reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dziendobry...

Ale juz dzis od rana nasmarowalyscie:sorry2: ja tez nie wiem co z obiadem dzis, myslalam o filetach z makreli i jakas zielenina do tego:dry: tylko maly nie bardzo lubi:sorry2:

Kasia, Bakusiowa
niestety pracuje bo nie mam innego wyjscia:sorry2:, u nas nie daja zwolnienia jak nie ma powodow, nawet moje twardnienia olali:zawstydzona/y: ale jeszcze 6/7 dni pracy:rofl2:.

Natahni ja tez mam dzis ambitny plan prasowania:sorry2: ja dzis odstawiam tabletki, nie mialam fenoterolu, ale duza dawke progesteronu;-)

Ciril gratki 36 tygodnia, my z Nathani dolaczymy do 36 w przyszlym tygodniu:rofl2:

Goko &&&&&& za wizyte:-)

Ankka za wizyte &&&&, pysznosci takie nalesniki:tak:

Sarka mnie tez pobolewa ta kosc lonowa, ale wlasnie nie jak sie ruszam tylko jak troche poleze, np w nocy jak do wc musze isc to jakas dla mnie tragedia:sorry2:

Bulkaasia
oj to uwazaj, moze za szybko sie podnioslas????

Rozi Szu moje dziecie bedzie mialo na bank ADHD bo juz mialam ok 12 usg:-D:-D:-D przepraszam, ale pracuje z takimi dziecmi i krew mnie zalewa jak slysze takie brednie:sorry2::sorry2: ta polozna powinna chyba na jakies przyuczenie isc;-) &&&& za wizyte;-)

Cinamona
a ten wiesiolek dlaczego????

BasiaOne gratki dla corci;-)

reklama
Hej, witam się z rana

Tak, dla mnie to z rana, kiepską noc miałam i sobie trochę pospałam, może godzinę temu wstałam ale was nadrobić to też trochę trzeba mieć czasu,

I tak dalej leżę, bo muszę ale tylko do niedzieli, fenka wtedy też odstawię i zobaczymy co będzię, spojenie też mnie boli, z każdym dniem coraz bardziej, a najbardziej przy wstawaniu z łózka,

O obiad się nie martwię już jakieś kilka tygodni, ja to mam dobrze, o 10 rano przychodzi mój mąż z pracy (ma bardzo blisko i robi mi śniadanie i sobie) o 15 przychodzi jeszcze raz ale wtedy teściowa przynosi obiad z góry, a o 17 wraca na dobre i robi sobie kawkę a mi herbatkę, ja nie robię kompletnie nic, ale te czasy się niestety kończą:-(

miłego dnia

eni o Ty leniuszku, szczęściara z Ciebie, chociaż ja też nie narzekam, tylko że ja mieszkam z teściówka, cały dzień leże chyba że sama chce coś zrobić to robie, jedyną rzeczą jakiej nie pozwalam nikomu tknąć to pranie, mam na tym punkcie bzika, ja wszystko segreguje i do każdego prania inny płyn, a inni domownicy to nie zwracają na to uwagi i pakują jak leci co od razu ciśnienie mi podnosi

Hej. Nie czytałam was jeszcze, spróbuję może później, bo mam straszny ból głowy i aż mi nie dobrze. Nie mogłam wstać w ogóle.Podejrzewam, że to od kręgosłupa, bo kłuje mnie w części piersiowej :baffled: Muszę się z powrotem położyć :dry:

Hej
niedobre :/ tyle napsac - ale nadrobilam chociaz juz nie wiem co gdzie.
kciuki za wizyty :)))
Mnie to spojenie nie boli nawet nie wiem o co chodzi moze maly nie jest tak nisko czy cos.
Ide sprzatac. Prosze nie pisac za duzo. Ach zgaga grrrr :/

Moja roczna corka lepiej sie zna na mojej komorce niz ja:szok: ja sie zastanawiam kiedy mamy ubrac choinke, zeby przyzwyczaic ja do niesciagania bombek z niej. Chyba na mikolajki, bo pozniej to ja juz nie bede miala weny, tylko o porodzie bede myslala, a jeszcze musze zrobic generalne pranie firan i zaslon.

Noukie chyba wczoraj Nathani cos wspominala o tych kapsulkach z oleju z wiesiolka. Ze niby pomaga osiagnac rozwarcie, zmiękcza szyjke macicy. Poszperalam w necie i faktycznie pisze ze zawiera cenny kwas gamma - linolenowy, który w organizmie jest przetwarzany na prostaglandyny, podobno szybciej nastepuje rozwarcie i szyjka jest bardziej elastyczna.
Ja tam sprobuje, a czy cos da to juz inna sprawa

reklama
cinamona tak pisałam jak będziecie chciały linki dajta znaka;-)
misia wysłałam Ci
noukie jak prasowanko?
Basia my też przed mikołajem choineczkę ubierzemy uwielbiam te święta nie mogę sie już doczekać:-)

Do góry