mummy3- my mieszkalismy w Londynie przez 6 lat, w zachodnim, polnocnym , wschodnim duzo przeprowadzek, ale kocham Londyn i mamy tam swoje magiczne miejsca ;-) teraz mieszkamy w centrum Anglii, mi sie tu nie podoba no ale moj maz ma tu prace... moim marzeniem jest przeprowadzka do jakiegos kraju skandynawskiego, kocham ich design :-) wyglad domow a przede wszystkim lubie zimno
Ja mam pompke elektryczna TT z woreczkami do mrozenia i flamastrem co by date zapisac. Nakladki tez TT w razie czego. Zobaczymy jak bedzie.
Brzuch mnie tez boli dolem, czasem jak na miesiaczke i jeszcze twardy jest prawie caly czas... ech ja chce juz grudzien.
Jakies wiesci od dzisiejszych rodzacych??? &&&& i modlitwa z Wami dziewczynki.
Wiola- za Ciebie tez juz zaczynam zdrowaski Jeszcze troszke i malenka przytulisz :-)
Ja mam pompke elektryczna TT z woreczkami do mrozenia i flamastrem co by date zapisac. Nakladki tez TT w razie czego. Zobaczymy jak bedzie.
Brzuch mnie tez boli dolem, czasem jak na miesiaczke i jeszcze twardy jest prawie caly czas... ech ja chce juz grudzien.
Jakies wiesci od dzisiejszych rodzacych??? &&&& i modlitwa z Wami dziewczynki.
Wiola- za Ciebie tez juz zaczynam zdrowaski Jeszcze troszke i malenka przytulisz :-)