reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Fiolka położna śr. (jakoś jej bardziej ufam niż położnym ze szpitala, tam co jedna to inaczej gada, poza tym po tym jak mi kazali ją jeszcze dokarmiać butlą i karmić co 2 godziny to jakoś nie jestem pewna, czy mówili dobrze...) mówiła, że optymalnie jest tak co 3 godziny, no i na żądanie. Ja jeszcze patrzę ile akurat ona zje, bo ma chwile, że się budzi, possie parę minut i śpi dalej, a ma tak że jak się dossie to z małymi przerwami na spanie przy cycu trwa to godzinę :sorry: Mogę zrobić dłuższą przerwę w nocy do 5 godzin, jeśli wcześniej zje dużo.

reklama
hej,

wczoraj byłam na wizycie, fenoterol jeszcze do niedzieli i odstawić i niech się dzieje co chce, dzisiaj zaczynam 37 tydzień, jeszcze leżę ale już nie mogę, główka już bardzo nisko i napiera na krocze aż boli, pani gin powiedziała, że ją już czuje pod ręką, rozwarcie na 1 cm, hehe ale to chyba dużo takie ma, ciekawe ile to jeszcze potrwa...

Viv... dołączyłam do forum jak wypytywali się co u Ciebie, ale Ci zazdroszczę, że już masz swoją córeczkę przy sobie, ale tak pozytywnie:-)

piła któraś może herbatę z liści malin?

eni witaj :tak:

Ja nie zdążyłam się załapać na jakiekolwiek przyspieszacze, samo wyszło (a raczej wyszła, prawie sama) w 37+4, więc jak u Ciebie wszystko tak nisko, to kto wie, może tuż-tuż? ;-)

reklama
Ja też mogłabym siedzieć i ryczeć.

Kurdę muszę obiad zrobić a tak mi się nie chce :no:
Czekam też na ten dresik który zamówiłam, mam nadzieję że przyjdzie dzisiaj bo już się doczekać niemogę.

Nie nadrobię Was bo nie mam na to weny dzisiaj, jakos totalnie brak mi na wszystko sił, sprzątałam na raty, zrobiłam juz 2 prania, pomyłam podłogi, jeszcze tylko obiad, dzisiaj makaron z kurczakiem i szpinakiem :-D

Do góry