reklama
betiks
full time mummy :)
Hej. Witam się jeszcze przed południowo Mała w przedszkolu, siuśki oddane, w pn przed wizytą odbiorę wynik. Ale już czuję, że to chyba z dróg rodnych infekcja, bo swędzenie nawet w środku czuję :-( Załamka. W nocy nie mogłam spać, mimo mega zmęczenia, a to mi zimno było, to duszno i gorąco, więc otwierałam okno, to siku, to wyciepać kota z pokoju, bo łaził,a drewniana podłoga skrzypiała przy tym, do tego sąsiedzi dawali czadu - ta franca się darła jak opętana, nie no koszmar po prostu :-baffled: I weź tu kobieto odpocznij, wyśpij się i bądź w motylkowym humorze Kupiłam sobie znowu parę zachciewajek, słodkich oczywiście i znowu się nawtykam, jak małpa kitu. Z wagą się "pogniewałam" i przestałam się nią przejmować. Z małym i tak wielu rzeczy nie będę mogła jeść, więc teraz korzystam z okazji, a co mi tam. Bojowa jestem dzisiaj i jak to mój M. mówi, bez kija nie podchodź
No, ale kupiłam też dla synusia krem Baby Dream na zimno i mróz w Rossmanie, muszę się jeszcze z M. po pieluszki wybrać, bo są w promocji za 13,99 bodajże 62szt. od 3 kg.
Przepraszam, że tylko o sobie, poczytałam was, ale nie mam weny odpisywać. Idę się położyć i odnaleźć lepszy humor
No, ale kupiłam też dla synusia krem Baby Dream na zimno i mróz w Rossmanie, muszę się jeszcze z M. po pieluszki wybrać, bo są w promocji za 13,99 bodajże 62szt. od 3 kg.
Przepraszam, że tylko o sobie, poczytałam was, ale nie mam weny odpisywać. Idę się położyć i odnaleźć lepszy humor
Noukie
Majowa mama 2007
Jestem:-) bylam w tym sklepie i kupilam co chcialam:-) ogromny sklep papierniczo-dekoracyjny, my zamawiamy te kartki i robia nam te paczuszki na urodzenie sie malego, ale potrzeba mi bylo kilka dodatkowych koszykow ze slodkosciami do przedszkola malego, na rehabilitacje, do pracy dla M, za duzo osob i bysmy poszli z torbami jeszcze i dla nich zamowic dlatego reszte przygotuje sama;-) samych dzieci Quintus w przedszkolu ma 27 teraz jeszcze szukam biale marshmallow i nigdzie znalezc nie moge
Bulkaasia chyba jeszcze trzy tygodnie popracuje do 6 grudnia, zalezy kiedy mi gin cc zrobi, bo na tydzien przed porodem u nas sie konczy prace szefowa sklada rece do Boga, zebym jeszcze chociaz dwa tygodnie wytrzymala.
Co wagi tez juz na nia wchodzic nie bede bo przy karmieniu to my sobie nie pojemy macie jakies fajne linki do diety karmiacej mamy moze??????
Bulkaasia chyba jeszcze trzy tygodnie popracuje do 6 grudnia, zalezy kiedy mi gin cc zrobi, bo na tydzien przed porodem u nas sie konczy prace szefowa sklada rece do Boga, zebym jeszcze chociaz dwa tygodnie wytrzymala.
Co wagi tez juz na nia wchodzic nie bede bo przy karmieniu to my sobie nie pojemy macie jakies fajne linki do diety karmiacej mamy moze??????
nathani
Fanka BB :)
reklama
Noukie ja Cię podziwiam, że dajesz radę chodzić jeszcze do pracy:-)
Wróciłam z przychodni, szczepionka wstrzyknięta a po drodze byłam na małych zakupach bo dzisiaj robię bigos. W polskim sklepie zamówiłam sobie juz karpia i uszka na święta. Pierwsze święta tutaj w Londynie, mam nadzieję że jakoś fajne będą. Dobrze, że moi rodzice przyjeżdżają no i Maluszek bedzie już z nami
Co do wagi to boję sie na nią wejść bo tak dużo pokazuje
Wróciłam z przychodni, szczepionka wstrzyknięta a po drodze byłam na małych zakupach bo dzisiaj robię bigos. W polskim sklepie zamówiłam sobie juz karpia i uszka na święta. Pierwsze święta tutaj w Londynie, mam nadzieję że jakoś fajne będą. Dobrze, że moi rodzice przyjeżdżają no i Maluszek bedzie już z nami
Co do wagi to boję sie na nią wejść bo tak dużo pokazuje