reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Poszliśmy z Alanem o 8 poleżeć i usneliśmy i tak do 11 spaliśmy :-)

A co teściowi odwaliło, sama nie wiem nigdy tak nie robił,ale dostał już niezłe zrąby od teściowej:tak:

Betiks tak coś czułam że sie rozpakowałaś, ja chciałabym być następna:-D

reklama
Następna w kolejce jest Kessi , Clodi i Sami ( wg listy ) no i chyba Mummy3, Majja i Aurelka ( bo ich na liście Mam nie ma ) ... No nie licząc porodów pozakolejkowych i pewnie taki poród będzie u Ciebie Lili ( trzymam kciuki żebyś była następna :happy: )

Ide sobie na spacerek,troszke się rozruszam. Zachaczę i Lidl i lumpeksik bo brakuje mi body z dł. rekawem a jak nie znajde to w sobote pojade do Tesco:-)
ja nie czuje aby u mnie szybciej sie ruszyło niż przwiduje cc, jestem mega spokojna a Tobie Lilith życzę abys była nastepna, bo chyba juz nie mozesz sie doczekać co?:-D;-)

A nie mówiłam że urodzi nasza betiks jeszcze w nocy!!:-p
GRATULACJE!!!! ..... no i zazdraszczam że już po :p
Też mialam ręczne wydobycie łożyska, cholernie to nieprzyjemne ale da się przeżyć - ja miałam bez znieczulenia to robione:angry:

Ja prałam rożek ale ochranicza za to nie - tego noworodek nie dotyka więc uznalam że na razie nie trzeba. Mi poschły dzis kocyki, ręczniki, pieluchy flanelowe i pościel więc czeka mnie prasowanie, poza tym sterta ciuszków. OMG chciałabym miec to już z głowy...

nathani powodzenia na wizycie;-)

Wiecie jak to jest z ty chceniem urodzic szybciej ... u mnie jest tak ze cały czas cos się dzieje, a okaze sie ze rozpakuje sie ostatnia:-p

Też muszę szlafrok wyprać, i jeszcze dresik dla malutkiej na wyjscie ze szpitala

Witajcie,
Jakie tu piekne wiesci do rana.
Wspaniale ze Betiks tuli juz Piotrusia.

Ja tez dzisiaj spalam byle jak, ale to juz standard. Rano bylam u lekarza przedluzyc zwolnienie i normalnie w szoku bylam jak przyszlam pod gabinet, bo nikogo nie bylo. Co tydzien tlumy u mojej doktorki a dzisiaj pustka. Super, 5 minut i po sprawie.
Wlasnie rosolek na obiad wstawilam i musze sie za prasowano wziasc, bo sie troche nazbieralo

Vivienne Marys cudna !!!
Lilith ale fajnie z ta wygrana. Gratulacje !!! Ale tesciu wyskoczyl –tez bym wyszla z siebie.
Goko mi nie puchna, no moze ciut, ale jakos mi to nie doskwiera
No wlasnie ciekawe ktora bedzie nastepna. Majja ???

Ja pralam i rozek i ochraniacz, w zasadzie poralam wszystko co sie dalo

W sobote mam spotkanie z polozna w szpitalu w ktorym chce rodzic. Pojde razem z eNkiem. Wypytam sie jej o pare rzeczy i pokaze nam oddzial i porodowke.

reklama
Do góry