reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
A ja właśnie po zakupach.. i już zdążyłam w mucić z 1.5 kg mandarynek :-) nic mi się nie chce.. :zawstydzona/y: Chyba dokończę książkę :) aaa i jeszcze pranie rozwiesić.. buuu..

ja łykam tylko magnez.
wiola sprawdź pocztę
paskudnie sie coś czuję , muli mnie w głowie się kręci chce już być po porodzie buuuuu

hej.
U mnie dziś beznadziejna noc, nie wyspałam się.
Za to D. wstał rano, zrobił zakupy, był z psem i śniadanie zrobił a poszedł spać później jak ja :sorry2:
Mały w nocy szalał za to teraz cicho siedzi.
Puściłam kolejne pranie ale pościel mi się już nie zmieściła to wypiorę najwyżej w grudniu aby była świeża
Chyba jeszcze muszę kocyk dokupić bo ten co mam jest taki malutki i cienki a widziałam super gruby w Pepco :tak:
Dziś chyba do koleżanki o ile odpisze :-p

Hej dziewczyny,
wpadam żeby się tylko zameldować, jakiś paskudny dzień dziś mam i w związku z tym brak weny do napisania czegokolwiek.
Witam nowa mamusię a resztę pozdrawiam serdecznie.
4madlen pewnie już po porodzie:-)

reklama
Jestem zrobilam drugie danie ogarnęłam dom i oczy mam na zapalkach taka dziś śpiąca jestem :baffled: nasza Madlen pewnie już po porodzie tylko odpoczywa albo dzidzią sie ciesz napewno jak tylko będzie mogla to da znać:-) Nathani dzięki odpisałam;-) dzis mam taką śpiączke że kosmos:oo:

Do góry