reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Podłogi i prysznic umyte :-)
A ja.... Hm... Spać się chce, ale zmęczenia nie czuje:sorry2::confused:... Gdzie zawsze "przeleciałam" pół pokoju i Mój Pan się śmiał, że sapie :-p:-D
Ide prasować :-)

RoziSzu dzięki :)
mummy2
ja też tak miałam przed pierwszym porodem, to czop a poród w moim wypadku był już kwestią 3 dni od kiedy odszedł ten czop :) także myślę, że już tuż tuż i będziesz po wszystkim :) ja nathani też właśnie na to czekam hihi :-D

Nathani - a Ty tego wiesiolka dopochwowo tez stosujesz?
dzis juz wzielam 3 x2 tab. Wiec odpada. Ciekawe czy dopochwowo bardziej pomaga. Nie wiem czy sie odwaze.

Spróbuję nadrobić :sorry2:

adgama ja nie biorę mleka
gratulacje spakowanej torby :tak: ale pyszności u Cienie :-p
my tez co roku do rodziców a teraz nie wiadomo jak wyjdzie
najchętniej zaszyłabym się w domku z małym i D. :tak:

Właśnie się dowiedziałam, że jak sie ma w domu psa to jeszcze bedąc w szpialu, powinno się zadbać, żeby piesio przyzwyczajał się do nowego domownika. Trzeba przynieść ze szpitala coś pachnącego noworodkiem - jego ubranko, a najlepiej pampersa o_O
bez przesady z tym pampersem :sorry2:

Specjalnie się nie przejmuję tylko zirytowała mnie baba nieco bo
mam 22 lata ale nasza ciąża jest naprawdę długo wystarana i wyczekiwana.

Asia mniam ja mam smaka na pulpety od jakiegoś czasu ale muszę sama zrobić z mięsa z kurczaka

Bakusiowa fajnie że dla malucha nic nie musisz mieć to duża wygoda :)
a wodę ja też już kupiłam z dziubem :-p

Goko, mummy3 dokładnie zgadzam się z Wami :tak:
Ja kiedyś chciałam mieć bardzo wcześnie pierwszego malucha (jednak ułożyło się inaczej) a po 7 latach kolejne. Teraz się z tego smieję bo mi całkiem się myślenie zmieniło.
Chce mieć dzieci póki mogę bo wiem że z każdym kolejnym będzie coraz trudniej a przecież dzieci to największe szczęście jakie nas może spotkać w życiu.
Chcielibyśmy mieć 2-3 wiadomo życie układa się po swojemu i nie ma co planować tak więc zobaczymy co przyniesie los ;-)

madlin88 ja piję tylko herbatki Rooibos;-)
4Madlen buziaki :-p

i chyba tylę, kogo ominęłam to sorki :sorry2:
Ja kolo 11 się połozyłam po intensywnym ranku i wstałam koło 14.30 :-p ale nie mogłam spać
czytałam potem drzemałam... Zrobiłam obiad .
Byliśmy obciąć psiaka i jest odświeżona ;-) następne cięcie pewnie na wiosnę.

Pomalowaliśmy łóżeczko :-p nie pasowało mi odkąd przyszło :sorry2:
więc machnął D. 2 warstwy lakieru błyszczącego oczywiście bezpiecznego dla dzieci i teraz jest elegancko :tak:

Buziaki, mój mały dziś tak szaleje że zaraz się wymknie bokiem :-p

No i kolejny tydzien pracy odwalilam:-) jeszcze i wizyte u gina i ktg, mega padnieta jestem teraz juz weekend to sobie jutro Was na spokojnie poczytam:cool2:

Dobrej nocki:-)

reklama
Do góry