi zdjecie stop na pamiatke . Ja jutro mam isc na babska kolacje z dziewczynami z pracy i nie mam pojecia w co sie ubrac:cool:

Do góry