Asiu dzięki ale jakoś unikam brania czegokolwiek
bóle przechodzą a przynajmniej wiem co mnie czeka choć trochę
no lepiej jakby nic nie trzeba było brac dla malucha do szpitala ale niestety :/
Ja jeszcze czekam na ubranka do szpitala, mają być w tym tyg
wtedy się spakuję ostatecznie.
Jeszcze skarpety muszę kupić bo te co mam okazały się brzydkie wszystkie
a ile par bierzecie ?
Anka też lubie imprezki gdzie wyżerka jest
haha udany maluch.
Mój bardziej aktywny jak mnie słyszy
A propo jak to jest z tym drukiem RMUA? Jak zacznę rodzić w grudniu a będę miała z listopada to może być?
Betiks jak torba?
4Madlen hej znów ;-)
Majja tyś jest udana kobita
Laski jak ja Wam zazdroszczę przytulanek, my możemy ale co z tego jak nie sprawia mi to przyjemności a ból
strasznie mnie to dobija ale co zrobić
mummy3 podziwiam Cię jak Ty tak wszystkim odpisujesz i to tak dużo
zazdroszczę oceanarium, uwielbiam takie sprawy
ogólnie nie przepadam za hod-dogami bo parówki nie jem ale po Twoim opisie aż mi ślinka cieknie
Super że nocka dobra
Ja też jakoś teraz nieco lepiej śpie
mummy3- my juz jestesmy razem 12 lat
i jak jakies nastolatki sie zachowujemy! :-) Ja uwielbiam mojego meza, jest on najlepszym czlowiekiem jaakiego znam- normlnie chodzaca dobroc. Opiekuje sie mna i zawsze opiekowal. Te duzo przeszlismy, sttracilismy 5 dzieci, ja mialam i mam jeszcze depreesje, a on trwal przy mnie jak skala. Wiem, ze czasem jestem okropna, a on wtedy potrafi mnie rozsmieszyc i przy nim czuje sie jak w domu- bezpiecznie. Wiem, ze Bog mi w nim wszystkie moje cierpienia wynagrodzil
Ale naslodzilam. Chyba dam mu to przeczytac hehe
pięknie napisane
ja czuje podobnie
Viv witaj mamuśko :-)
Ja sie wręcz boję tej więzi z maluchem
Ogólnie nie umiem w 100% wyrażać emocji/uczuć w domu mnie tego nie nauczyli z rodziną jestem na mocny dystans i boję abym umiała pokochać małego .
Co do karmienia piersią też się boję, chce karmić ale boję się że będę mieć opory.
trochę mnie to jakby obrzydza
W szpitalu w którym chce rodzić zostawiają malucha na mamie 2h może to mi pomoże
I boję się że będę się krępować/wstydzić tego wszystkiego przy D. teraz też czasem ukrywam przed nim emocje, kurcze jestem jakby wybrakowana w tych sprawach.
Wiem pewnie że będę beczeć jak głupia i już się boję tego wszystkiego.
w ogóle zastanawiam się jak oni mi małego położą jak będę mieć koszulę ubraną ?
Ja kupiłam dziś gruby kocyk dla malucha plus nawilżacz
Nawilżacz ceramiczny Winnie tylko inny obrazek.
Jak byliśmy w pepco złapał mnie skurcz
ona nie ma aż tak dużego rozcięcia kurcze