reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Majja ja nie mam cesarki idę na żywioł jak przyjdzie czas :tak:
muffy my i chyba goko jeszcze ;-)
noukie jestem z Ciebie dumna. Ale ja też nie próżnowałam posegregowałam pościel, obrusy i firanki i pochowałam do pawlacza, poodkurzałam cały dom, posprzątałam pokoje dziewczynek i sypialnie ;-) mąż się śmieje , że jak zagrożenie minęło to się wzięłam ostro do pracy ;-) Ale nie tak ostro gdzie tam salon, kuchnia i łazienka nie mówiąc o stercie prania w pralni ;-( ale i na to przyjdzie czas
neska może coś się zaczynać a czop odszedł?
kasia s ja słyszałam teorię , że to dziewczynki siedzą dłużej w brzuszku mamy i z własnego doświadczenia mogę to potwierdzić :-D

Powiem Wam ze mam nadzieje ze nic nie przegapie hehe. Bo moja mama nie miala co prawda cesarki ale co to skurcze tez nie wie - jak to ona mowi rodzila na scho. Saczyly jej sie tylko wody caly dzen. A jak przyszlo rodzic to bez skurczy.

Nathani no ja z Ciebie tym bardziej dumna jestem bo Ty juz drugi dzien tak dzialasz:cool2: ja jutro zamierzam w szafkach troche porzadki zaprowadzic:rofl2: Moj M tez sie ze mnie smieje, ze wkoncu sie wzielam za domowe porzadki;-)

Kochane jesteś od popołudnia w domu troszke sie musiałam ogarnąć malutka śpi a Nastka najchętniej by jej do wózka weszła i co chwile dopytuje sie czy już sie obudzi:-D mala prze kochana śpi i je bardzo grzeczna dziękuje wam za troske i za to ze trzymałyście za nas &&&:-) Serdecznie gratuluje mamciom które sie juz rozpalkowaly pod moją nieobecność i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie na które teraz będziemy czekaly żeby sie rozpakowały nie wiem kiedy was nadrobie bo zanim sie w domu ogarne z wszystkim to potrwa i moge nie mieć czasu doczytać a za niedługo znowu małą mam kąpać i później karmienie;-) buziaki dla was:tak:

Jeny wróciłam z zakupów i ledwo dycham. Ta moja Wiki to taka wybredna, chyba z 10 sklepów, setki sukienek poogladane i poprzymierzane i wkoncu znalazła:szok: Juz myslałam, że nic nie znajdzie a ja wiecej nie mam ochoty tak latac i szukać. Dokupiłam pare pierdułek świątecznych i jestem prawie gotowa:tak:
Ja jeszcze chciałabym Maluszka trzymać w sobie bo wolałabym mieć dziecko grudniowe niż listopadowe. Ten m-c zawsze był dla mnie najsmutnieszy w roku więc nogi zaciskam;-)

reklama
a ja za 3 dni mam urodzinki więc lubię listopad tylko z tego powodu ;-)
odmeldowuje się dziewczyny bo mąż przechwyca lapka. a my z młodymi oglądamy kevin sam w domu jak co roku :-p
spokojnej nocy wszystkim . buziak i do jutra:happy:

Do góry