reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Dzięki dziewczyny .... mam nadzieję, że coś wymyślę ale dzisiaj wszystko widzę w szarych barwach ..ahh....czasami żałuję że od razu po ślubie nie wyjechałam za granicę :-( Trzymajcie za mnie kciuki żeby się wszystko powiodło...

trzymaj się Iwus... czasem taj jest... raz pod górę a raz z górki... W końcu się ułoży...Będziecie mieli Maleństwo
Dzisiaj mnie okrutnie ciągnie podbrzusze:-(

Jej, ale te hustawki hormonalne daja nam popalic:sorry:

Ide pod prysznic i chyba sie juz poloze jutro na 7 do pracy:sorry:

Dobrej nocki i niech jutro bedzie dla nas wszystkich lepszym dniem;-)

wpadam na chwilke :sorry:,M,dzisiaj w domu,wiec do kompa ciezko sie dopchac..a jeszzce mnie dzisiaj spiaczka zlapala i spalam prawie 3h :szok:,ja nie wiem co mam z tym spaniem..jestem wiecznie spiaca..:zawstydzona/y:
spotkania z plozna nie bylo..bo..tutaj najpierw musze miec spotkanie w szpitalu i tam zrobia wszystkie badania,usg,ogolny wywiad itp ,zaloza karte ciazy i wtedy dopiero bede miala spotkania zplozna..tylko zastanawiam sie,po jaka choler..zarejestrowali mnie do poloznej przed wizyta w szpitalu ???,poszlam tam tylko ,zeby sie przejsc..ze zlosci to myslalam,ze az sie porycze :wściekła/y:
byle do srody,wkoncu zrobia badania no i bede miala usg..dobrze,ze ten czas tak szybko ucieka,bo jeszcze chwila a cala osiwieje :zawstydzona/y:
goko gratki ;-)
liwus trzymam &&&&&&& aby sie udalo ;-)
spokojnej nocki :tak:

Goko gratulacje:-)

My się jeszcze nie znamy, ale się poznamy :-D Marzenia się spełaniają :-p:-)

Poszłam spać koło 1-ej, obudziłam się o 5:45 (znaczy Mała chciała, żebym się koło niej położyła) i tak na dobre wstałam o 6:10 i powiem Wam, że jestem wyspana:-D

Nathani czekamy, czekamy:-)

Dziendobry...

Polozylam sie wczesniej spac i wcale spac nie moglam, nie wiem co jest grane, ale od poczatku mam ogromne problemy ze spaniem, teraz padnieta ide do pracy:-(

Nathani powodzenia.

Milego dnia i do wieczora.

reklama
Noukie doskonale Cię rozumiem.... u mnie to zupełny początek ale czuję się fatalnie... najgorzej jest wieczorami i w nocy i tak jak piszesz i później padnięta jadę do pracy... trochę to niebezpieczne bo jest handlowcem i prawie cały dzień spędzam w aucie i potem zasypiam za kierownicą.... no i te zapachy!!!! masakra jakaś....

Jeśli chodzi o objawy w poprzednich ciążach to ja tylko przy pierwszym dziecku miałam ból podbrzusza, jak na @ w pierwszym trymestrze a później zupełnie nic.... z drugim też nic a teraz..... jakaś masakra.... no i milion czarnych myśli teraz.... boję się, że za szybko się cieszę.... dolina....

Do góry