reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie, cora dzis spala do 7 z pobudka jedna na znalezienie smoczka:szok: szok hehe:-D Ja mialam koszmar w nocy jak sie obudzilam to juz zasnac nie moglam...snilo mi sie ze bylismy w jakims wesolym miasteczku i cora mi sie zgubila, poszlam a szukac, jakims sposobem znaazlam sie w jakims centrum miasta, potem po jakis domach chodzilam i nie moglam trafic do tego miasteczka spowrotem myslalam ze zawalu dostane jak sie obudzilam:confused:

no nic ide jeszcze poleniu****e i wstaje, bo cos glodna sie robie a potem do lekarza po zwolnienie musze jechac.

reklama
Witam sie i ja.Wczoraj juz nie miałam siły po tym przemeblowaniu ale zrobione:tak:. Dzisiaj mąż ma złozyc łóżeczko i w razie czego je jakoś odświeżyć. Ja mam ambitny plan aby poprasować ciuszki, dokoczyć pakowanie torby i popakować letnie ciuchy w kartony. Zobaczymy ile z tego zrobię:-D Jestem mega niewyspana, boli mnie całe ciało a to dlatego, że zamienilismy sie z R. miejscami do spania abym sie przyzwyczaja juz bo Mały bedzie spał z drugiej strony. :eek:
basia ale miałas koszmar,brrr
Idę jakieś śniadanko wszamać i pranie rozwiesić.

Dzien dobry wszystkim.
Moge powiedziec ze sie wyspalam
Juz po sianadanku i nawet troche popracowalam.
A mi sie dzisiaj snilo ze kapalam mojego szkraba :-) calkiem mily sen

Cos czulam ze Neska bedzie sie nam rozpakowywac, bo gadala o tych twardnieniach brzucha od chyba 2 dni.
Neska trzmaj sie kochana, oby szybko poszlo !!!

Lilith mnie czasem kluje cos w dole brzucha, ze ciezko chodzic ale nie wiem czy to kolka. Lekarz mi mowil ze mala glowka w dole i moze na cos tam naciskac dlatego mnie kluje.

Witam dziewczyny ;-) ja dziś mam chyba gorszy dzień - muszę coś z tym zrobić. Od kiedy wstałam chodzę z przeświadczeniem, że nie ma dla mnie nadziei i tak będę chodzić już cały czas z moim synkiem w brzuszku. Wiem, że do terminu jeszcze troszkę ale ja się tak bardzo martwię o niego i się nastawiłam na to, że wcześniej urodzę a tu zero oznak żeby coś się zbliżało :-( Kilka tygodni temu to chociaż miałam skurcze przepowiadające a teraz całkowita cisza. Eh idę zrobić sobie kanapeczki i poczytam co tam u Was się działo w weekend bo u rodziców jakoś nie zaglądałam tutaj

Cześć Dziewczyny,

Dziś w nocy znów miałam przerwę w spaniu przez te bóle pleców i żeber, więc o 4 wstałam i zrobiłam Mężowi śniadanie do pracy i udało mi się zasnąć o 6..

Pięknie świeci słońce, aż się chce człowiekowi z łóżka wstać :)

Mam dziś mieszkanie do posprzątania i pomyślałam sobie, że kotletów nasmażę i zamrożę (któraś tak robiła może? nie wiem jak będą smakowały po rozmrożeniu). Mąż będzie miał jak będę w szpitalu, albo jak wrócę i nie będę miała siły będę miała gotowy obiad.

No i postanowiłam, że dziś zrobię aniołki z masy solnej :)))) Już się nie mogę doczekać aż zacznę. Zastanawiam się czy od nich nie zacząć, a mieszkaniem i obiadem zająć się później :D

No sen mialam przeokropny...a nasza corcia juz od godziny bajki oglada i nawet jak zeszlam na dol to sie nie zainteresowala, jestem w szoku, ale nie obylo sie bez nerwow przy porannym obrzadku zmiany pampka i ubieraniu:szok: maz wlasnie robi jajecznice na sniadanko, kawke mam, zyc nie umierac hehe:-D

Cześć dziewczyny

Ja dopiero wstałam, jem śniadanko a to się dzidzia nowa rodzi, naska kciuki &&&&&&&&&&&, trzymaj się

Przyszła mi dzisiaj torba do wózka dla dzidzi, nawet jestem zadowolona, fajnie uszyta, dość duża, mogła by tylko więcej przegródek mieć w środku, ale za takie pieniądze to warto (49 zł z przesyłką).
100_7916.jpg

O jejku! kciuki neska!!! :-)

Ja własnie piore ciuchy do szpitala - koszule, biustonosze, szlafrok, najgorsze ze jestem mega ograniczona z suszeniem i mam tyły z praniem bieżącego - jejku skd się tyle tego bierze:no:

Basia powiem Ci ze zaginięcie dziecka jest moja największa w swiecie fobią wrecz chorobliwa i tez miewałam takie KOSZMARY nie musze pisać jak się wtedy czułam:no:
Wiecie, że te wszystkie sny o opiece nad nienarodzonym jeszcze dzieckiem, jak sie kapie albo że się z wyprawką nie zdąży czy inne takie podobne biorą się z naszych obaw o to. Ja teraz takich snów nie miewam w ogóle i chyba dlatego że po prostu juz obaw takowych nie mam że sobie z dzieckiem poradzę itp:tak:

reklama
Do góry