reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Cze dziewczynki,

Misia, Betiks- serdecznie GRATULUJE!! :-) Duzo zdrowka dla Was i dzieciaczkow :tak: Wracajcie szybko do domkow.

Lil- a ty chcesz byc nastepna? :-D

Nathani- to jeszcze troszke poczekamy... hehe juz bym chciala 38 tydzien

My po wizycie i maly rosnie, ale glowke ma nisko i nie mogli jej zmierzyc :no: Dziewczynki, co to znaczy ze on ma nisko glowke? Wstawila sie juz czy co... Ja mam bardzo wysoko brzuch i pewnie siniaki od srodka bo tak maly kopie. Powiedzieli mi ze jak nie urodze w ciagu 2 tygodni to wywolaja mi porod ok 39 tyg, to jest 18 grudnia :-D cieszy mnie to, bo nie chcialam przenosic, albo rodzic w swieta, a tak bede juz na Wigilie w domku. Mam nadzieje! ;-)

nathani też go wczoraj szukałam i nie znalazłam, dlatego dodałam informacje od misi na wieściach ze szpitala

muffy może będziesz miała długiego dzidziusia, koszykarz:confused: ;-)

Ostatnia edycja:
muffy no to szybciej będziesz niż ja. moja główką ustawiona już od 3 tygodni , mój brzuch tez bardzoooo wysokooo ledwo dycham
clodi zrobiłam tak jak Ty :tak:

reklama
Muffy to świetnie, ja marzę żeby na Święta już być po ;-)
No właśnie ja też chciałam napisać że nie widzę tego wątku ze zdjęciami dzieciaczków rozpakowanych mam :szok: i jestem niezadowolona :-D

Do góry