reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Cze dziewczynki,

Misia, Betiks- serdecznie GRATULUJE!! :-) Duzo zdrowka dla Was i dzieciaczkow :tak: Wracajcie szybko do domkow.

Lil- a ty chcesz byc nastepna? :-D

Nathani- to jeszcze troszke poczekamy... hehe juz bym chciala 38 tydzien

My po wizycie i maly rosnie, ale glowke ma nisko i nie mogli jej zmierzyc :no: Dziewczynki, co to znaczy ze on ma nisko glowke? Wstawila sie juz czy co... Ja mam bardzo wysoko brzuch i pewnie siniaki od srodka bo tak maly kopie. Powiedzieli mi ze jak nie urodze w ciagu 2 tygodni to wywolaja mi porod ok 39 tyg, to jest 18 grudnia :-D cieszy mnie to, bo nie chcialam przenosic, albo rodzic w swieta, a tak bede juz na Wigilie w domku. Mam nadzieje! ;-)

nathani też go wczoraj szukałam i nie znalazłam, dlatego dodałam informacje od misi na wieściach ze szpitala

muffy może będziesz miała długiego dzidziusia, koszykarz:confused: ;-)

Ostatnia edycja:
muffy no to szybciej będziesz niż ja. moja główką ustawiona już od 3 tygodni , mój brzuch tez bardzoooo wysokooo ledwo dycham
clodi zrobiłam tak jak Ty :tak:

reklama
Muffy to świetnie, ja marzę żeby na Święta już być po ;-)
No właśnie ja też chciałam napisać że nie widzę tego wątku ze zdjęciami dzieciaczków rozpakowanych mam :szok: i jestem niezadowolona :-D

Do góry