reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Ja dzis cos nerwowa jestem, mala cos nie chce ani jesc ani spac. Buczy caly czas, a ja nie mam juz sily. Juz nawet sie na nia zdenerwowalam, ciagnie ja do zakazanych rzeczy jak sroke do swiecidelek...:baffled:

Ehhh

reklama
Lil nie jestes sama z tym badaniem..mnie tez to czeka i boje sie jaki bedzie wynik :-(
Cinamona no ja nastepna,bo juz w pon.chyba ,ze ktoras urodzi przede mna :-D
Basia dzieci juz taka maja..to co zakazane lepiej smakuje ,cierpliwosci zycze i duzo sily ;-)

Sarka mądre słowa, ja się pod tym obiema rękami podpisuję. Im dłużej donosimy tym lepiej dla naszych dzieci
Wiolka dobrego masz lekarza. Troskliwy i mądry, więc trzymaj się jego słów, a teraz jeszcze poodpoczywaj ile możesz
Clodi pytałam o poradę moją fryzjerkę. Mówi, żeby albo sobie zrobić teraz najmodniejsze pasemka 3D (czy jakoś tak) coś a'la Natalia Lesz czy Maja Sablewska albo Edyta Górniak, że na dole jasne, a im wyżej tym ciemniejsze włosy i odrosty się nie dają tak we znaki. Albo teraz pasemka przynajmniej 2-3 kolory, a potem na chrzciny się czesać na bok, żeby te odrosty aż tak się nie rzucały w oczy. Bo potem faktycznie większość ma bardzo osłabione włosy i tracą w strasznym tempie, a poza tym nie każda młoda mama się umie wyrwać z domu na dłuższy czas żeby fryzurkę załatwić.
Pozostałym wizytującym powodzenia i dobrych wieści

Ano maja tak maja te dzieci :-D Moj chlop sie wreszcie ruszyl od komputera wiec troche sie nia zajal. Troche pojadla obiadku i wreszcie zasnela...:-) Ja jestem juz tez po obiadku, teraz wypije kawke i poleze na kanapie bo bola mnie nogi i brzuch od kopniaczkow. A jak mala wstanie to idziemy na spacer sie dotlenic, u nas dzis dosc cieplo, ale ponuro i mgla. A ja to juz nie mam sily wozka pchac :baffled:

Witam sie po pracy. Byłam 3,5h a zleciało szybciutko. Nic nie robiłam bo szefowa siedziałla ze mna i gadałysmy cały czas. Stęskniła sie za mna i dlatego chciała abym przyszłla no i zapłaciła mi za ten czas nawet:tak: Mi to w graj bo kaski nigdy za dużo a zwłaszcza teraz:tak: Dzisiaj dosłownie rozpiera mnie energia, chyba przez to, że wyszłam do ludzi:-D
Ciekawe jak tam 4madlen:-)
Wiolka a widzisz? Wszystko bedzie dobrze:tak:
Lilith toś nas wystraszyłaś, lepszego humorku życzę i jak najdłużej w dwupaku:tak:
adgama powodzonka na wizycie i daj znać jak poszło.
ide jakis obiad zmontować bo umieram z głodu:-D

jestem poleżałam sobie i troszke pospałam ostatnio to normalnie jakaś dziwnie śpiąca jestem dawno tak nie miałam:baffled: czekam teraz aż mi mała z przedszkola przywiozą na szczęście nie musze po nią chodzić obudzilam sie ale jeszcze bym mogla spać:sorry2:wieczorem m jedzie po lóżeczko do warsztatu stolarskiego w któym teść pracuje i będa skręcać:-) zobacze jak tam jutro siostra m przejdzie cc może w weekmd pojedziemy ją odwiedzić:happy: Adgama &&&&&&&&&&& Widze ze ostatnio mamy wszystkie spadek formy śpiące zmeczone,mala z przedszkola wrócila i od razu zawołala do siebie od sąsiadów dziewczynke i rysują

reklama
Do góry