reklama
wiolka23
Fanka BB :)
Goko z tymi zakupami to chyba wiekszosc z nas tak ma;-) Nathani to faktycznie nie dziwie ci sie kochana i obawy widze uzasadnione mam nadzieje że ten poród będzie inny niż wszystkie latwy i szybki &&&&:-) Mummmy3-mam cudownego lekarza naprawde bardzo mało jest takich jak on zeby interesowali sie pacjentką i ciążą a nie portfelem jest na NFZ i jestem z niego bardzo zadowolona za to że on robi mi cięcie też mu nie płace a specjalnie do szpitala jeździ tylko dla swoich pacjentek bo ogólnie w tym szpitalu nie pracuje żeby mial dyżury czy coś tylko do porodów tam przyjeżdża ze swoimi pacjentkami człowiek aniol wie jak bardzo przeżywam tą ciąże i jak bardzo ważne dla mnie jest zeby dziecko urodzilo sie zdrowe ciesze sie że na niego trafilam,podziwiam cie naprawde za ten poród w domu będzie dobrze ale każda z nas jakieś napięcie odczuwa im bliżej końca zeby zdążyć ze wszystkim żeby wszystko poszlo po naszej myśli tak jak mówisz pozytywne myślenie jest najważniejsze
madlen79 dokladnie, dziwne uczucie, bo czuje sie i ogromna i radosc, ze jeszcze troszke i malenstwo bedzie juz po tej stronie brzuszka wreszcie w naszych ramionach, a z drugiej strony jest przygnebienie, ze jeszcze troszke i juz nic w brzusiu kopac nie bedzie. Ja mialam takie uczucie po drugim porodzie, synus byl juz na swiecie, polozyli mi go na brzuch, plakal i nagle przestal i zaczal sie tulic do mnie, bo slyszal bicie mojego serca, ten dzwiek go uspokajal, juz byl poza mna, laczyla nas jeszcze pepowina, potem R ja przecial i juz bylismy rozlaczeni, ale ciagle laczylo nas to bicie mojego serca. Eh na sentymenty mnie wzielo
Wlasnie leciala u nas reklama w tv swiateczna i mnie wzruszyla, omg te hormony , ale ja ostatnio plakalam na reklamie masla orzechowego, gdzie byl kangur hahaha. Ide pozegnac meza bo do pracy wychodzi, a potem dzieci oporzadzic
Wlasnie leciala u nas reklama w tv swiateczna i mnie wzruszyla, omg te hormony , ale ja ostatnio plakalam na reklamie masla orzechowego, gdzie byl kangur hahaha. Ide pozegnac meza bo do pracy wychodzi, a potem dzieci oporzadzic
mummy3 ja mam takie sentymenty od kilku dni....im blizej porodu,tym bardziej sie nasilaja...
bo wiem jak szybko dzieci rosna...
niedawno rodzilam moje smyki a juz sa takie duze...
gdyby nie moja cukrzyca,wciagnelabym caly kawalek ciasta..na poprawe nastroju...
bo wiem jak szybko dzieci rosna...
niedawno rodzilam moje smyki a juz sa takie duze...
gdyby nie moja cukrzyca,wciagnelabym caly kawalek ciasta..na poprawe nastroju...
Hej neta nie mialam :/ ale jakos nikt tu o mnie nie pamieta - lobuziary )
Antos kawal chlopa
viv i Madlen - gratuluje!!!!!!! Ale Wam dobrze i juz po
Ja dzis mialak kilka skurczy. Mam nadzieje ze to juz tuz tuz.
WYNIKI mi sie ladnie poprawily. Hemoglobina ladnie podskoczyla czyli tardyferon i buraczek dzialaja. Jutro bede miec wynik z paciorka ponowny po przeleczeniu swinstwa.
Antos kawal chlopa
viv i Madlen - gratuluje!!!!!!! Ale Wam dobrze i juz po
Ja dzis mialak kilka skurczy. Mam nadzieje ze to juz tuz tuz.
WYNIKI mi sie ladnie poprawily. Hemoglobina ladnie podskoczyla czyli tardyferon i buraczek dzialaja. Jutro bede miec wynik z paciorka ponowny po przeleczeniu swinstwa.
reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
Neska pamiętamy, pamiętamy, z tym że mnie też na necie nie było
4madlen śliczny pyzolek
4madlen śliczny pyzolek