reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Zapisałam Marysię do pediatry, mamy ustaloną pierwszą wizytę, mam już akt urodzenia ale na pesel czekam - podobno do miesiąca nie wiem, co jescze powinnam zrobić na już
Nie mam jak Was nadrobić póki co, są jakieś kolejne Maluchy, na kogo teraz czekamy?
Nie mam jak Was nadrobić póki co, są jakieś kolejne Maluchy, na kogo teraz czekamy?
LilithGoth
Fanka BB :)
Majja ja w pierwszej ciąży miałam 3 wywołania oxytocyną i skurczy w ogóle nie czułam, Ale ja jestem wybryk natury jak to stwierdził wtedy mój lekarz prowadzący. Miałam też wlewany dowcipnie taki żel który niby miał zmiękczyć mi szyjkę i wywołać skurcz porodowe...i lipa.
Ale z tego co słyszałam to podobno takie skurcze po oxy są silniejsze tzn bardziej bolesne,ale jak mówiłam ja tego nie doświadczyłam bo nic nie czułam
Ale z tego co słyszałam to podobno takie skurcze po oxy są silniejsze tzn bardziej bolesne,ale jak mówiłam ja tego nie doświadczyłam bo nic nie czułam
Noukie
Majowa mama 2007
I u nas papiery papiery papiery
Ja chyba skurczy duzo nie mialam tak mysle jak o nich czytam mi natomiast ciagle sie brzuch stawia, potrafi kilka razy na godzine a gin tlumczy, ze macica cwiczy nie boli ale do przyjemnosci nie nalezy i zawsze sie zastanawiam czy to nie szkodzi maluchowi skoro jest nagly taki scisk az trudno oddychac
Nathani nie no ja to dzis wogole laba ale chyba po pracy troche mi sie nalezy moze jeszcze wieczorem dorwe to prasowanie, a jak nie to jutro juz naprawde bede musiala
Mummy3 a brat chce do Was przyjechac? Chcecie to zrobic czy musicie? Sorki, ze pytam nie musisz odpisywac;-) No tak przed Wami czarny piatek, ale warto dla takich obnizek;-)
Spadam sie ubrac, zaraz M z pracy przyjedzie i musimy do supermarketu skoczyc;-)
Ja chyba skurczy duzo nie mialam tak mysle jak o nich czytam mi natomiast ciagle sie brzuch stawia, potrafi kilka razy na godzine a gin tlumczy, ze macica cwiczy nie boli ale do przyjemnosci nie nalezy i zawsze sie zastanawiam czy to nie szkodzi maluchowi skoro jest nagly taki scisk az trudno oddychac
Nathani nie no ja to dzis wogole laba ale chyba po pracy troche mi sie nalezy moze jeszcze wieczorem dorwe to prasowanie, a jak nie to jutro juz naprawde bede musiala
Mummy3 a brat chce do Was przyjechac? Chcecie to zrobic czy musicie? Sorki, ze pytam nie musisz odpisywac;-) No tak przed Wami czarny piatek, ale warto dla takich obnizek;-)
Spadam sie ubrac, zaraz M z pracy przyjedzie i musimy do supermarketu skoczyc;-)
Majja mi na szkole rodzenia polozna tlumaczylam tak, ze po podaniu oxy one wcale mocniej nie bola, tylko ze jak wczesniej nie mialas ich wcale albo takie slabe, to jak oxy zaczyna dzialac zaczyna sie jazda i wydaje sie ze sa mocne jak cholera, a ponoc sa normalne czyli dla niektorych mocne jak cholera...
Wlasnie pije ta herbatke z lisc malin i zgadzam sie z Fiolka ze nie jest wcale taka zla, po prostu ziolowo-llisciasta i tyle
Wlasnie pije ta herbatke z lisc malin i zgadzam sie z Fiolka ze nie jest wcale taka zla, po prostu ziolowo-llisciasta i tyle
Ostatnia edycja:
Pisałam wam jakiś czas temu, że naszej koleżance niezbyt często do nas zaglądającej - Gryzoniowi - wypadł czop. Przed chwilą pisała, że odeszły jej wody. Więc pewnie to będzie następny forumowy maluszek, chyba że któraś jeszcze jest na porodówce, a nic nie wiemy ;-)
clodi
Fanka BB :)
a ja się zastanawiam gdzie jest mummy2, wie ktoś może?
Noukie jesli chodzi o mojego brata to musimy, ale tez chcemy, musimy z racji, ze jego sytuacja tam nie jest dobra, moja matka i jej facet sie juz nie ogarna, a chcemy, bo to moj brat, chce, aby zyl godnie i w szczesliwej rodzinie, a my jestesmy w stanie to mu zapewnic, nalezy mu sie szczesliwe dziecinstwo. Moj R razem ze mna o to walczy. Brat chce do nas, wrecz garnie sie, aby byc z nami. Dla nas to bedzie ogromne wyzwanie, ale poradzimy sobie, kolejna rewolucja . No u nas black friday, wlasnie siadamy do sniadanka i ruszamy na podboj okazji hehe, mam nadzieje, ze jakos dam rade
reklama
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Bry wieczór :-)
Jak wczoraj miałam zapał, tak dziś nic ...
Ale jak rano wstałyśmy, zjadłyśmy, kawe wypiłyśmy ubrałyśmy sie i wyszłyśmy, tak po 15 wróciłyśmy... Córcia na mnie nakrzyczała, bo Ona ma tate obudzić a nie ja, a ja niedobra budziłam....
I nawet obiadu dziś nie robiłam...... Ale kapuśniak był (został z wczoraj). Oczy mi się kleją jak nie wiem, krzyż boli, brzuch boli... I wogóle dziś jakaś "wymięta" jestem...
Ale dwa prania puściłam jak wróciłyśnmy .
Laura po południu drzemła się chyba z godzinke... Więc zapowiada się "ciekawy" wieczór..
Dobrej nocy Paniom życzymy :-)
Jak wczoraj miałam zapał, tak dziś nic ...
Ale jak rano wstałyśmy, zjadłyśmy, kawe wypiłyśmy ubrałyśmy sie i wyszłyśmy, tak po 15 wróciłyśmy... Córcia na mnie nakrzyczała, bo Ona ma tate obudzić a nie ja, a ja niedobra budziłam....
I nawet obiadu dziś nie robiłam...... Ale kapuśniak był (został z wczoraj). Oczy mi się kleją jak nie wiem, krzyż boli, brzuch boli... I wogóle dziś jakaś "wymięta" jestem...
Ale dwa prania puściłam jak wróciłyśnmy .
Laura po południu drzemła się chyba z godzinke... Więc zapowiada się "ciekawy" wieczór..
Dobrej nocy Paniom życzymy :-)