reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Ja dzis cos nerwowa jestem, mala cos nie chce ani jesc ani spac. Buczy caly czas, a ja nie mam juz sily. Juz nawet sie na nia zdenerwowalam, ciagnie ja do zakazanych rzeczy jak sroke do swiecidelek...:baffled:

Ehhh

reklama
Lil nie jestes sama z tym badaniem..mnie tez to czeka i boje sie jaki bedzie wynik :-(
Cinamona no ja nastepna,bo juz w pon.chyba ,ze ktoras urodzi przede mna :-D
Basia dzieci juz taka maja..to co zakazane lepiej smakuje ,cierpliwosci zycze i duzo sily ;-)

Sarka mądre słowa, ja się pod tym obiema rękami podpisuję. Im dłużej donosimy tym lepiej dla naszych dzieci
Wiolka dobrego masz lekarza. Troskliwy i mądry, więc trzymaj się jego słów, a teraz jeszcze poodpoczywaj ile możesz
Clodi pytałam o poradę moją fryzjerkę. Mówi, żeby albo sobie zrobić teraz najmodniejsze pasemka 3D (czy jakoś tak) coś a'la Natalia Lesz czy Maja Sablewska albo Edyta Górniak, że na dole jasne, a im wyżej tym ciemniejsze włosy i odrosty się nie dają tak we znaki. Albo teraz pasemka przynajmniej 2-3 kolory, a potem na chrzciny się czesać na bok, żeby te odrosty aż tak się nie rzucały w oczy. Bo potem faktycznie większość ma bardzo osłabione włosy i tracą w strasznym tempie, a poza tym nie każda młoda mama się umie wyrwać z domu na dłuższy czas żeby fryzurkę załatwić.
Pozostałym wizytującym powodzenia i dobrych wieści

Ano maja tak maja te dzieci :-D Moj chlop sie wreszcie ruszyl od komputera wiec troche sie nia zajal. Troche pojadla obiadku i wreszcie zasnela...:-) Ja jestem juz tez po obiadku, teraz wypije kawke i poleze na kanapie bo bola mnie nogi i brzuch od kopniaczkow. A jak mala wstanie to idziemy na spacer sie dotlenic, u nas dzis dosc cieplo, ale ponuro i mgla. A ja to juz nie mam sily wozka pchac :baffled:

Witam sie po pracy. Byłam 3,5h a zleciało szybciutko. Nic nie robiłam bo szefowa siedziałla ze mna i gadałysmy cały czas. Stęskniła sie za mna i dlatego chciała abym przyszłla no i zapłaciła mi za ten czas nawet:tak: Mi to w graj bo kaski nigdy za dużo a zwłaszcza teraz:tak: Dzisiaj dosłownie rozpiera mnie energia, chyba przez to, że wyszłam do ludzi:-D
Ciekawe jak tam 4madlen:-)
Wiolka a widzisz? Wszystko bedzie dobrze:tak:
Lilith toś nas wystraszyłaś, lepszego humorku życzę i jak najdłużej w dwupaku:tak:
adgama powodzonka na wizycie i daj znać jak poszło.
ide jakis obiad zmontować bo umieram z głodu:-D

jestem poleżałam sobie i troszke pospałam ostatnio to normalnie jakaś dziwnie śpiąca jestem dawno tak nie miałam:baffled: czekam teraz aż mi mała z przedszkola przywiozą na szczęście nie musze po nią chodzić obudzilam sie ale jeszcze bym mogla spać:sorry2:wieczorem m jedzie po lóżeczko do warsztatu stolarskiego w któym teść pracuje i będa skręcać:-) zobacze jak tam jutro siostra m przejdzie cc może w weekmd pojedziemy ją odwiedzić:happy: Adgama &&&&&&&&&&& Widze ze ostatnio mamy wszystkie spadek formy śpiące zmeczone,mala z przedszkola wrócila i od razu zawołala do siebie od sąsiadów dziewczynke i rysują

reklama
Do góry