reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Hej. Witam się jeszcze przed południowo :-p Mała w przedszkolu, siuśki oddane, w pn przed wizytą odbiorę wynik. Ale już czuję, że to chyba z dróg rodnych infekcja, bo swędzenie nawet w środku czuję :-( Załamka. W nocy nie mogłam spać, mimo mega zmęczenia, a to mi zimno było, to duszno i gorąco, więc otwierałam okno, to siku, to wyciepać kota z pokoju, bo łaził,a drewniana podłoga skrzypiała przy tym, do tego sąsiedzi dawali czadu - ta franca się darła jak opętana, nie no koszmar po prostu :crazy::-:)baffled: I weź tu kobieto odpocznij, wyśpij się i bądź w motylkowym humorze :eek: Kupiłam sobie znowu parę zachciewajek, słodkich oczywiście i znowu się nawtykam, jak małpa kitu. Z wagą się "pogniewałam" i przestałam się nią przejmować. Z małym i tak wielu rzeczy nie będę mogła jeść, więc teraz korzystam z okazji, a co mi tam. Bojowa jestem dzisiaj i jak to mój M. mówi, bez kija nie podchodź :oo2:
No, ale kupiłam też dla synusia krem Baby Dream na zimno i mróz w Rossmanie, muszę się jeszcze z M. po pieluszki wybrać, bo są w promocji za 13,99 bodajże 62szt. od 3 kg.
Przepraszam, że tylko o sobie, poczytałam was, ale nie mam weny odpisywać. Idę się położyć i odnaleźć lepszy humor :zawstydzona/y:

Jestem:-) bylam w tym sklepie i kupilam co chcialam:-) ogromny sklep papierniczo-dekoracyjny, my zamawiamy te kartki i robia nam te paczuszki na urodzenie sie malego, ale potrzeba mi bylo kilka dodatkowych koszykow ze slodkosciami do przedszkola malego, na rehabilitacje, do pracy dla M, za duzo osob i bysmy poszli z torbami jeszcze i dla nich zamowic:zawstydzona/y: dlatego reszte przygotuje sama;-) samych dzieci Quintus w przedszkolu ma 27:sorry2: teraz jeszcze szukam biale marshmallow i nigdzie znalezc nie moge:sorry2:

Bulkaasia chyba jeszcze trzy tygodnie popracuje do 6 grudnia, zalezy kiedy mi gin cc zrobi, bo na tydzien przed porodem u nas sie konczy prace:sorry2: szefowa sklada rece do Boga, zebym jeszcze chociaz dwa tygodnie wytrzymala:baffled:.

Co wagi tez juz na nia wchodzic nie bede bo przy karmieniu to my sobie nie pojemy:sorry2: macie jakies fajne linki do diety karmiacej mamy moze??????

reklama
Noukie ja Cię podziwiam, że dajesz radę chodzić jeszcze do pracy:-)
Wróciłam z przychodni, szczepionka wstrzyknięta a po drodze byłam na małych zakupach bo dzisiaj robię bigos. W polskim sklepie zamówiłam sobie juz karpia i uszka na święta. Pierwsze święta tutaj w Londynie, mam nadzieję że jakoś fajne będą. Dobrze, że moi rodzice przyjeżdżają no i Maluszek bedzie już z nami:tak:
Co do wagi to boję sie na nią wejść bo tak dużo pokazuje:-D

Do góry