reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry jestem po badaniach Madlen-w poniedzialek będe myślami z tobą i mam nadzieje że twoja pysia zechce wyjść i nam sie pokazać:tak: Badania zrobilam wrócilam zjadlam śniadanie i siedze pod kocykiem zimno u nas jak cholera:baffled: siostra męża już o 8.40 miała córcie leży teraz w separatce i odpoczywa:happy: Noukie fajnie mieć w domu mebelki z prawdziwego drewna są trwałe i prezentują sie pięknie:tak: odpoczywaj sobie jak masz okazje Ja też oglądam tvn:-) wiecie kiedy Vivienne wychodzi? ciekawe jak nasza 4Madlen sie dziś ma

reklama
Wiolka to gratulację z okazji zostania ciocią :-)
Nathani ta stronka z TVN na razie nie działa, chyba za dużo wejść na raz :-p
Idę poskładać poprasowane ostatnio ciuszki i doprasować resztę kaftaników itp.

wiolka ja również składam gratulacje:-)
Też próbuję wbić się na tą stronkę, ale rzeczywiście jest chyba bardzo oblężona, trzeba później spróbować.

Hej wam
Ale fajnie ze sie dzisiaj wyspalam

Nathani, clodi ja z tesciami mieszkalam prawie 2 lata. No i ucieklam od nich na odleglosc 900km hehe

Wczoraj bylam na ostatnich zajeciach w szkole rodzenia, bylismy zwiedzac oddzial i porodowke. Na oddziale goraco a na porodowce zimno jak cholercia, teraz sie nie dziwie ze dziewczyny radza zalozyc skarpetki.

reklama
Bulkasia dzieki, dzis nawet niezle. Choc moja malutka znow rano dala koncert, nie wiem czemu ale od jakiegos czasu codziennie rano tak placze przy przebieraniu i zmianie pampersa jakbysmy jej jaka krzywde robili, a przeciez codziennie jest tak samo od roku. Kopie nas nogami i wierzga i parska....ehhh

Maz ja z rana ogarnal a teraz ja wstane i jakies nalesniki zrobie dla nas i dla malej tez jakies male bezglutenowe placuszki. Wypije kawke, za oknem ponuro. W nocy wstalam do toalety i nie moglam dojsc do niej tak mnie bolalo spojenie, a toalete mamy w pokoju:szok: ok zbieram sie na dol, zagladne po sniadaniu.

Do góry