reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

dzien dobry :-)
odstawilam smyki do szkoly i ciesze sie cisza,chyba zmiana pogody bedzie bo te moje diably od rana jakies nieznosne :wściekła/y:myslalam,ze ich rano po katach porozstawiam :wściekła/y:
lolcia moj M.tez czasami sie na mnie wscieka,ze wiecznie spie,ale mu mowie,ze ja spie teraz a on bedzie spal pozniej..wiec niech siedzi cicho !!!,ja jeszcze mam o tyle dobrze,ze moje dzieci juz duze,a ty masz malego smyka...my kobiety latwo nie mamy..przesylam duzo pozytywnej energii ;-)
bulkasia doskonale wiem o czym mowisz..ja do tej pory nie mialam zadnych badan...:wściekła/y:,ale za tydzien juz mam spotkanie w szpitalu i wkoncu cos ruszy..badania,usg i wkoncu zaloza karte ciazy ;-),oby tobie tez szybko udalo sie z wizyta ;-)
lenka witaj :-)

reklama
Dziewczyny kochane. HCG 1032, 2 wzrosło!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem szczęśliwa. dzwonię do gina ale nie odbiera. tak czy siak mam jutro wizytę u niego zaplanowaną na 17.

Hej Dziewczyny!!! Siedzę w robocie i jestem okrutnie zmęczona... dzisiaj jakoś słabo się spało i nie mogłam wstać... cieszę się, że już jest środa. Tylko, że w weekend mam jeszcze szkołę, ale wzięłam urlop na majowe..

Jeżeli o te kalkulatory to różnica powinna wynoscić max. 2 dni

reklama
Dziękuję Wam Dziewczęta za wsparcie :happy2: Dzisiaj mam trochę bardziej pozytywne myślenie. Zdecydowaliśmy z M że wyjedzie do Anglii na 5-6 miesięcy żeby podratować budżet rodzinny, a ja sobie poegzystuje w Polsce. Zbliżają się wakacje to szybciej mi minie ten okres, a na późną jesień będzie już M w domu :-) Ja w tym czasie sobie będę dorabiać masażami i rehabilitacją...Oby nasze plany się udały.
Nathanii gratuluję pieknego przyrostu betki...

Do góry