reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Majja mi na szkole rodzenia polozna tlumaczylam tak, ze po podaniu oxy one wcale mocniej nie bola, tylko ze jak wczesniej nie mialas ich wcale albo takie slabe, to jak oxy zaczyna dzialac zaczyna sie jazda i wydaje sie ze sa mocne jak cholera, a ponoc sa normalne czyli dla niektorych mocne jak cholera

To jesli tak jest to ja sie tym bardziej ciesze ze mam cc :) Jak przy Adasku mi podlaczyli oxy to myslalam ze umre i pobije mojego M:confused: takze dziekuje bardzo, a zaznaczam ze prog bolowy mam naprawde wysoki. Moj M wtedy tylko glaskal mnie po glowie i mowil Kochanie bedzie dobrze,jak Ci moge pomoc- tego nie zapomne mu nigdy bo wtedy jego obecnosc wbrew pozorom byla bardzo wazna. Podali mi 3xoxy a potem zrobili cc. .ehh...:confused:

reklama
Mummy3 pieknie z Waszej strony, ze chcecie pomoc, napewno skoro mama sie nie garnie do naleznej opieki to brat mialby duzo lepszy strat u Was niz w PL;-)powodzenia na zakupach, daj znac co upolowaliscie;-)

A ja wrocilam z marketu wychodzilam dwa razy ze sklepu tak duszno i tloczno:sorry2: ale proszek i plyn dla malucha kupilam no i poczestunek do szpitala, u nas trzeba lampka szampana poczestowac:sorry2: bialego marschmallow dalej nie znalazlam:no:

Fiolka ja kupiłam rennie działa ;-)
Majja oba porody na oksytocynie boli jak cholera!!!! myślałam, że z Sarą się uda bez niestety nie udało się i w końcu się zgodziłam na podanie :crazy:
Noukie jutro Ci przypomnę o prasowanku :-)

Podejście numer jeden do pakowania torby, zakończone porażką:baffled:
Jutro rodzice mi mają przywieźć większą :sorry2:
Naprawdę nie spodziewałam się że może mi się wszystko nie zmieścić.
A ile tych wkładek laktacyjnych około miałyście?

Kurde a nie da się tego pieroństwa ominąć ? Mi już położna zapowiedziała, że jak nie urodzę do 5 dni to będziemy musieli mi to podać :baffled:

Majja wszystko zależy od tego jak akcja porodowa będzie przebiegać . Spokojnie Ty na kiedy masz termin???
Fiolka ja wzięłam całe opakowanie tych Johnsona

25 - 26 niedziela poniedziałek wg.usg bo daty okresu ost. nie pamiętałam dokładnie :szok:

Fiolka to jest różnie, zależy od lekarza do którego chodzisz kiedy ci się każe stawić w szpitalu.
Maksymalnie chyba 7 dni po, ale nie jestem pewna .

reklama
50 sztuk tam jest ale teraz tak myślę, że przełożę do czegoś mniejszego bo 50 to mi nie trzeba .
Majja to teraz sobota niedziela i od tego terminu 5 dni ci dali?

Do góry