reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Bulkaasia nie mam innego wyjscia:-( moglabym juz isc na urlop od 34 tyg, ale pozniej zabieraja ten czas z macierzynskiego, a ja wole dluzej z maluszkiem posiedziec;-) nie mam juz sily i naprawde nie daje rady ale w pracy mi odpuszczaja i wlasciwie nic nie musze i nic na sile, byle tam byc;-) pracuje z dziecmi, wiec wlasciwie to samo ma wiekszosc mam w domu do konca;-) a z drugiej strony troche tez za bardzo tu walcza o to, ze ciaza do konca nie powinna zmieniac kobiecie zycia, krytykuja tylko, ze bycie w domu powoduje tycia, trudne porody itp a ja uwazam, ze powinni dac kobiecie poprostu spokoj i samej wybrac co jest dla niej najlepsze;-) no nic jeszcze trzy tygodnie czyli 12 dni
Nathani chyba dla mnie ten link dzia:-)
Nathani chyba dla mnie ten link dzia:-)
betiks
full time mummy :)
nathani, ankka tak, chodzi o promocję w Rossmanie na pieluszki Babydream, mini 2, czyli od 3 do 6 kg 42szt. Do tego są jeszcze chusteczki nawilżane, mleczko i żel do kąpieli dla maluszków z tej serii, też w promocji.
Tu link do gazetki:
http://www.rossnet.pl/Promocje.aspx
Tu link do gazetki:
http://www.rossnet.pl/Promocje.aspx
Ostatnia edycja:
hej :-)
clodi a jak fajnie będzie jak już będziecie się wprowadzać do nowego domku
betiks czasem ma się gorszy dzień, więc się nie przejmuj ;-) poprawy humoru życzę
a jak dziś byłam zawieść swoje zwolnienie lekarskie no i w końcu dowiedziałam się jak to będzie ze mną po macierzyńskim.... a mianowicie tak jak przypuszczałam zostałam bez pracy
mąż zły na moje szefowe - byłe szefowe - no ale co zrobić, nie na rękę im młoda osoba z dzieckiem...
clodi a jak fajnie będzie jak już będziecie się wprowadzać do nowego domku
betiks czasem ma się gorszy dzień, więc się nie przejmuj ;-) poprawy humoru życzę
a jak dziś byłam zawieść swoje zwolnienie lekarskie no i w końcu dowiedziałam się jak to będzie ze mną po macierzyńskim.... a mianowicie tak jak przypuszczałam zostałam bez pracy
mąż zły na moje szefowe - byłe szefowe - no ale co zrobić, nie na rękę im młoda osoba z dzieckiem...
Adgama współczuję :-( Takie to mamy czasy, że pracodawca nie ma czasami żadnych skrupułów żeby zostawić młodą mamę na lodzie. Ale też z drugiej strony nie możemy go winić, jeżeli umowa była na czas określony czy coś w tym rodzaju Ech...
Basia_one
Multimama ;)
Witam was popoludniowo. corcia zasnela, kurde chyba znalazlam przyczyne jej wierzgania nogami przy przebieraniu, ale nie jestem do konca pewna. Jak byla malutka miala sklejone wargi sromowe, jakis czas po rozklejeniu smarowalam ja mascia z wit A a potem jak juz all bylo ok to ja tak delikatnie po kapieli rozszerzalismy. A teraz niedawno miala pupe odparzona i smarowalismy sudocremem i dzis tak zagladnelam przy przebieraniu i mialam wrazenie ze tak jakby jej skorka tam pekla, chyba sie znow skleily odrobine i ja bolalo. No nic znow musze popilnowac i smarowac mascia, zeby tluste bylo.
humor mi poki sie nie zepsul, bo nie moge powiedziec ze jestem w skowronkach. Po obiedzie wyciagne meza na spacer. Brzydko u nas ale w miare cieplo.
adgama wspolczuje ci, tak to juz jest w Polandzie...mojego meza siostra miala stala prace, a ze poszla na wychowawczy po macierzynskim to ja zwolnili, zastosowali zwolnienie grupowe, likwidacje stanowiska przy okazji.
Ja tez moglabym jeszcze pracowac, u nas powinno sie isc na macierzynski 2 tyg przed porodem. Na szczescie ja mam stala prace i firma placi nam chorobowe, dlatego juz jestem w domu, gdybym tego przywileju nie miala to pewnie bym jeszcze pracowala, bo to co daje socjal by nam nie starczylo na zycie.
humor mi poki sie nie zepsul, bo nie moge powiedziec ze jestem w skowronkach. Po obiedzie wyciagne meza na spacer. Brzydko u nas ale w miare cieplo.
adgama wspolczuje ci, tak to juz jest w Polandzie...mojego meza siostra miala stala prace, a ze poszla na wychowawczy po macierzynskim to ja zwolnili, zastosowali zwolnienie grupowe, likwidacje stanowiska przy okazji.
Ja tez moglabym jeszcze pracowac, u nas powinno sie isc na macierzynski 2 tyg przed porodem. Na szczescie ja mam stala prace i firma placi nam chorobowe, dlatego juz jestem w domu, gdybym tego przywileju nie miala to pewnie bym jeszcze pracowala, bo to co daje socjal by nam nie starczylo na zycie.
reklama