reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Herbatka nie wywołuje skurczy ;-) przygotowuje macice do porodu, niby ma być łatwiej Herbata z liści malin | parenting.pl
Pranie wywiesiłam na dwór bo dzisiaj znowu cieplutko:-) To już było ostatnie dla synka ateraz sterta prasowania mnie czelka.Za oknem panowie koszą trawkę a ja mam okna pootwierane i ten piekny zapach do mnie dolatuje... Nic tylko sie relaksować
ruda iza i po co było panikować? Malutka może dobrze sie ułozyła i spała. Zajrzę dzisiaj na Twój blog bo pomysłu na obiad brak a u Ciebie to same pyszności są
ruda iza i po co było panikować? Malutka może dobrze sie ułozyła i spała. Zajrzę dzisiaj na Twój blog bo pomysłu na obiad brak a u Ciebie to same pyszności są
Bakusiowa
Hej dziewczyny!!!
Dawno nie zaglądałam i co ja czytam, że Viv już urodziła? ale super!!!
4Madlen trzymam kciuki za jutro, ale Ci fajnie :-)
Ja już od kilku dni mówię mężowi że już będę rodzić ale wczoraj byłam u lekarza i stwierdził że nic się tam nie dzieje jeszcze Malutka nadal jest dziewczynką ;-) waży 2,5kg no i raczej będzie wychodzić naturalnie bo cały czas jest główką do dołu, a kręci się i kopie że hoho Nie mogę się doczekać kiedy będę i ja tulić swego maluszka ;-)
Dziewczyny niedługo będzie tych rozpakowanych więcej i więcej
Buziaki brzuchatki
Dawno nie zaglądałam i co ja czytam, że Viv już urodziła? ale super!!!
4Madlen trzymam kciuki za jutro, ale Ci fajnie :-)
Ja już od kilku dni mówię mężowi że już będę rodzić ale wczoraj byłam u lekarza i stwierdził że nic się tam nie dzieje jeszcze Malutka nadal jest dziewczynką ;-) waży 2,5kg no i raczej będzie wychodzić naturalnie bo cały czas jest główką do dołu, a kręci się i kopie że hoho Nie mogę się doczekać kiedy będę i ja tulić swego maluszka ;-)
Dziewczyny niedługo będzie tych rozpakowanych więcej i więcej
Buziaki brzuchatki
Majja
Witam dziewczyny ... właśnie do mnie dotarło,że za tydzień mam termin a ja jeszcze nie spakowana
Dobrze,że wszystko poprałam wcześniej i poprasowałam. Prałam dosłownie każdą rzecz od pokrowca na kocyk dziecka po pieluszki aby nie było bakterii.
4Madlen ty już jutro ... ja ze stresu bym pewnie siedziała cały dzień na ubikacji , życzę ci aby nic a nic nie bolało :-)
Szkoda, że nie można przespać sobie tych 9 miesięcy
Misia jaj ja ci tak zazdroszczę tego stokka to wózek moje marzenie , myśleliśmy na nim sporo jednak budowa domu nie pozwoliła nam na takie cudo Już go widzę w zimie z tymi pięknymi futrzanymi dodatkami i ślicznym bąblem w środku ehhhh
Idę się spakować do szpitala ... wezmę sobie chyba swoją małą poduszeczkę i mały kocyk, czuje straszny dyskomfort w czyjejś pościeli .
Dobrze,że wszystko poprałam wcześniej i poprasowałam. Prałam dosłownie każdą rzecz od pokrowca na kocyk dziecka po pieluszki aby nie było bakterii.
4Madlen ty już jutro ... ja ze stresu bym pewnie siedziała cały dzień na ubikacji , życzę ci aby nic a nic nie bolało :-)
Szkoda, że nie można przespać sobie tych 9 miesięcy
Misia jaj ja ci tak zazdroszczę tego stokka to wózek moje marzenie , myśleliśmy na nim sporo jednak budowa domu nie pozwoliła nam na takie cudo Już go widzę w zimie z tymi pięknymi futrzanymi dodatkami i ślicznym bąblem w środku ehhhh
Idę się spakować do szpitala ... wezmę sobie chyba swoją małą poduszeczkę i mały kocyk, czuje straszny dyskomfort w czyjejś pościeli .
Hej hej
Ja od wczoraj po poludniu fatalnie sie czuje, mam bole w podbrzuszu po prawej stronie, czasem jak mnie zaboli to ledwo chodze a jeszcze jak do tego dojdzie skurcz to juz wogole wymiekam. Dobrze ze jutro mam wizyte u gina to sie dowiem czy wyszystko jest ok i czy to normalne.
Widze ze u Vivienne euforia trwa. Ale sie ciesze.
A jutro 4madlen, zycze ci aby wszystko szybko i bez problemow przebieglo. Bedziemy pewnie sie tutaj troche denerwowaly wiec prosimy o szybkie wiesci
Ja od wczoraj po poludniu fatalnie sie czuje, mam bole w podbrzuszu po prawej stronie, czasem jak mnie zaboli to ledwo chodze a jeszcze jak do tego dojdzie skurcz to juz wogole wymiekam. Dobrze ze jutro mam wizyte u gina to sie dowiem czy wyszystko jest ok i czy to normalne.
Widze ze u Vivienne euforia trwa. Ale sie ciesze.
A jutro 4madlen, zycze ci aby wszystko szybko i bez problemow przebieglo. Bedziemy pewnie sie tutaj troche denerwowaly wiec prosimy o szybkie wiesci
wiolka23
Kiss125-ja będę rodzila na ujastku 22 przez cc to trzymam kciuki za ciebie i powodzenia jeśli urodzisz wcześniej a jak nie to myślami 22 będę z tobą:-) 4Madlen ty masz kobieto nerwy podziwiam cie daj energi od siebie i żebym tego stresu nie przeżywala mocno kciukam za ciebie i Antosia i oczywiście czekała będę na relacje jak ci poszło życze żeby szybko i sprawnie Bakusiowa dobrze że zagladnęłaś zastanawialam sie gdzie sie tyle czasu podziewasz Bulkasia zapach skoszonej trawy jest cudowny ja też przez okno dziś patrze na nasz ogród wygląda jagby sie jesień zaczynała pięknie jest mam nadzieje ze jak wróce ze szpitala z małą to pogoda mi dopisze i będę mogla w takie ciepłe dni z nią spacerować;-) Cinamona to jutro wizytujemy razem ja też mam ostatnią ciążową wizyte u gina ja ide rano a ty? Nie wyobrażam sobie że po naszych porodach miało by nie być wątku z wami bardzo sie do was przywyczailam jesteście wspanialymi matkami dajecie cudowne rady i mam nadzieje spotkać sie w tym samym gronie po naszych porodach z maluszkami będziemy wtedy porównywać które dzieciątko ile kupek robi a które śpi więcej
reklama
ciril trzymam Cię za słowo, że taki wątek bedzie bo tak jak wiolka nie wyobrażam sobie nie popisać z wami codziennie. Tyle m-cy razem i zżyłam sie strasznie:-)
Właśnie zadzwoniła moja szefowa i poprosiła abym przyszła jutro na parę godzin do pracy. Zgodziłam sie bo tak mi jeczała,ehhh...
Właśnie zadzwoniła moja szefowa i poprosiła abym przyszła jutro na parę godzin do pracy. Zgodziłam sie bo tak mi jeczała,ehhh...