reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Neska ja tez melduje sie na wczesnoporannej zmianie. Nie spie od 5.30

A regularne te twoje twardnienia ? Moze sie zaczyna u ciebie....

Mummy2 serdecznie gratuluje!!! Witamy mala Nadie!!!
super ze juz w domu jestescie

reklama
Dzień dobry!!!

Ja dziś jestem jakaś nie w sosie, plecy mnie bolą po nocy, za oknem szaro i ponuro blehhh Mam dziś w planie robić dewolaje ze szpinakiem, makaron i chleb muszę upiec bo już nie mam a tak mi się nie chce że szok :shocked2: ale nie mam wyjścia chyba, może później lepiej się poczuję. No to i ja zaczynam marudzić, wskoczył dziś 37 tydzień mam nadzieję że jeszcze z tydzień i już będzie po wszystkim (akurat mąż będzie w domu)

Miłego dnia kochane

Mummy2 serdeczne gratulacje!!!

Nathani ja chce kilka sztuk wziąć ale nie wiem ile :zawstydzona/y:

Neska najgorsze jest czekanie :confused2: ja od grudnia to chyba zawału dostanę :/

Betiks ja się nieco wkurzyłam bo ta torba idealna fajna zgrabna ładny kolorek :-p
cholera najwięcej miejsca zajmują te podkłady podpaski i moja kosmetyczka :zawstydzona/y: chyba żebym to jakoś zredukowała :-p
Powodzenia dziś ;-)

Mummy2 ,Gryzoń gratulacje :-D

Nathani ja kupiłam w zielarskim

U mnie kiepsko, jest mi niedobrze i w ogóle beznadzieja.
Jak się chwaliłam że śpię do 11 to od 3 dni nie mogę wcale :/
edit, właśnie zwymiotowałam :eek:
czuje się jak stara baba koszmar

a mnie strasznie kłuje prawy jajnik!!!:szok:
fiolka zależy ile w szpitalu człek będzie . u mnie też najwięcej miejsca zajmuja podkłady ( 2 paki wzięłam)

:-) już się pogubiłam : ile dzieciaczków forumowych jest z nami??? 8??? Vivienne (D), 4madlen (Ch), Wiolka (D), Kiss (Ch), Gryzoń (D), Mummy2 (D), Joanna (D) i Madlen79 (D)??? czy coś pomyliłam???

Witam dziewczynki:-)Pospałam dłużej dzisiaj bo aż do 7:30, mąż wyszedł raniutko do pracy a ja własnie odprawiłam córke do szkoły. Oczywiście nie obeszło sie bez jej marudzenia, że sie nie chce iść.Ach te nastolatki:eek:
Troche panikuję bo synuś nie dake znaku od nocy i mam nadzieje, że to nic złego:sad:
mummy2, gryzoń gratuluję Wam cóoreczek!!!:-)

reklama
Dziendobry...i u mnie kiepski nastroj cos mi od wczoraj niedobrze:sorry: maly tez wstal z goraczka:no: ach dobrze, ze dzis w domku sobie siedzimy:sorry:

Nathani dzieki za przypominacza, podzialam dzis musze:sorry:

Co do walizki to i ja dzis swoja wyciagnelam, ale za duzo to juz do niej nie wlozylam:zawstydzona/y:

Bulkaasia soku sie napij, poloz na lewym boczku i pozaczepiaj maluszka;-)

Do góry