reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie
ja znowu króciutko bo znowu miałam gości, a właściwie gościa - siostra K była u nas bo obiecała Julce że ją z przedszkola odbierze
no i nogi wręcz pulsują wszytsko inne boli a każdy ruch to jakaś masakra :-( bo cały dzień coś robiłam jak nie zakupy to obiad - a miałam taką ochote na gołąbki że się pokusiłam i narobiłam na 4 obiady, 2 zestawy zamroziłam na PO żeby K miał nas czym karmic po porodzie :-D jeszcze kilka kotlecików i mam nadzieję że wystarczy, a jak nie to będę angażować mamę :sorry:
wczoraj tak się napisałam i ... wszystko mi zniknęło więc powtórzyłam ale drugi raz stało mi się to samo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc spasowałam a dziś już nie dam rady tyle wysiedzieć więc idę się wyspać tym bardziej że coś mnie dopada - z nosa cieknie, głowa boli, gorąco jeszcze bardziej :no:
no to dołaczyłam do narzekających :sorry:

reklama
Witajcie kochane. pora na nadrabianie
Wiola super , że dziś domowy fryzjer. dobry pomysł z tym francuzem . To już jutro kochana utulisz maluszka:tak:jak się czujesz?
Majja tak widoki są niezastąpione ja mam taras skierowany na las;-) jak nastrój?
4madlen kochana całuski
mumy 3 stres to juz każda z nas chyba ma coraz większy:rofl2:
goko jak się dziś masz?
basia jak dziś>? ja planuje też fryzjera jeszcze przed porodem muszę podciąć
Joanna gratuluję , całuski dla Sofie
Wiecie jaki ja dziś miałam straszny sen , żę usuwałam ciąże, tą teraz w 8 miesiącu straszny sen nie mam pojęcia skąd w ogóle się takie sny biorą obudziłam się zlana potem :baffled:
ciekawe co u madlen 79:confused:

Dzień Dobry :-)
U mnie jak narazie cisza :-) Wszyscy śpią ;-) Ide zaraz Lenki pranie pościągać, poprzewracać :-D I poczeka na wieczór na prasowanie ;-)

Joasiu gratulujemy Wam :-) Pewnie się obydwie umęczyłyście, więc szybkiego nabierania sił i powrotu do domu :-)

A Madlen79 ??? Ktoś coś wie ???

Witajcie mamuśki
Joanna serdeczne gratulacje i dużo zdrówka dla was :-)
Nathani mnie się też dzisiaj totalne pierdoły śniły. Zgubiłam się w jakimś lesie, doszłam do głównej drogi i porwały mnie dwa typki kabrioletem :rofl2:
Ciril co się dzieje? Trzymaj się jakoś

Ale dzisiaj pogoda dobijająca. Mgła jak nie wiem co... Między 9 a 13tą mają nam nowy piec c.o. przywieźć, brrrrr ale będzie zimnica jak odłączą stary

reklama
Do góry