reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry Betiks i co u was?:happy: Mummy3-już niedługo i będziesz mogła odpocząć od dolegliwości typu mdłości czy ciagnięcie brzucha,powiem ci że u nas spisały sie te kropleki które jej kupiliśmy i ładnie spała na brzuchu moim też śpi i widać że daje jej to ulge bo sie tak nie pręży a dziś na wizycie nasz zaprzyjaźniony lakerz rodzinny ją zbada Nastke jak nam leczył to zawsze wiedzial czym i odrazu była poprawa wiec wiem że byle czym dziecka faszerował nie będzie;-) Nastka do przedszkola pojechala mala śpi pewnie po 8 na karmienie wstanie ja zjadłam śniadanko i zaraz sie położe;-).Współczuje wam tych nieprzespanych nocy ale zaniedługo będzie chłonęły każdej wolnej godziny zeby ją na sen poświęcić wiem po sobie:sorry: Lili-ale cie od rana załatwili chyba by mnie szlag trafil jagby mi teść o takiej porze przyszedł:angry:

reklama
Witajcie dziewczyny z rana...

Betiks jak tam sytuacja na froncie???

i co się dzieje z Mają??? wczoraj nie było jej cały dzień na bb???

ja dzieci i męża już wyprawiłam i zaraz wracam do łóżka... troszkę jeszcze poleniu****ę...

Od jakiegoś czasu tak jak pisałam puchną mi stopy a od wczoraj wieczora doszły też dłonie :szok: i to tak, że nie mogę za bardzo palcami zginać :szok: a jak już się zmuszę to sprawia mi o okropny ból... myślałam, że może wczoraj po całym dniu (cały dzień coś grzebałam: pranie, sprzątanie itp.) tak może się zdarzyć ale w nocy nie było nic lepiej i jak wstałam nadal tak mam.... czy któraś z Was też tak ma???

Witam mamuśki
Betiks jak sytuacja?
Nathani powodzenia na wizycie
Goko ja nie puchnę, nie pomogę :-(
Lilith to teściu dał popis... Wypity czy co?
Majja juuuuhu?
No i w dalszym ciągu nie widziałam Aurelki, już chyba ponad tydzień
Miłego dnia wszystkim

Hejka Brzuchatki:-) Nocka w miare spoko, raz tylko na siusiu ale potem zasnąć nie mogłam bo miałam duszności:eek:
goko,nathani ja dołączam do waszego grona spuchniętych. Moje stopy są jak bochny chleba i czasem dłonie, masakra. Skarpety to noszę take rozciagnięte jak stare babcie,ehhh:-(
Betiks gratuluje syneczka!!!
Lilith gratuluję wygranej:-) A teściu to przegiął. Chyba bym go zatłukła gdyby mi tak rano wtargnął z pobudką:wściekła/y:
Majja, Aurelka dajcie znak!
Idę zrobic sobie jakieś śniadanko i pranko wywiesić. Wyprałam kocyki i ochraniacz na łóżeczko. Czy wy prałyście rożek (jak macie)?

reklama
O Betiks! Serdeczne gratulacje i dużo zdrówka dla Was :-)
Bulkaasia mam dwa rożki, jeden wyprałam, drugi jeszcze nie i chyba go tylko "zdezynfekuję" żelazkiem, bo już nie mam nic dziecięcego do prania

Do góry