reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Dzięki dziewczyny .... mam nadzieję, że coś wymyślę ale dzisiaj wszystko widzę w szarych barwach ..ahh....czasami żałuję że od razu po ślubie nie wyjechałam za granicę :-( Trzymajcie za mnie kciuki żeby się wszystko powiodło...

trzymaj się Iwus... czasem taj jest... raz pod górę a raz z górki... W końcu się ułoży...Będziecie mieli Maleństwo
Dzisiaj mnie okrutnie ciągnie podbrzusze:-(

Jej, ale te hustawki hormonalne daja nam popalic:sorry:

Ide pod prysznic i chyba sie juz poloze jutro na 7 do pracy:sorry:

Dobrej nocki i niech jutro bedzie dla nas wszystkich lepszym dniem;-)

wpadam na chwilke :sorry:,M,dzisiaj w domu,wiec do kompa ciezko sie dopchac..a jeszzce mnie dzisiaj spiaczka zlapala i spalam prawie 3h :szok:,ja nie wiem co mam z tym spaniem..jestem wiecznie spiaca..:zawstydzona/y:
spotkania z plozna nie bylo..bo..tutaj najpierw musze miec spotkanie w szpitalu i tam zrobia wszystkie badania,usg,ogolny wywiad itp ,zaloza karte ciazy i wtedy dopiero bede miala spotkania zplozna..tylko zastanawiam sie,po jaka choler..zarejestrowali mnie do poloznej przed wizyta w szpitalu ???,poszlam tam tylko ,zeby sie przejsc..ze zlosci to myslalam,ze az sie porycze :wściekła/y:
byle do srody,wkoncu zrobia badania no i bede miala usg..dobrze,ze ten czas tak szybko ucieka,bo jeszcze chwila a cala osiwieje :zawstydzona/y:
goko gratki ;-)
liwus trzymam &&&&&&& aby sie udalo ;-)
spokojnej nocki :tak:

Goko gratulacje:-)

My się jeszcze nie znamy, ale się poznamy :-D Marzenia się spełaniają :-p:-)

Poszłam spać koło 1-ej, obudziłam się o 5:45 (znaczy Mała chciała, żebym się koło niej położyła) i tak na dobre wstałam o 6:10 i powiem Wam, że jestem wyspana:-D

Nathani czekamy, czekamy:-)

Dziendobry...

Polozylam sie wczesniej spac i wcale spac nie moglam, nie wiem co jest grane, ale od poczatku mam ogromne problemy ze spaniem, teraz padnieta ide do pracy:-(

Nathani powodzenia.

Milego dnia i do wieczora.

reklama
Noukie doskonale Cię rozumiem.... u mnie to zupełny początek ale czuję się fatalnie... najgorzej jest wieczorami i w nocy i tak jak piszesz i później padnięta jadę do pracy... trochę to niebezpieczne bo jest handlowcem i prawie cały dzień spędzam w aucie i potem zasypiam za kierownicą.... no i te zapachy!!!! masakra jakaś....

Jeśli chodzi o objawy w poprzednich ciążach to ja tylko przy pierwszym dziecku miałam ból podbrzusza, jak na @ w pierwszym trymestrze a później zupełnie nic.... z drugim też nic a teraz..... jakaś masakra.... no i milion czarnych myśli teraz.... boję się, że za szybko się cieszę.... dolina....

Do góry